İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Eylül ayında burçları neler bekliyor?

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte Eylül ayında verimliliğimiz ve üretkenliğimizde gözle görülür bir artış bizleri bekliyor. Yaz bitti ve çalışma hayatına, koşuşturmaya geri dönüyoruz. Ayrıca bu Eylül, oldukça önemli etkilerin olduğu bir ay. Zira gökyüzünde altı tane gezegen aynı anda büyük bir dönemde geri hareketinde olacak. Bu da bize ilgileneceğimiz konu ve durumlarda bazı aksaklıkların, yavaşlamaların ya da ertelemelerin olabileceğini anlatıyor. En önemli etki olarak; büyümeyi ve genişlemeyi anlatan Jüpiter’in Boğa burcu gerilemesinin başlıyor olması, bu ay özellikle finansal ve mali konularda tüm dünya genelinde uzunca bir zaman zorlanmaların olacağını gösteriyor. Dolayısıyla özellikle 31 Aralık’a kadar hepimizin ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız önemli. Yine dünya genelinde tarım, toprak ve genel gıda temel ihtiyaçlarımız ile ilgili konular da mercek altında olacak. Beklenmedik ve hepimizi ilgilendiren kararlar gündemimizi meşgul edecek gibi duruyor

profil
Astrolog Burcu Özen
1.09.2023
Eylül ayında burçları neler bekliyor?
  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 24 Eylül’e kadar Başak burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Terazi burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 23 Eylül’e kadar çalışma hayatımız, günlük koşuşturmamızın temposunda ciddi bir artış gözlemleyeceğiz.
  • Mücadele gezegeni Mars, tüm ay burcunda seyahat halinde. Yani ilişkilerimiz, ortaklıklarımız, yatırımlarımız ile ilgili konularda karar verirken dikkati elden bırakmamak lazım.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 23 Ağustos’ta Başak burcunda başlayan gerilemesini 15 Eylül’de sonlandıracak. Bu tarihe kadar iletişim kazalarına dikkat kesilmekte fayda var.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi, aşk ilişkilerimizi anlatan Venüs, 16 Temmuz’da Aslan burcunda geri hareketine başlamıştı ve nihayet 4 Eylül’de gerilemesi son buluyor. Artık hayattan bir miktar da olsa keyif almaya başlayabiliriz. Ayrıca yine ilişkilerimiz ve kısa dönem para kaynaklarımızda da anlık pozitif gelişmeler olası.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda geri hareketine başlayacak ve gerileme 31 Aralık’a kadar devam edecek. En önemli gündem maddemiz, tüm dünya geneli ve bizler için de ekonomi, para piyasaları, gıda ve yatırım konuları olacak.
  • Bunun yanında hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024 tarihinde bitecek.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni, Balık burcunda halen gerilemekte ve gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
  • Hayatımızı yıkıp tekrar yapılandıran, değişim ve dönüşüm enerjisini getiren ve bu ay da Oğlak burcunda geri hareketine devam eden Plüton, 11 Ekim’de düz hareketine dönecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeniay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir Yeniay, 29 Eylül’de 06 derece Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Eylül ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay günlük iş akışınız, hizmet ettiğiniz alanlar; akut rahatsızlıklar alanınıza ışık tutuyor. İş hayatınızda bazı ertelemeler olası, beklentileriniz hemen karşılanmayabilir. Özellikle 15 Eylül sonrası tüm bu belirttiğim konular ile ilgili çok daha iyi gelişmeler olacaktır. Bir iş değişikliği yapabilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz pozisyon değişimini bu ay görebilirsiniz. Yine ani bir şekilde, var olan işinizden ayrılmanız da olası. Bunun yanınsa özellikle ortaklık ve evlilik alanlarınızda bazı yanlış anlaşılmalara ya da çatışmalara açık bir aya giriş yapıyorsunuz. Sakin kalmakta fayda var. Olayları kişisel algılamamaya çalışın. Bekar Koç burçları, bu ay özellikle 5 Eylül sonrası yeni tanışmalara ve karşılaşmalara açık. Yine uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Koçlar, bu ay bu haberi sevdikleri ile paylaşabilirler.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde iş hayatınızsa bazı yenilenme ve değişimler olası. Ayrıca aksatılmış olan sağlık kontrollerini yaptırmak bu dönemde iyi bir fikir olabilir. 29 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönem hem ilişkileriniz, hem aşk hayatınız, hem de ev, aile hayatınızla ilgili bazı yeni kararlar almanız ve bu konulara dair bazı değişimler yaşamanız olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Bu ay; aşk, ilişkiler, çocuklar, ev, aile, aile büyükleri, yerleşim ve hobiler alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle var olan ilişkilerinizde 15 Eylül’e kadar bazı sıkıntılı durumlar yaşamanız olası. Yine çocuklarınızın hayatlarına dair bazı yeni kararlar verme potansiyeliniz yüksek. Bekar Boğalar ise yeni karşılaşma ve tanışmalara oldukça açıklar. Aradıkları aşk bu ay kapılarını çalabilir. Bununla birlikte evli ve uzun zamandan beri bebek bekleyen Boğa burçları yine bu haberi çevreleri ile paylaşabilirler. Ev ve yerleşim konuları da bu ay sizler için önemli sevgili Boğalar. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini ya da bazı yenileme çalışmalarını özellikle 5 Eylül sonrası gerçekleştirebilirsiniz. Genişleme, bolluk ve bereket temsilcisi Jüpiter, burcunuzda gerilemeye başlayacak ve 31 Aralık’a kadar gerilemeye devam edecek. Özellikle finansal anlamda bazı sıkışmalar da olabilir. Hesabınızı, kitabınızı iyi yapın derim. Önümüzde dönem sizler için sürprizlere açık bir zaman dilimi var.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarınız ile ilgili konularda bazı yeni gelişmeler olası. Bekar Boğa burçları için aşk bir adım ötede olabilir. Özellikle 15 Eylül sonrası etkiler bu anlamda güzel. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde maddi ve manevi değerleriniz anlamında yenilenmeler olası. Krediler, miraslar, para girişleri ya da çalışma hayatınızdan sebep bazı para girişleri olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay; ev, aile, yerleşim, aile büyükleriniz, kardeşler ve ilişkiler alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle bahsettiğim tüm bu temalar ile ilgili özellikle 15 Eylül tarihine kadar bazı aksaklıklar, ertelemeler ve zorlanmalar olası. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini özellikle bu ay yapabilir ya da aile büyükleriniz ve kardeşleriniz ile ilgili konulara bir miktar daha zaman harcamak durumunda kalabilirsiniz. Bununla birlikte özellikle internet ya da sosyal medya üzerinden bir iş yapma fikriniz var ise yine 15 Eylül itibariyle harekete geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Aşk ve ilişkileriniz anlamında bu ay bazı yorgunluklar olası. Kişisel çatışmalara girmeden sakin kalmak, orta vadede daha kazançlı çıkmanızı sağlayabilir sevgili İkizler.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde yerleşim konularına dair bazı yeni atılımlar söz konusu. Taşınabilir, evinizde bir tadilat başlatabilirsiniz ya da bir yatırım yapma fikri gündeme gelebilir. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde bazı sosyal çevre gruplarınızdan ayrılma kararı verebilirsiniz. Bununla birlikte uzun zamandan beri sürüncemede kalmış bir arkadaşlığınızı da sonlandırabilirsiniz. Bununla beraber sosyal çevrenizden uzun zamandan beri devam eden bir arkadaşlık aşka da dönüşebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay; özellikle maddi değerler, para konuları, kardeşler ve yakın çevreniz, ev-yerleşim konularınız ve ticari hayatınız ile alakalı konular oldukça gündemde olacak gibi duruyor. Uzun zamandan beri, özellikle internet ya da sosyal medya üzerinden bir ticari faaliyet yapma fikriniz var ise, 15 Eylül sonrası harekete geçebilirsiniz. Bu, çok yakın bir çevrenizden bir arkadaşınız ya da kardeşlerinizle birlikte de olabilir. Bunun yanında bu ay bolca anlaşma, sözleşme imzalama dönemi gibi de duruyor; dolayısıyla yine en doğru zaman 15 Eylül sonrası olacaktır. Yine bu ay ev, yerleşim ve aile büyüklerine dair konular da gündeminizi meşgul edebilir. Bir anda taşınmak durumunda kalabilir ya da evde bazı yenilenmelere gitme fikri doğabilir. Yine uzun zaman beri beklediğiniz para girişleri bu ay özellikle 5 Eylül sonrası olabilir sevgili Yengeçler.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen, akraba ve yakın çevrenize dair bazı yeni konular gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’da işiniz, kariyeriniz ve hayalleriniz anlamında bazı değişimler ve yenilenmeler olası. Bir iş değişikliği ya da pozisyon değişikliği gerçekleşebilir sevgili Yengeçler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar,

Bu ay maddi ve manevi değerleriniz ile hayatınızın her alanında bazı değişimlerin olabileceğini, hedeflerinizi her anlamda sorgulayabileceğinizi gösteriyor. Özellikle para konularında şanslı bir ay. Yeni para girişleri olabileceği gibi eğer profesyonel bir çalışansanız özlük haklarınızda da iyicil anlamda gelişmeler olası. Bununla birlikte yatırım kararları almanız da olası ancak bir imza ya da sözleşme söz konusu olacaksa 15 Eylül sonrası harekete geçmenizi tavsiye ederim. Yine gerek ilişkileriniz, gerek işiniz, gerekse aileniz ile ilgili bazı yeni kararlar alacağınız bir ay gibi de duruyor. Her ne karar alacaksanız, bunun hayrınıza hizmet edeceğini aklınızdan çıkartmayın. Bununlar birlikte kardeşler, kuzenler ve yakın akrabalarınız ile ilgili bazı çatışmalı ve gerilimli durumlar olabilir. Bu dönem sakin kalmanız önemli ve gerekli. Yine yeni bir ticari girişimde bulunacaksanız dikkatli hareket etmenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde maddi değerlerinizde yeni atılımlar dönemi. Kazançlarınızda artışlar olabilir. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde inançlarınızda ve hayata bakışınızda ciddi değişimler olası. Ayrıca yurt dışı ve eğitim konuları ile ilgili de yeni gelişmeler olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar,

Bu ay özellikle hayatınızın her alanı ile ilgili hassas kararlar alacağınız bir dönem olacak gibi duruyor. Bir iş ortaklığınız, ilişkiniz ya da evliliğiniz varsa bazı form değişikliklerine gidebilir ve hatta sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bununla birlikte ilişkisi olmayan Başaklar için de güzel fırsatlar çıkabilir. En önemli konu; gezegeniniz Merkür, 15 Eylül’e kadar sizin burcunuzda geri hareketinde olacak, dolayısıyla vereceğiniz her kararda bunu aklınızda bulundurmanızı, hatta bu tarih sonrası harekete geçmenizi tavsiye ederim. Oldukça yoğun çalışacağınız bir aya giriş yapmış bulunuyorsunuz, dolayısıyla psikolojik olarak bir miktar kendinizi sakin tutmaya ve sağlığınızı ihmal etmemeye özen gösterin derim. En önemli uyarım; gerek işte, gerek özel hayatınızda yeni karşılaşacağınız veya mevcut ilişkilerinizde her türlü gerçekliği özellikle bu ay iyice sorgulamanız. Sizden bir ilişki, maddi bir şey, para gibi bir şey saklanıyor mu ya da eksik bilgilendirme yapılıyor mu diye farkındalığınız yüksek olsun. Ayrıca bu ay maddi anlamda bazı ekstra harcamalar da yapmanız olası. Kontrolü elden bırakmayın derim.

15 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönem kendi kişisel görüntünüz ile ilgili bir imaj değişikliğine gitmek isteyebilir, ilişkilerinizi yeni bir zemine taşıma arzusu hissedebilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde bazı yatırımlar, kredi kullanımları ya da harcamalar söz konusu olabilir. Ayrıca sigortalamanız gereken bir somut değeriniz varsa, bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık açısından da özellikle tansiyonunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Bu ay özellikle kadersel çokça konuya şahit olacaksınız gibi duruyor sevgili Teraziler. Geçmişten gelen, tamamlanmamış birçok konu gündeminizi meşgul edebilir. Ayrıca uzunca zamandan beri geri giden ve sizin de yönetici gezegeniniz olan Venüs, 5 Eylül itibariyle düz hareketine başlıyor; dolayısıyla hem özel, hem de maddi anlamda sürüncemede kalan birçok konunuz çözüme ulaşmaya başlayacaktır. Bunun yanında sosyal çevre, organizasyonlar ve gruplar gibi konularla ilgili oldukça vakit geçireceğiniz günler de sizleri bekliyor sevgili Teraziler. Bazı organizasyon ya da toplantılara liderlik etme potansiyeliniz yüksek. Bu vesile ile birçok yeni kişi ile de sosyalleşeceğiniz durumlar olası. Sağlık açısından, eğer kontrollerinizi geciktirmiş ya da ertelemişseniz, bu ay kesinlikle ihmal etmemeniz gerekiyor. Ayrıca yoğunluktan sebep psikolojinizi de iyi korumanız gereken bir dönem. Spora ve uykuya zaman ayırmayı unutmayın. Diğer taraftan özel ilişkileriniz ile ilgili bazı gerilimli zamanlar da olası. Hiçbir şeyi kişisel almamaya çalışın; geçici bir zaman dilimi olduğunu unutmayın derim.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönem bugüne kadar fark etmediğiniz birçok konu ile ilgili yeni farkındalıklar kazanmanız ve bu doğrultuda bazı hedef değişikliklerine gitmeniz olası. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık ana gündeminizi oluşturacak. Yolunda gitmeyen ilişkilerde bazı bitişler söz konusu olurken, bekar Terazi burçları bir anda evlilik kararı da alabilirler. Aşk ve ilişkiler anlamında bekar Teraziler güzel bir döneme giriş yapacaklar. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay, sizler için özellikle sosyal çevrenizde ve katılacağınız gruplar içinde pırıl pırıl parlayacağınız bir dönem olacağını anlatıyor. Bununla birlikte bu gruplar ile hareket ederek bir STK’da görev alabilir ya da bazı yardım kuruluşları adına yeni çalışmalar yapabilirsiniz sevgili Akrepler. Kariyer hayatınız ile ilgili uzunca zamandan beri ağır aksak giden durumlar 5 Eylül itibariyle rahatlamaya başlayacak sevgili Akrepler. Uzunca zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini yapabilir ya da yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eğer bir anlaşma, sözleşme imzalanacaksa ben yine de 15 Eylül’de düz hareketine dönecek olan Merkür’ü beklemenizi tavsiye ederim. Sağlık açısından kendinizi bu ay çok fazla strese sokmamaya çalışın ve gecikmiş, ertelenmiş kontrolleriniz varsa bir an önce yaptırın derim.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde yeni gruplara katılabilir, yeni arkadaşlıklar sayesinde oldukça sosyal ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda bazı değişimler olacaktır. Bu, özellikle iş alanınızda daha çok hareketlenmenin ve bazı organizasyon değişikliklerinin olacağını anlatır nitelikte. Sağlık açısından özellikle bu ay kalp, tansiyon dengenize ekstra dikkat edin derim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar,

Bu ay; kariyer, hedefleriniz, yurt dışı, seyahatler, eğitimler, hukuki konular ve sosyal çevreniz ile ilgili alanlarınıza ışık tutuyor sevgili Yaylar. Kariyeriniz ile ilgili oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gelebilir ya da istediğiniz iş değişikliğine gidebilirsiniz. Tek uyarım, eğer bir anlaşma ya da sözleşme yapılacaksa, 15 Eylül’e kadar herhangi bir adım atmamanız olacaktır. Bununla birlikte ertelenen bir yurt dışı seyahatine bu ay çıkabilirsiniz. Bu; gerek özel, gerekse iş vesilesi ile olabilir. Ayrıca eğer uzunca zamandır beklenen bir mahkeme konusu varsa, lehinize sonuçlanabilir ya da yeni bir mahkeme konusu da gündeme gelebilir. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız adına bazı gerilimli zamanlar bu ay olası, hatta uzun zamandan beri mensubu olduğunuz bir organizasyondan artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz için ayrılabilirsiniz sevgili Yaylar.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde kariyer hayatınızda yenilenmeler olası, hatta kendi markanızı yaratmak adına yeni adımlar da atabilirsiniz. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, çocuk ve hobileriniz ile ilgili bazı değişimler olabilir. Beklenen bebek haberi ya da beklenen aşk bu ay kapınızı çalabilir. Bunun yanında ilişkisinde yaralandığını düşünen Yaylar, artık ilişkilerini sonlandırma kararı alıp yeni ufuklara yelken açabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay yurt dışı seyahatler, eğitimler, hukuki konular gibi alanlarınıza ışık tutuyor. Uzun zamandan beri ertelediğiniz bir yurt dışı seyahatine; gerek özel, gerekse işiniz nedeniyle çıkabilirsiniz. Bununla birlikte yeni bir eğitim alma fikri de gündeminize gelebilir. Bunun yanında iş hayatınızda dijital kanalları daha çok kullanıp işinizi yapış şeklinizi farklılaştırabilirsiniz. Pazarlama faaliyetleri için de güzel bir ay ama yeni konular, anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelecekse, 15 Eylül sonrası akış daha rahat; bu tarih sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında yine ertelemiş olduğunuz bir yatırımı bu ay itibariyle gerçekleştirme fikri doğabilir, zira somut değerler elde etmek adına harcamaların olacağı bir ay gibi de duruyor. Kariyer hedefleriniz ile ilgili bazı mücadeleli zamanlar da bu ay olası. Bu vesile ile bir iş değişikliği yapma arzusu duyabilir ve görüşmelere başlayabilirsiniz mesela sevgili Oğlaklar.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde seyahatler söz konusu olacaktır. Yine bir hukuki konu da devreye girebilir. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim değişikliğine gidebilir, aile büyükleriniz ile bu ay daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Bu ay; maddi değerleriniz, krediler, borçlar, ödemeler, eğitim, hukuk, seyahatler, sağlık ve evlilik alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle gerek yatırım yapmak, gerekse borçlarınız için bazı para çıkışları gündeminizi oluşturacak gibi duruyor. Hatta yeni kredi kullanımları da söz konusu olabilir. Harcamalarınızı yaparken planlı davranmanızı tavsiye ederim. Sağlık açıcından özellikle sindirim ve sinir siteminize özellikle bu ay çok dikkat edin ve eğer gecikmiş sağlık kontrolleriniz varsa bir an önce planlama yapın. Özellikle evlilik ve ikili ilişkiler alanınız, 16 Temmuz’dan beri ciddi testlerden geçti sevgili Kovalar; şimdi 5 Eylül itibariyle bir miktar rahatlama olacaktır. Bununla birlikte bekar Kovalar bu ay evlilik kararı da alabilirler. Bu ay özellikle yapmayı istediğiniz bir seyahat planı varsa, ertelemeler ya da aksaklıklar gündeme gelebilir. İlla seyahat edilecekse rezervasyonlarınızı, aksaklıkları engellemek adına iki kere kontrol etmenizi tavsiye ederim. Bir eğitim ya da bir mahkeme konusu da gündeminizi bu ay meşgul edebilir sevgili Kovalar.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde bazı mecburi harcamalar gündeme gelebilir. Bu bir alım–satım sebebiyle de olabilir. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle önümüzdeki dönemde kardeşler, kuzenler, yakın çevre ve ticari hayatınıza dair konular daha önemli bir hale gelecek gibi duruyor. Birlikte bir iş yapma fikri dahi doğabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Bu ay; evlilik, ortaklık, ikili ilişkiler ve maddi değerler alanlarınıza ışık tutuyor. Bekar Balıklar bu ay bir evlilik ya da ortaklık kararı alabilirler mesela. Bununla birlikte geçen ay sonu Balık burcunda gerçekleşen Dolunay’ın da etkisi ile özel hayatınız bu süreçte oldukça hareketlenecek gibi duruyor. Hatta bazı sonlanmalara da şahit olabilirsiniz. Bir ortaklık yapma düşünceniz varsa, 15 Eylül sonrası harekete geçmenizi ve özellikle imza, anlaşma, sözleşme yaparken tüm detayları tekrar tekrar gözden geçirmenizi de tavsiye ederim. İş hayatınız ile ilgili Temmuz ayından beri bazı aksaklıklar, gecikmeler ve ertelemeler yaşıyor olabilirsiniz sevgili Balıklar ve 5 Eylül sonrası bu alanda akış daha esnek ve rahat. Uzun zamandan beri beklenen organizasyon değişikliği bu ay gerçekleşebilir mesela. Bununla beraber bu ay özellikle para çıkışları ve plansız harcamalar aktif olabilecek gibi duruyor, dolayısıyla kontrolü elden bırakmamanızı tavsiye ederim. Sağlık açısından da özellikle cildinize ve alerjilere ekstra önem vermeniz iyi olabilir sevgili Balıklar.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile önümüzdeki dönemde ilişkiler ve evliliğiniz ön planda olacak gibi duruyor. Bir karar ile evliliğinizde bir form değişikliğine gitme fikri doğabilir, hatta uzun zamandan beri sorunlu olan ilişkilerde bitişler de söz konusu. 29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın da etkisiyle maddi değerler anlamında yeni para girişleri olabilir ya da tam tersi somut bir değer, varlık elde etmek adına bazı harcamalar yapmak durumunda da kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler