MODA - ALIŞ - VERİŞ

Dolce&Gabbana X Persol gözlükleri enerjik günümüz gençliğini yansıtıyor

Dolce&Gabbana ile Persol’ün birlikte hazırladığı iki farklı boyuttaki iki güneş gözlüğü ve iki numaralı gözlükten oluşan koleksiyon, enerjik günümüz gençliğine hitap ediyor

Dolce&Gabbana X Persol gözlükleri enerjik günümüz gençliğini yansıtıyor

İki İtalyan markası Dolce&Gabbana ve Persol, özel bir güneş gözlüğü ve numaralı gözlük koleksiyonu hazırladı. Koleksiyonda yer alan iki farklı boyuttaki iki gözlük ve iki güneş gözlüğü; Persol'ün minimal tarzını Dolce&Gabbana’nın stiliyle birleştiriyor. Koleksiyonda, Dolce&Gabbana'nın kodlarından ilham alan asetatlar, logo detayları ve renk kombinasyonları ile zenginleştirilmiştir. Koleksiyon için hazırlanan kampanya ise Stefano Gabbana'nın yaratıcı yönetmenliğiyle bizzat Domenico Dolce tarafından tasarlanmış.

Kampanya çekimleri, koleksiyondaki gözlük modellerini coşkulu bir dokunuşla gösteriyor. Objektifin merkezinde; kapsayıcılık kavramı ile günümüz gençliğine hitap eden enerjik, popüler bir ruh hali yer alıyor. Minimalist kampanya; farklı, kozmopolit kişilikleri içeriyor ve sokaklardan ilham alıyor. Gençlerin yakın çekimleri, gündelik ama sofistike bir şehir stili yakalıyor.

Güneş gözlükleri persol.com ve dolcegabbana.com'da, Persol mağazaları ve Dolce&Gabbana butikleri ile seçkin gözlükçülerde satışa sunuldu.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog