MODA - ALIŞ - VERİŞ

Babalar Günü için en iyi 10 hediye

Modern babalar için bakım ürünlerinden, hobi alternatiflerine, şık ve konforlu hediye seçeneklerini bir araya getirdik...

profil
BT Ekip
14.06.2021
Babalar Günü için en iyi 10 hediye

Çocukların büyüme evresinde yönelttikleri tüm sorulara üşenmeden yanıtlayan babalar, bu sefer AVVA’nın cevap veren tişört tasarımlarıyla çocuklarına mizahi ve eğlenceli bir yoldan iletişim kuruyor. Yaz enerjisini ortaya çıkaran orijinal tasarımların üzerinde birbirinden farklı yanıtlar bulunuyor. AVVA’nın konuşan tişört tasarımları üzerinde yazan ‘’Annene sor‘’, ‘’Bakarız’’, ‘’ Düşünürüz’’ ve ‘’Hallederiz’’ gibi eğlenceli cevaplar, babaların hem keyifli vakit geçirmesini hem de rahat bir nefes almasını sağlıyor. 

AVVA, babalar günü alışverişine özel olarak, bu cevapların toplandığı ‘’baba cevaplar’’ kitabını hediye ediyor. AVVA’nın imzasını taşıyan cevap veren tişörtler ve markanın babalar gününe özel ‘’1 Alana 1 Bedava’’ kampanyası da hediye arayışında olanların imdadına yetişiyor. 


Morikukko kapüşonlu sırt çantaları ve aksesuarları, sokak stilini yansıtan bir koleksiyon olarak 2016 yılında kuruldu. Morikukko'nun Babalar Günü hediye seçenekleri arasında, artık bir imza haline gelen ikonik ürünü kapüşonlu sırt çantasının yanı sıra kapüşonlu pelerinler, kapüşonlu köpek aksesuarları ve kapüşonlu yeleklerden birini değerlendirebilirsiniz. Çocuk koleksiyonu ise oldukça renkli ve orijinal... Hem kullanışlı hem de eğlenceli aile kombinleri yapılabilir. ( www.morikukko.com)


Babalar Günü’nde babanızın ihtiyacı olan tüm bakım ürünleri NUXE Men serisinde buluşuyor. Gücünü ağaç özlerindeki aktif içeriklerden alan seri, yaşlanma karşıtı özel formüllü krem ve göz çevresi bakım kremiyle beraber duştan tıraşa geniş bir yelpaze sunuyor. 


“Fine jewelry” konseptini Türk kültürüne katan Kısmet by Milka’nın her bir tasarımının ardında bambaşka bir hikaye yatıyor. Amerika, Kanada, İngiltere, Japonya, Lübnan, Dubai ve Kuveyt’in de içinde bulunduğu birçok satış noktası ile her yaştan kadın ve erkeğin stiline 10 yılı aşkın süredir farklılık katan Kısmet by Milka, Meghan Markle, Cameron Diaz, Beyoncé ve Madonna gibi dünya starları tarafından büyük beğeni topluyor.

Dikkat çeken Men’s Koleksiyonu ile yalnızca kadınların değil, erkeklerin de tarzına yön veren Kısmet by Milka, Babalar Günü için özgün ve zamansız hediyeler arayanlara kusursuz seçimler sunuyor. Doğal taşlarla tasarlanmış kolye ve bileziklerin yanı sıra gümüş detaylar ve siyah rodajın da ön planda olduğu Men’s Koleksiyonu, konforundan ödün vermeyen, stil sahibi, modern babalara hem minimal hem de renkli aksesuar alternatifleri sunuyor. Doğal taşların natürelliğini gözler önüne seren parçalarla birlikte, siyah rodajlı altın yüzükler, siyah pırlantalı tasarımlar ve kişiye özel bileklikler de Men’s Koleksiyonu’nun seçkisinde yer alıyor. 


Babalar Günü için futbol tutkunu babalarına hediye arayışında olanlar en ideal alternatifi TAÇ’ın Lisanslı Koleksiyonu’nda buluyor. Lisanslı taraftar ürünleriyle TAÇ, evin her köşesinde fanatizm yaşatıyor. Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, babaların taraftar ruhuna hitap eden lisanslı nevresim takımı, kırlent ve havlularla Babalar Günü’nü kutluyor!


Atasun Optik Babalar Günü’nü, her tarza hitap eden, birbirinden şık güneş gözlüğü ve aksesuar seçeneklerinden oluşan kampanyasıyla kutluyor. 11 - 20 Haziran 2021 tarihleri arasında Atasun Optik’lerden, www.atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan güneş gözlüğü alışverişlerinde, Babalar Günü’ne özel kampanya kapsamında, mevcut %50’ye varan indirimlere ek %10 indirim ve tüm aksesuarlarda geçerli  %10 indirim imkanı sunuluyor.

Yaz aylarına girdiğimiz bu dönemde Atasun Optik’in birbirinden tarz güneş gözlükleri, babaların gözlerini güneşten korurken şıklığına da şıklık katıyor. Mustang, Hugo Boss ve Emporio Armani gibi markaların çift köprülü ve köşeli güneş gözlükleri, hem klasik hem şık bir görünüm sunuyor. Tommy Hilfiger ve Persol gibi markaların oval, yuvarlak ve kemik çerçeveli güneş gözlükleri spor tutkunu babalar için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor. 


İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu’nda moda takipçisi babalar için yüzlerce hediye seçeneği bulabilmek mümkün. Türkiye genelindeki Tommy Hilfiger mağazaları ve “tr.tommy.com”da babalar günü hediye alternatifleri içerisinde özellikle de şortlar dikkat çekiyor. Bu yıl “Miami Vibes” teması ile tasarlanan Tommy Hilfiger İlkbahar 2021 koleksiyonu’nda; kort sporları ve kolejli stiller, gerçek anlamda modern yorumlarla bir araya getiriliyor. İlkbahar 2021 Tommy Hilfiger Erkek Giyim Koleksiyonu, kortta veya plajda, Miami’nin yakıcı sıcağına rağmen son derece rahat ve serin hissettiriyor. Kombin ve görünümleriyle de bir o kadar etkiliyor.


BEYMEN’de modaseverlerle buluşan dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları bu Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin ilk tercihlerinden...  Modern erkeklerin ihtiyaç duyduğu tüm ürün gruplarını kapsayan, fonksiyonel, rahat, farklı doku ve tarzlardaki tasarımlarıyla özgür kombin seçenekleri sunan BEYMEN Collection, klasik stil sahibi babalar için dünyaca ünlü sartorial markalar Isaia, Kiton, Zegna; en seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain,Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonları sayısız hediye seçenekleri ile  BEYMEN’de sizleri bekliyor. 


Faber-Castell Fine Writing dolma kalemleri, yazı yazarken tercihini her daim dolma kalemden yana yapan babalar için vazgeçilmez olacak. Farklı detaylarla zenginleştirilmiş şık tasarımlara sahip olan Fine Writing dolma kalemleri, kullanım rahatlığı ve birbirinden güzel renk alternatiflerini de bir arada sunuyor. 


Teknosa, Babalar Günü’ne özel kampanyalarına başladı. Teknosa, babalarını mutlu etmek isteyen Akbanklı teknoloji severlere, Apple ürünlerinde indirim fırsatı sunuyor. Tercihlerde öne çıkan tüm Ipad ve Apple Watch modellerini kampanyaya dahil eden Teknosa, Axess, Free ve Wings bireysel kredi kartları, Akbank kart ve Neo kartları ile bu kartlara bağlı ek kart ve sanal kart sahiplerine yüzde 10 indirim uyguluyor. 20 Haziran’a kadar sürecek kampanya tüm Teknosa mağazaları ile teknosa.com’da geçerli. 

Bonus: 5 şaşırtıcı özelliği ile iPhone 12 Pro


Önceki ve Sonraki
Haberler