YAŞAM - HABER

Britney Spears üçüncü çocuğuna hamile!

Uzun süren savaşın ardından babasının vasiliğini mahkeme kararıyla kaldırtan Britney Spears, hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. İki çocuk annesi Spears, dün Instagram'da yaptığı paylaşımda 2016 yılından beri birlikte olduğu nişanlısı Sam Asghari ile birlikte bebek beklediklerini açıkladı

Britney Spears üçüncü çocuğuna hamile!

Britney Spears, sonunda mutluluğu buldu. Babasının vasiliğinden geçtiğimiz Kasım ayında kurtulan ünlü yıldız, Pazartesi günü yaptığı bir Instagram paylaşımında nişanlısı Sam Asghari ile bebek beklediklerini söyledi. 40 yaşındaki iki çocuk annesi Spears, geçtiğimiz aylarda, vasiliğini babasından almak için açtığı davada hakime, daha çok çocuk sahibi olmak istediğini ama kendi doğum kontrol kararlarını bile veremediğini söylemişti.

Spears, hamileliğini duyurduğu Instagram paylaşımında, son zamanlarda kilo vermesine rağmen karnının büyüdüğünü fark ettikten sonra hamilelik testi yaptığını söyledi. Nişanlısı başlarda çok yediği için hamile gibi göründüğünü söyleyerek şaka yapsa da, Spears yine de bir test yapmaya karar vermiş ve sonucunda da hamile olduğunu öğrenmiş.

Asghari de daha sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda evlilik ve çocukların, sevgi ve saygıyla dolu güçlü bir ilişkinin parçası olduğunu yazıp ekledi: “Babalık her zaman sabırsızlıkla beklediğim bir şey ve hafife almam. Yapacağım en önemli iş bu.”

Spears, Instagram paylaşımında ayrıca, önceki iki hamileliği sırasında kendisini taciz eden paparazziler nedeniyle bu hamileliğinde dışarı çıkmaktan kaçınmayı planladığını, doğum sonrası depresyonla ilgili deneyimlerini ve o sırada bu deneyimin kamuoyunda ne kadar az tartışıldığını da yazıp ekledi: “Ama şimdi kadınlar her gün bunun hakkında konuşuyor. Şükürler olsun ki bu acıyı özel bir sır olarak saklamak zorunda değiliz artık.”

Sam Asghari, babasının vasiliğinin resmen sona ermesinin ardından Spears'a evlenme teklif etti. 2016 yılında çıkmaya başlayan çift, geçtiğimiz aylarda nişanlandı. Britney Spears’ın eski kocası Kevin Federline'den Sean ve Jayden adında iki oğlu var.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog