MODA - ALIŞ - VERİŞ

Gucci’den yaza özel Towards to Sun seçkisi

Gucci, 2022 yazı için çıkardığı koleksiyonlardan oluşturduğu Towarts to Sun seçkisini tanıttı. Seçkide; kadınlar ve erkekler için gündüzden geceye uzanan çok özel parçalar bulunuyor

Gucci’den yaza özel Towards to Sun seçkisi

Lüks modaevi Gucci, yaz sezonu için tasarlanan en son koleksiyonlarından özel bir hazır giyim ve aksesuar seçkisi hazırladı. Hafif kumaşları parlak renk patlamalarıyla birleştiren ve Towards the Sun adı verilen bu seçki, güneşli günlerin getirdiği kolay tempoyu çağrıştırıyor.

Çanta, ayakkabı ve aksesuarların üzerinde; rafya efektli bir malzemeden dokunan House'un sembolik GG monogramı ile desenler ön plana çıkıyor. Houndstooth ve gofre aynı zamanda tanımlayıcı motifler haline gelmiş ve modaevinin arşivden ilham alan Beloved serilerinden çantalar gibi imza ögelerle zenginleştirilmiş. Kadın hazır giyimi, dantel vurgulu muslin slip elbiseler ve mayo çeşitleri ile pratik bir feminenlik sunuyor. Erkek serisi ise koşu şortları, desenli pantolonlar, naylon ceketler ve kruvaze blazerler ile gündelikten sofistikeye kadar uzanıyor.

Towards to Sun seçkisi için, birçok sanatçı ve yaratıcının tercih ettiği Provincetown sahilinde özel kampanya fotoğrafları çekildi. Kampanya için çekilen fotoğraflar ve video, Cape Cod'un bu kuzey ucunda yüzme, güneşlenme ve deniz fenerinde gezinme gibi bir dizi etkinliğe katılan bir kadroyu yansıtıyor. Fotoğraflar, tatil yapma eylemine bir övgü olarak, modaevinin yüzyıllık seyahat mirasını ilerleten Gucci Ophidia valizini de içeriyor.

Towards to Sun seçkisi, dünya çapındaki Gucci mağazalarında ve çevrimiçi olarak gucci.com'da satışta.

Önceki ve Sonraki
Haberler