MODA - TASARIMCILAR

Bulgari Eden koleksiyonu aksesuar dünyasına heyecan getiriyor

Bulgari’nin Sonbahar/Kış ‘22 Deri Eşya ve Aksesuar koleksiyonu olan Eden, hayal gücünün sınır tanımadığı ve güzelliğin günün her anında bulunabileceği bir boyuttan ilham alıyor. Eden koleksiyonu; Bulgari yılanının yeniliğini, yumuşaklığını ve cömert formunu açığa çıkarıyor

Bulgari Eden koleksiyonu aksesuar dünyasına heyecan getiriyor

Bulgari’nin çok sevilen deri eşya ve aksesuar koleksiyonu Eden, Sonbahar/Kış ‘22 için beş duyudan beslenerek Serpenti’nin dönüştürücü gücünü daha önce hiç olmadığı kadar duygusal ve esnek bir şekilde iletiyor. Perspektifi değişen Serpenti ikonu, bu koleksiyonla farklı bir ışıkta yeniden doğuyor.

Zamansız Serpenti Forever ikonunun güçlü cazibesi, yenilenmiş modern tasarımıyla geri dönüş yaparken en canlı nüanslar, güçlü ışık ve doğal renklerle birleşiyor, kare ve belirgin hatlara sahip yeni form, eşsiz yılan yorumunun kıvrımlarıyla buluşuyor. Sezonun şekil oyunları, rahat ve modanın öncüsü Serpentine Pouch’un yumuşak ve akıcı çizgileriyle başlıyor. Yılan mirasından ilham alan kıvrımlı yorum, Serpentine Vertical Tote çantanın keskin ve temel silueti ile devam ediyor. Yeni Serpenti Forever East-West çanta, Maxi Chain yorumunda dinamik ve çok yönlü bir ruh ile büyülerken, Serpenti Reverse son derece cezbeden yumuşak kapitone gövdesiyle çıkış yapıyor.

Serpenti Forever’dan Serpenti Cabochon’a klasiklerin yenilenmiş yorumla muhteşem birleşimi, canlı piton derisinin içinde bulunduğu ultra lüks parçaları da dahil ederek, malzemeler ve dikkat çekici bir işçilik ile yenileniyor.

Büyüleyici ve çok yönlü tasarımlar, gölgeli renkler ve yüksek modernlikte bir cazibe Textile Collection’a yayılırken, mini ve küçük çanta fenomeni Small Leather Goods dünyasında bazı olmazsa olmaz parçaların bulunduğu koleksiyon, mücevher benzeri yorumlarıyla yer almaya devam ediyor.

Erkeklere adanmış zamansız Bulgari Aluminium tasarımlarının yanı sıra minimalist B.zero1 stillerinden büyüleyici Serpenti modellerine, FW’22 Eyewear Koleksiyonu, yenilikçi mercekten bakan bir göz ve mücevherden ilham alan zanaat teknikleriyle Bulgari’nin en sembolik ikonlarının yenilenen tekrarını ve benzeri görülmemiş uygulamalarını tanıtıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog