MODA - TRENDLER

2019 Sonbahar takı trendi: Tarotun Sihri

2019 Sonbaharı’nda güneşli havaların ışıltısını takılarda yaşatacak, mevsimin içe dönük enerjisini ise tarotun sihri ile derinleştireceğiz. Bu sonbaharda büyüleyici tasarımlarla odak noktası olmaya hazırlanın!

profil
BT Ekip
5.09.2019

Bu sezon yüzük tercihiniz minimalist de olabilir maksimalist de... Ne olursa olsun Swarovski 2019 Sonbahar koleksiyonu ile ışıldayacağınız ve dikkat çekeceğiniz kesin! Koruyucu hamse eli gibi antik simgeler ya da  tarot motiflerini tekli ya da çoklu kullanabilir hatta bu minimalist tasarımları maksimalist kristal yüzükler ile de kombinleyerek çok daha güçlü bir etki yaratabilirsiniz. 


Sezonun gözde trendi tarot dünyasını boynunda taşımak isteyenler için de hem çoklu minimalist hem de tek bir yıldız parçadan oluşan maksimalist kolye seçenekleri mevcut. Pembe altın rengi kaplamanın revaçta olduğu tasarımlarda şanslı at nalı, sonsuzluk simgesi, hamse eli ve nazarlık dikkat çeken başlıca simgeler. Şans dolu bir mevsim için tercihiniz çoklu simgelerden yana da olabilir ışıl ışıl mavi bir kristalden yana da... Her ikisinde de koruyucu güçler sizinle!


Tarotun sihirli dünyasını en göz alıcı haliyle kulaklarınızda taşımaya hazır olsun. Bu ışıltılı küpeleri sezonun saç modası topuz ile birlikte kullanabilir, böylece çok daha iddialı ve mistik bir görünüm elde edebilirsiniz. Mavi kristal ile zenginleştirilmiş, ilgi çekici detaylarla dolu altın rengi kaplama tasarımlar motifleriyle olduğu kadar malzeme kalitesi ile fark yaratacak. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog