MODA - TASARIMCILAR

Louis Vuitton İlkbahar/Yaz Erkek 2024 koleksiyonundaki ayakkabılar görücüye çıktı

Pharrell Williams’ın hazırladığı ve büyük ses getiren Louis Vuitton İlkbahar/Yaz Erkek 2024 koleksiyonunda yer alan ayakkabıları, erkek ayakkabısı tasarım başkanı Mathias Patillon paylaştı. Tüylü botlar, ev terliği şeklindeki damalı terlikler ve farklı renkteki spor ayakkabılar koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında

Louis Vuitton İlkbahar/Yaz Erkek 2024 koleksiyonundaki ayakkabılar görücüye çıktı

Paris Erkek Moda Haftası kapsamında tanıtılan ve Pharrell Williams’ın marka için hazırladığı ilk koleksiyon olan Louis Vuitton İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu, büyük ses getirdi. Defilenin yıldızlarla dolu konukları, müzikleri, canlı konseri ise en azından bir süreliğine dikkatleri sunulan tasarımlardan uzaklaştırdı.

Ama Louis Vuitton'un erkek ayakkabısı tasarım başkanı Mathias Patillon, kendisinin ve ekibinin Skateboard P ile hazırladıkları ayakkabıların ön izlemesini moda severlerle paylaşınca dikkatler yeniden koleksiyona çevrildi.

Defile sırasında, Pont Neuf köprüsünün üzerinden geçen tüm parçaları en dikkatli izleyicinin bile anlaması zordu. Neyse ki, Mathias Patillon’un sunduğu ön izleme, koleksiyondaki üç önemli silueti ayrıntılarıyla gösteriyor. Dikkatleri ilk olarak, LV logolu ayak izlerine sahip, ev botu şeklindeki botlar çekiyor. Üzerinde markanın monogramı yer alan bot, üç farklı renkte çalışılmış. Botun tabanı, ayak izi şeklinde tasarlanmış.

Bu göz alıcı tasarımın ardından, altı farklı renkteki ev terlikleri şeklindeki terlikler dikkat çekiyor. Damalı terlikleri, altın rengi ‘LV’ yazısı süslüyor. Son olarak da moda severlerle, üstü süet ve deri olan beş farklı renkte, kalın tabanlı spor ayakkabılar paylaşıldı.

Önceki ve Sonraki
Haberler