İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ocak ayında burçları neler bekliyor?

Öncelikle hepimize şahane bir yıl diliyorum… İyisiyle, zorluğuyla değişimi, dönüşümü bol olan bir 2023 yılını geride bıraktık. 2024 yılına girerken öncelikle astroloji ile bütünleştirdiğim bir dizi temennimi sizlerle paylaşmak isterim. 2024 hepimize Jüpiter’den bolluk, Venüs’ten aşk getirsin. Merkür zihnimizi fikirleri ile coştursun, Mars yapacaklarımız için hayatımıza irade ve azim katsın. Satürn isteklerimizi somutlaştırsın, kalıcı kılsın. Neptün hayallerimizi büyütsün, Uranüs sürprizlerini sunsun, Plüton dönüşümümüzü kutsasın. Güneş günümüzü aydınlatsın, Ay gecemizi duyguları ile şahlandırsın. 2024 çok güçlü ve nefis bir yıl olsun

profil
Astrolog Burcu Özen
2.01.2024
Ocak ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, Oğlak burcundayken yeni yılı karşılıyoruz. 20 Ocak saat 17.07 itibariyle bu sefer Güneş’in Kova burcu seyahati başlayacak. Sıra dışı fikirlerimizi çevremizle paylaşmak önemli bir hale gelecek.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni Yay burcunda ve uzun zamandan beri devam eden geri hareketini 2 Ocak’ta sonlandıracak.
  • 14 Ocak’ta Merkür, Oğlak burcu seyahatine başlayacak. Bu da demek oluyor ki gökyüzü fikirlerimizi somutlaştırabilmek için bizi daha atak ve dilediklerimizi yapabilir bir hale getirecek.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, yeni yılı Yay burcunda karşılıyor ve 23 Ocak’ta Oğlak burcuna geçecek. Bu tarih sonrası aşk ve maddi değerlerimizde yenilenmeler ve artışlar olacaktır.
  • Mücadele gezegeni Mars, Yay burcunda ve 4 Ocak’ta, en sevdiği konum olan Oğlak burcu seyahatine başlayacak. Olaylara karşı çok ciddi irade gösterip motivasyon ortaya koyacağız. Bu geçişler ile ayrıca gökyüzünde Toprak elementi oldukça yüksek miktarda olacak. Demek ki kış çetin geçecek ve hepimiz için maddiyat en önemli konu haline gelecek.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter halen Boğa burcunda ve güzel haber şu ki, 31 Aralık 2023 itibariyle Eylül ayından beri devam eden geri hareketini sonlandırdı. Demek ki bolluk, bereket enerjisi hayatımıza geri dönüyor, aksaklıklar çözülüyor.
  • Satürn halen Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda Eylül 2023’ten beri geriliyordu. Nihayet gerileme 27 Ocak tarihinde son bulacak.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton, son 20 yıldır Oğlak burcunda hareket ediyordu. Bu süreçte global anlamda kapitalist düzen ve işleyişi maksimum seviyeye ulaştı malum. Artık 21 Ocak itibariyle Plüton yeni 20 yıllık Kova burcu seyahatine başlayacak. Evet, uzun zamandır teknoloji, dijital ya da hümanizm konularını konuşuyoruz ancak bu yıl itibariyle yeni 20 yıllık teknolojik devrimlerin başlayacağını ön görüyorum. Bireysel olarak bu geçiş tabii tüm Kova burçları için de yepyeni bir dönemin başlangıcı. Güzellikler getirsin dilerim.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 11 Ocak 2024’te saat 14:57’de 20 derece Oğlak burcunda Yeni Ay, 25 Ocak 2024’te saat 20.53’te 05 derece Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Ocak ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle kariyer ve iş hayatınızdaki hedeflerinize tekrar odaklanacağınızı gösteriyor. Bir iş değişikliği yapabilirsiniz ya da uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir. Ancak 4 Ocak sonrası bu alanda bir miktar mücadele de vermeniz gerekebilir. Sakin kalmanız pozitif anlamda sizin lehinize fayda sağlayacaktır. Seyahatler anlamında da oldukça yoğun olacağınız bir dönem sizleri bekliyor sevgili Koçlar. Özellikle 23 Ocak sonrası yeni bir eğitime başlama kararı da alabilirsiniz. Ocak ayı maddi değerler anlamında da oldukça şanslı zamanları gösteriyor. Hem sizin, hem de evliyseniz eşinizin gelirinde artışlar olabilir veya yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Bu, yatırım yapmak için de uygun bir dönem gibi duruyor. Bunun yanında yeni bir eğitime başlama karar verebilirsiniz sevgili Koçlar.

11 Ocak tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir iş değişikliği yapabilir ya da hedeflerinize tekrar odaklanma kararı alabilirsiniz. Bu bir sektör değişimi olabileceği gibi belki de kendi işinize doğru yol almak dahi olabilir. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk ve ilişkilerinize dair yeni kararlar alabilirsiniz. Bununla birlikte evli Koçlar için bir bebek haberi de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Öncelikle ilk güzel haber şu ki, Eylül ayından beri burcunuzda gerilemekte olan bolluk bereket gezegeni Jüpiter, 1 Ocak itibariyle düz hareketine döndü. Bu da demek oluyor ki özellikle hayatınızın hemen hemen her anlamında aksayan ve çözülmesini beklediğiniz konular bir sonuca ulaşacaktır. İkincisi ise 28 Ağustos 2023’ten beri yine burcunuzda gerileyen Uranüs gerilemesi de 27 Ocak itibariyle son buluyor. Bu da demek oluyor ki Ocak ayı hem iş, hem özel hayatınız ile ilgili birçok sürpriz haber ve gelişmelere gebe. Ancak sağlığınız açısından bu dönemde kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz; dinlenmenizi, ayrıca özellikle 26 Mayıs’a kadar yeme kontrolü yapmanızı tavsiye ederim zira bu süreçte iştah artışları ve dolayısıyla kilo alımlarında artış olur. 14 Ocak sonrası bazı yeni yurt dışı seyahatleri ya da eğitimler gündeme gelebilir. Bir uyarı olarak seyahat ve organizasyona dair detayları iki kere kontrol etmenizi tavsiye ederim sevgili Boğalar.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde yurt dışı, mahkemeler ve eğitimlere dair birçok konu gündeminize düşebilir. Ani seyahatler de olası. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim alanlarınıza dair bazı gelişmeler olası. Yeni bir ev değişikliği yapma fırsatı doğabilir mesela. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu aya yönetici gezegeniniz Merkür’ün düz hareketine dönüşü ile başlıyorsunuz, dolayısıyla son dönemlerde artan kafa karışıklıklarınız son bulacaktır. Bu ay özellikle evlilik, ortaklık, krediler ve ikili ilişkiler alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 14 Ocak sonrası bir kredi kullanımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Beklenmedik bazı harcamalar olabilir. Yine özellikle 4 Ocak sonrası ay boyunca sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Toplu yerlerde kesinlikle maske kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında evlilik ve ikili ilişikleriniz ile ilgili de yeni kararlar alma olasılığınız ya da yeni fikirler geliştirmeniz olası sevgili İkizler. Yine Ocak ayı birçok yeni konu ile ilgili farkındalıklar geliştirebilir ve hatta bir uyarı olarak bugüne kadar haberiniz olmayan bazı konuların gün yüzüne çıkmasına şahit olabilirsiniz. Sakin yönetmenizi ve psikolojinizi korumanızı tavsiye ederim.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde, gecikmiş sağlık kontrolleriniz varsa yaptırmanız faydalı olacaktır. Yine kredi, borç ya da sigortalar ile ilgili bazı yeni konular gündeme gelebilir. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeşleriniz ve yakın çevrenizin hayatlarına dair konularla daha çok ilgilenmeniz ve destek vermeniz gerekebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Evlilik ve ortaklıklar adına yeni kararlar alacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Özellikle 14 Ocak itibariyle bazı iş ortaklıklarınızı sonlandırıp yola tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz, yine evliliğinizde de bazı yeni form değişiklikleri olabilir. Bunun yanında bekar Yengeçler ise beklenmedik bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Günlük iş ortamınızda özellikle 23 Ocak’a kadar bazı organizasyon değişikliklerinden sebep iş yoğunluğunuz ve sorumluluklarınızda artış olabilir sevgili Yengeçler. Beklediğiniz pozisyon ve yükseliş de bu ay yine olası. Ocak ayı sosyal çevre ve arkadaşlıklar anlamında oldukça şans barındırıyor. Yeni bir organizasyon ya da STK’da görev almaya başlayabilir ve yıl boyu oldukça kaliteli zamanlar geçirebilirsiniz.

11 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde beklenmedik şekilde evlilik kararı alabilir ya da yeni bir iş ortaklığı yapma fikri gündeminize gelebilir. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde maddi değerler anlamında olası para girişleri ve yine partnerinizin değerleri ile ilgili değişimler de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar,

Bu ay; aşk, ilişkiler, çocuk, kariyer ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Çalışma hayatınızın çok ön planda olacağı ve sorumluluklarınızın artacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bazı organizasyon değişiklikleri bu ay olası. Bu değişimler sırasında bazı zorlanmalar ve çatışmalar olabilir ancak sakin kalır ve gerekeni yaparsanız uzun vadede şartların lehinize doğru döndüğünü görebilirsiniz. Özellikle 23 Ocak’a kadar aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarla ilgili konular da yine gündemde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da evli Aslanlar uzunca zamandır beklenen bebek haberini bu ay sevdikleri ile paylaşabilirler. Kariyeriniz ve hedefleriniz ile ilgili Ocak ayı güzel fırsatları sizler için beraberinde getirecek. Beklediğiniz terfiyi bu ay alabilir ya da uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz sevgili Aslanlar.

11 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde günlük iş alanınızda yeni değişiklikler olası. Bir uyarı olarak, bu dönemde sağlığınızı önemsemenizi tavsiye ederim. 25 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınızın gidişatıyla ilgili radikal kararlar verebilir, mevcut hayatınızda önemli değişimler yapabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar,

Ocak ayına yönetici gezegeninizin Merkür’ün düz hareketine dönüşü ile başlıyorsunuz, dolayısıyla son dönemlerde artan kafa karışıklıklarınız son bulacaktır. Bu ay özellikle 23 Ocak’a kadar ev, aile, ilişkiler, evlilik ve yerleşime dair askıda kalmış birçok konu ile ilgili çözülmeler ve gelişmeler olası. Taşınabilir ve hatta yeni bir yatırım dahi yapabilirsiniz. Özellikle 4 Ocak itibariyle aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili alanlarda mücadele gerektiren konular da olası. Eğer bir ilişkiniz varsa, bazı konular üzerinde fikir ayrılıkları oluşabilir ve çözüme kavuşturmak için ekstra enerji sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Yine çocuklar ve hobileriniz ile ilgili konular bu ay gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor. Bunun yanında özellikle seyahatler, yabancı ya da yurt dışı şirketleri ile yapılacak anlaşmalar, organizasyonlar ve eğitimler anlamında da oldukça şanslı ve içinde fırsatlar barındıran bir ay sevgili Başaklar.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarla ilgili konulara dair yeni gündemler ve fırsatlar oluşabilir. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sağlığınıza dikkat etmenizi ve ertelemiş olduğunuz kontroller varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Önemli bir yıla giriş yapıyorsunuz. Artık daha çok ‘BEN’ demek istediğiniz bir yıl olacak. Bu ay ise özellikle 14 Ocak’a kadar yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatına dair konularla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Yine ticari hayatınız ile ilgili yeni anlaşma ve sözleşmeler gerçekleştirebilirsiniz. 14 Ocak sonrası ev, evlilik, yerleşim ve aile büyüklerinize dair konular mercek altında olacak. Taşınabilir, ilişkilerinizde yeni bir form değişikliğine gidebilirsiniz, hatta bir yatırım yapma fikri gündeminize gelebilir. Belirttiğim konulara dair ince eleyip sık dokuma yapın derim. Bunun yanında eğer bir yatırım yapma planınız varsa bu bir kredi kullanımı ile gerçekleşebilir sevgili Teraziler. Bu ay özellikle sağlığınız açısından kendinize bir miktar daha fazla özen göstermenizi ve gecikmiş kontrolleriniz varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. Yoğun bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Terazi burçları.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konuları gündeminizi meşgul ediyor olacak. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir sosyal çevre değişikliğine gidebilir ve bazı üyesi olduğunuz gruplardan ya da organizasyonlardan ayrılabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay özellikle maddi, manevi değerleriniz, özel hayatınız, ticari hayatınız, kardeşler ve yakın çevreniz ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Nihayet uzun zamandan beri beklediğiniz maddi konularda çözümlemelerin olacağı bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Akrepler. Eğer kendi işini yapan bir Akrep iseniz, bu ay özellikle çokça anlaşma, sözleşme imzalama fırsatı yakalayacaksınız. Yine kurumsal bir organizasyonda çalışıyorsanız; gerek bir iş değişikliği, gerekse bir pozisyon yükselmesinden sebep gelirlerinizde artış olası. 14 Ocak sonrası yeni iş girişimleri, yeni fikirler anlamında oldukça yoğun ve pozitif zamanlar. Ancak çok yakın çevre ya da kardeşleriniz ile bir iş geliştirme fikriniz varsa, tüm detayları iyice konuşup anlaşma sağlamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında uzun zamandan beri ilişkisi olan Akrepler, bu ay bir anda evlilik kararı alabilir ya da bir iş ortaklığı yapma fikrine sıcak bakabilirler. İlişkisi olmayan Akrep burçları da bu ay yalnızlığa artık bir son verebilirler.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde yeni bir iş geliştirme fikri doğabilir ve harekete geçebilirsiniz. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ile ilgili net kararlar almanız olası. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi kendi işinizi yapma motivasyonunuz da olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar,

Bu ay özellikle 14 Ocak’a kadar hayatınızdaki konulara dair yeni fikirler geliştirebilir ve özellikle ilişkileriniz ile ilgili bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Hatta yine bu tarihe kadar dış görünüşünüzde de bazı yenilikler yapma fikri gündeminize gelebilir. Maddi değerler anlamında Ocak, şanslı olduğunuz bir ay. Beklenen terfi ya da iş değişikliğinden sebep bazı artışlar olabilir ancak yine de harcamalar noktasında kontrollü gitmenizi öneririm sevgili Yaylar. İş hayatınızda yine bu ay bazı organizasyon değişikliklerinden sebep plansız yoğunluklar yaşamanız olası ve hatta beklenmedik sorumluluklar da almak durumunda kalabilirsiniz. Ocak ayı boyunca yine yurt dışı temalarına ait konular oldukça yüksek. Bu bir seyahat planlaması olacağı gibi yine yeni bir eğitime katılma konusu da olabilir.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde maddi değerleriniz ile ilgili konularda yenilenmeler olabilir. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yurt dışına yerleşme kararı verebilirsiniz ya da varsa sürüncemede kalan bir hukuki konunuzda çözülmeler de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevgili Oğlaklar. Bu ay özellikle hayatınıza dair birçok konu ile ilgili yeni kararlar alacağınızı işaret ediyor. Gerek iş, gerekse özel hayatınızda uzun zamandan beri somutlaştırmayı hedeflediğiniz konuları artık hayata geçirebilirsiniz. Özellikle 23 Ocak’a kadar birçok gelişmeye şahit olacaksınız gibi duruyor. Bugüne kadar bilmediğiniz olaylar hakkında bilgi sahibi olup yeni kararlar alabilirsiniz. Yine belirttiğim tarih sonrası dış görünüşünüzde de birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ocak ayı kendi gücünüzün ve potansiyelinizin farkına varacağınız bir ay sevgili Oğlaklar. Bir uyarı olarak ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarınız ile ilgili konularda fevri kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Yine özellikle sağlığınızı önemsemenizi ve gecikmiş kontrolleriniz var ise bu ay yaptırmanızı öneririm. Güzel haber şu ki; aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobilerinize dair oldukça şanslı bir ay sizleri bekliyor. Keyfiniz bu ay yerinde sevgili Oğlaklar.

11 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bir iş değişikliği yapabilir ya da hedeflerinize tekrar odaklanma kararı alabilirsiniz. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yatırımdan sebep para çıkışı ya da bir kredi kullanımı gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Çok önemli bir yıla giriş yaptınız sevgili Kovalar. Özellikle 21 Ocak sonrası hayatınızda yaklaşık 20 yıl kadar sürecek olan yepyeni bir dönem başlıyor ve ayak seslerini bu ay duymaya başlayabilirsiniz. Bunun dışında, özellikle 23 Ocak’a kadar oldukça sosyal olacak ve keyifli zamanlar geçireceksiniz. Yeni arkadaş gruplarına katılımlar olası. Hatta bir STK’da görev almaya başlayabilir ve toplumsal konulara daha çok hizmet etmek isteyebilirsiniz. Bunun yanında sağlığınıza, özellikle 14 Ocak itibariyle çokça özen göstermenizi tavsiye ederim. Gecikmiş kontrolleriniz varsa bu ay, yaptırmak için en doğru zaman. Yine bu ay özellikle kendiniz ve çevreniz ile ilgili yeni farkındalıklar geliştirmeniz ve çok farklı geri dönülmez kararlar almanız da olası. Bu süreçte psikolojinizi iyi korumanızı, hatta gerekirse profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederim sevgili Kovalar.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkilisi ile önümüzdeki dönemde bazı bilinçaltı çalışmaları yapmak ve kişisel gelişim konularına eğilmek isteyebilirsiniz. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve varsa iş ortaklıklarınızda bazı form değişiklikleri yaşamanız ve yeni sorumluluklar almanız olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Öncelikle 2024 yılı boyunca hayatınızı yapılandırmaya devam edeceğinizi iletmek isterim sevgili Balıklar. Ocak ayı özellikle hayattaki hedefleriniz, kariyer, sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanlarınıza dikkat çekiyor. 23 Ocak’a kadar kariyerinizde yapmak istedikleriniz konusunda irade ortaya koyabileceksiniz. Bir iş değişikliği yapmanız olası ya da yine uzun zamandan beri beklediğiniz pozisyona bu ay kavuşabilirsiniz. İdeallerinizi artık adım adım gerçekleştirmeye başlıyorsunuz. 14 Ocak sonrası özellikle arkadaş ve sosyal çevre anlamında yeni bir dönemin başlayacağını anlatır nitelikte. Artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz arkadaş ya da gruplardan ayrılabilir yine çok daha farklı, sizi daha çok geliştireceğine inandığınız kişiler ile birlikte olmaya başlayabilirsiniz. Bu bir dernek, organizasyon ya da STK’da rol almak da olabilir. Eğer kendi işinizi kurma isteğiniz var ise Ocak ayı sizi destekler durumda ve hatta bu iş birlikteliği kardeşler ya da kuzenleriniz ile birlikte olabilir sevgili Balıklar.

11 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay etkisi ile önümüzdeki dönemde yeni gruplara dahil olabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir, eğlenceli ve çokça sosyal olacağınız organizasyonlarda yer alabilirsiniz. 25 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde iş yapış şeklinizi değiştirebilirsiniz ya da bulunduğunuz kurumun organizasyon şemasında bazı değişiklikler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay ve yıl geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler