MODA - TASARIMCILAR

2022 Bulgari Resort Koleksiyonu: Cenette Gün Batımı

Bulgari’nin 2022 yazı için hazırladığı Cennette Gün Batımı adlı Resort Koleksiyonu; renk ve ışığın buluşmasını yansıtıyor. Koleksiyon; sınırlı sayıda mücevher, saat, çanta, güneş gözlüğü ve tekstil ürünlerinden oluşuyor

2022 Bulgari Resort Koleksiyonu: Cenette Gün Batımı

Bulgari’nin, ilhamını gün batımından alan 2022 Resort Koleksiyonu ‘A Sunset In Eden’ (Cennette Gün Batımı); hayatı özgürce yaşayarak anın tadını çıkarmaya davet eden sınırlı sayıda mücevher, saat, çanta, güneş gözlüğü ve tekstil ürünlerinden oluşuyor.

Hayattaki güzellikleri yeniden keşfedebileceğiniz pastoral ve hayali bir yer olan Bulgari's Eden, ilham veren ayrıntılar ve etrafı saran ışıklarla şekillenen büyülü bir saltanat gibi. Romalı Maison'u oluşturan iki temel unsur olan renk ve ışığın mucizevi buluşmasını yansıtan koleksiyon, doğanın en büyüleyici manzaralarından birini sunuyor: Muhteşem gün batımı. Dokunduğu her şeyi güzellik ve ihtişamla dolduran bu sıcak ve şehvetli tonların nefes kesen dansı, Bulgari dünyasına ulaşıyor ve dolce vita'nın büyüleyici ruhunun tadını çıkarmak için bir fırsat sunuyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler