İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Nisan ayında burçları neler bekliyor?

Enerji değişikliğinin yoğun olduğu bir Mart ayını geride bıraktık. Nisan artık daha önemli, net ve kadersel olarak hayatlarımızı etkileyecek kararlar alacağımız bir ay gibi duruyor. 20 Nisan tarihinde 29 derece Koç gerçekleşecek Güneş Tutulması, birçoğumuza içsel motivasyon ve destek verecek, dolayısıyla kendimizi bir anda uzun zamandan beri yapmak isteyip de yapamadıklarımızı gerçekleştirmiş bir halde bulabiliriz. Önemli bir aya giriş yaparken, şimdi bakalım bu ay gökyüzünde gezegenlerin durumu ve burç geçişleri nasıl…

profil
Astrolog Burcu Özen
31.03.2023
Nisan ayında burçları neler bekliyor?
  • Mücadele ve hayata tutunma motivasyonumuzu anlatan Mars, uzunca bir zamandır İkizler burcunda seyahat ediyordu ve bizleri oldukça yordu. Artık 25 Mart itibariyle Mars, Yengeç burcunda olacak ve bu durum 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Yani. Nisan ayı boyunca Mars’ın Yengeç halini deneyimliyor olacağız.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 3 Nisan itibariyle Boğa burcuna geçecek ve 21 Nisan itibariyle gerilemesine şahit olacağız. Gerileme 15 Mayıs’ta son bulacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 11 Nisan’a kadar Boğa burcunda olacak ve bu tarih sonrasında İkizler burcuna geçecek.
  • Bolluk ve bereket enerjimizi anlatan Jüpiter, halen Koç burcunda.
  • Bununla beraber son olarak yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 20 Nisan’a kadar Koç burcunda olacak ve bu tarih itibariyle Boğa burcu dönemi başlayacak.
  • Nisan ayının en önemli göksel olayı ise 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması olacak.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeniay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda bir Dolunay ve 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Bu ayrıca bir Güneş Tutulması. Tutulmanın etkisi ile birlikte önümüzdeki dönemde hepimiz hayatlarımızda önemli kararlar alacağız gibi duruyor.

Sevgili Koçlar,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. Bu ay burcunuzda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek ve bazı değişimler kapınızı çalacak. Nisan ayı özellikle maddi değerler alanınıza dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri beklediğiniz zammı bu ay alma olasılığınız yüksek ya da planda olmayan bir para girişi yine bu ay gerçekleşebilir. Özellikle yapılması gereken sözleşmeler ya da anlaşmaları 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesi gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz. Bununla beraber yine ev ve yerleşim konuları gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor sevgili Koçlar. Bir iş değişikliği ya da taşınma da söz konusu olabilir. Özellikle bu ay kilo almamaya özen gösterin derim. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay; evlilik, ortaklık ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. İlişkilerinizde bir form değişikliğine gitme olasılığı yüksek. Artık size hizmet etmediğine inandığınız ilişkilerinizde yenilenmeler olabilir. Bununla beraber 20 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte gerek kendiniz ile olan ilişkinizi, gerekse tüm ikili ilişkilerinizi gözden geçireceğinizi söylüyor. Radikal kararlar alma olasılığınız yüksek. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Boğalar,

Nisan, sizler için olası sürprizlere açık bir ay. Maddi değerler anlamında şanslı bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. İlişkisi olan Boğalar evlilik kararı alabilir, ilişkisi olmayan Boğalar içinse yeni girecekleri sosyal çevrelerde yeni karşılaşmalar ve tanışmalar yaşayabilir. Gerek özel, gerekse iş hayatınız ile ilgili bir karar verilecekse, 21 Nisanda başlayacak olan Merkür gerilemesinden önce harekete geçmenizi tavsiye ederim. Bununla beraber bu ay yakın çevre ya da kardeşleriniz ile bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir, sizlerin desteğine ihtiyaç duyabilirler. Bunun yanında önünüzde özellikle bazı bilinç altı çalışmaları yapmak için güzel zamanlar mevcut. Bugüne kadar fark etmediğiniz bazı yönleriniz ve yetenekleriniz keşfedebilirsiniz. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, günlük iş akışınızda bazı değişikliklerin olabileceğini söylüyor. İş yerinizde bazı organizasyon değişiklikleri olabilir mesela. Sağlığınız açısından da bu ay, eğer gecikmiş kontrolleriniz varsa gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. 20 Nisan’da Koç burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte bazı kadersel durumlar ile karşılaşabileceğinizi söylüyor. Bununla beraber kariyerinizde oldukça yoğun günler sizleri bekleyecek gibi duruyor, dolayısıyla özellikle psikolojinizi iyi tutmanızı ve size iyi gelen şeyleri hayatınıza daha çok dahil etmenizi tavsiye ederim. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili İkizler,

Oldukça sosyal bir aya giriş yapıyorsunuz. Bu ay yeni gruplara katılabilir ya da bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışmaya başlayabilirsiniz mesela. Bununla birlikte ilişkisi olmayan İkizler için bu ay yeni bir ilişkiye başlamak adına güzel fırsatlar söz konusu olabilir. 21 Nisan’da başlayacak Merkür gerilemesi özellikle siz İkizler burçları için oldukça önemli, ne de olsa sizin gezegeniniz Merkür. Alım, satım, imza ve bunlar gibi yeni yapılacak konular olur ise, bu tarih öncesinde halletmenizi tavsiye ederim. Kariyeriniz ile ilgili bazı yeni sorumluluklar da gündeminizi oluşturabilir ancak özellikle bu ay iş hayatınızda herkesle her konuyu paylaşmamanız iyi olacaktır. Ayrıca dedikodulara da dikkat kesilin derim. Maddi anlamda bazı hesapta olmayan harcamalar da söz konusu sevgili İkizler, dolayısıyla kontrollü gitmekte fayda var. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Bunun yanında yine önümüzdeki dönemde beklenen çocuk haberini çevreniz ile paylaşabilirsiniz sevgili İkizler. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte bazı gruplardan ayrılabileceğinizi ya da yakın arkadaş çevrenizde bazı değişimlere gidebileceğiniz söylüyor. Bununla birlikte bambaşka bir sosyal çevreye de giriş yapabilir, güzel projeler geçekleştirebilirsiniz. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Yengeçler,

Nisan, özellikle kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmelere gebe. Yeni bir pozisyona geçebilir ya da uzunca zamandan beri yapmayı planladığınız iş değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Önemli başlangıçlar yapacaksanız ya da yeni anlaşmalar söz konusu olacaksa, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesi tüm işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. Bununla beraber sosyal çevrenizde de bazı değişimler olası. Yeni gruplara katılabilir ya da bir sivil toplum kuruluşunda görev almaya başlayabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı gelişmeler de olası. Sakin kalmanız bu ay çok çok önemli olacak sevgili Yengeçler. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde uzun zamandan beri yapmak istediğiniz yerleşim değişikliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte kariyeriniz ve hayatınızdaki hedefleriniz ile ilgili bazı yeni gelişmelerin olası olduğunu söylüyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Aslanlar,

Nisan, kariyeriniz ile ilgili bazı güzel gelişmelere, yeni anlaşmalara gebe. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini yapabilir ya da beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Bir imza atılacaksa ya da yeni projeler gündeme gelecekse, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesi her şeyi organize etmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte uzun zamandan beri yapmak istediğiniz yurt dışı seyahatini gerçekleştirebilir ya da başlamak istediğiniz eğitime bu ay başlayabilirsiniz sevgili Aslanlar. Günlük hayatınızda bazı yoğunluklar söz konusu, dolayısıyla psikolojinizi sağlam tutmaya özen gösterin derim. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yeni bir ticari faaliyete başlayabilir ya da yakın çevre ya da kardeşleriniz ile birlikte bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile, önümüzdeki altı aylık süreçte iş yerinizde bir organizasyon değişikliğine şahit olabilirsiniz. Yine yurt dışına yerleşme kararı da alma olasılığınız olası. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Başaklar,

Nisan, özellikle maddi anlamda bazı harcamaları olabileceğini işaret ediyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz bir yatırımı kredi kullanımı ile gerçekleştirebilirsiniz mesela. Bunun yanında yurt dışı seyahatleri ya da bazı yeni eğitim girişimlerinde bulunabilirsiniz sevgili Başaklar. Uzunca zamandan beri sonuçlanmasını beklediğiniz bir hukuki konu yine bu dönemde çözüme kavuşabilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile ilgili bazı zorlayıcı etkiler mevcut. Bazı arkadaşlıklarınızda sonlanmalar olabileceği gibi yine baz yeni gruplara katılabilir, yeni görevler alabilirsiniz. Maddi anlamda bazı ekstra para çıkışları da yaşanabilir; bu ay özellikle harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yine evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz anlamında bazı form değişiklikleri de gündeme gelebilir. Olası imza, anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir, dolayısıyla tüm bunları 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesi halletmeniz faydalı olacaktır zira Merkür sizin gezegeniniz sevgili Başaklar. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde para kaynaklarınızda bazı değişimler olası. Bir terfi sonucu gerçekleşecek artıştan söz edebiliriz mesela. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması önümüzdeki altı aylık süreçte yine bazı yatırımların gündeme gelebileceğini söylüyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Teraziler,

Nisan ayı özellikle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık alanlarınıza dikkat çekiyor. Bekar Teraziler sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilirler mesela. Bununla birlikte yine ortak olarak yaptığınız bir işte yeni bir form değişikliğine gidebilirsiniz. Bu ay özellikle sağlık açısından daha çok kendinizi önemsemeniz bir dönem, dolayısıyla gecikmiş kontrolleri yaptırmak için doğru bir zaman dilimi. Kariyeriniz ile ilgili bazı zorlayıcı durumlara şahit olabilirsiniz. Yoğunluklardan dolayı stres yönetiminizi çok iyi yapmanız gerekiyor. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız; 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Bu arada partnerinizin de iş hayatına dair bazı yeni gelişmeler de olası sevgili Teraziler. 6 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile hayatınızın gidişatını değiştirecek yeni kararlar almanız olası. Bu karar gerek kariyer, gerekse özel hayatınıza dair önemli konulara dair olabilir. Önümüzdeki dönemde para kaynaklarınızda bazı değişimler olası. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte yine evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerinizde yeni gelişmelere şahit olacağınızı söylüyor ve önemli bir dönem. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Akrepler,

Nisan ayı günlük iş akışınızın oldukça yoğun olacağını söylüyor ve güzel gelişmelere de gebe. Uzun zamandan beri beklediğiniz iş yerindeki organizasyon değişikliği bu ay gerçekleşebilir ya da yapmayı düşündüğünüz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında evlilik ve ikili ilişkiler anlamında da güzel etkiler mevcut. Bekar Akrepler evlilik kararı alabilirler mesela ya da yeni bir ortaklık ile kendi işinizi kurabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili beklediğiniz bazı gelişmeler ya da mesela bir seyahat planı var ise bazı ertelemeler ya da gecikmeler olası sevgili Akrepler. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte önümüzdeki dönemde günlük yoğunluklardan dolayı bazı psikolojik sıkıntılar olası. Dolayısıyla sağlığınıza dikkat etmenizi öneririm. Sevdiğiniz şeylere daha çok odaklanmak, bu dönem size daha iyi gelecektir. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte iş hayatınız anlamında oldukça yoğun bir dönemin sizi beklediğini söylüyor. Sağlık açısından özellikle migren ve tansiyona dikkat etmenizde fayda var. Kontrollerinizi ihmal etmeyin sevgili Akrepler. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Yaylar,

Nisan ayı özellikle aşk, ilişkiler, hobiler ve çocuklarla ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Bekar Yay burçları yeni bir aşka yelken açabilir ya da evli Yay burçları uzun zamandan beri beklenen bebek haberini alabilirler. Bununla birlikte yeni bir hobiye başlamak için oldukça güzel zamanlar var önünüzde. Kariyeriniz ile ilgili iş yerinizde bazı organizasyon değişiklikleri gündeminize gelebilir ya da yeni bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız, 21 Nisan’da  başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Bununla birlikte bu ay özellikle para harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekiyor sevgili Yaylar. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte önümüzdeki dönemde bazı gruplardan ayrılmalar yani sosyal çevrenizde bazı değişimler olası. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması sayesinde, önümüzdeki altı aylık süreçte aşk ve ilişkiler anlamında güzel gelişmelere şahit olma olasılığınız çok yüksek. Yine bu dönemde muhakkak bir hobi edinmenizi tavsiye ederim. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Oğlaklar,

Nisan ayı özellikle ev ve yerleşim konularına dikkat çekiyor. Bir ev değişikliği söz konusu olabilir ya da evinizde uzunca zamandan beri yapmayı arzuladığınız değişikliğe bu ay başlayabilirsiniz. Bununla birlikte ilişkisi olmayan Oğlak burçları yeni bir ilişkiye başlayabilirler ya da yine uzunca zamandan beri başlamak istediğiniz hobiye başlayabilirsiniz. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Bu ay özellikle evli Oğlaklara evliliklerinde sakin kalmalarını, ortaklığı olan Oğlaklara da ortaklıklarında sakin kalmalarını tavsiye ederim zira bazı zorlanmalar olası. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte önümüzdeki dönemde kariyerinizde bazı değişimler ve sonlanmalar olası. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte ev ve yerleşim konularının gündeminizi bolca meşgul edeceğini gösteriyor. Bir ev değişikliği, hatta şehir ya da ülke değişimi dahi söz konusu olabilir sevgili Oğlaklar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Kovalar,

Nisan ayı özellikle kardeşler, kuzenler ya da yakın çevreniz ile ilgili bazı gelişmelere ışık tutuyor. Yeni bir iş birlikteliği söz konusu olabilir mesela. Bununla beraber ticari hayatta olan Kovalar için maddi değerler anlamında güzel bir dönem. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Ev ve yerleşim konuları bu ay yine gündeminizi oldukça meşgul edecek gibi duruyor sevgili Kovalar. Evinizde yenilemeler yapabilirsiniz ya da uzunca zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz taşınmayı yapabilirsiniz. Günlük iş akışınızın oldukça yoğun olacağı ve işle ilgili bazı aksaklık ya da ertelemelerin de olabileceği bir ay. Bu dönemde ekstra sakin kalmanız çok çok önemli. Yine maddi anlamda harcamalarınıza ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim sevgili Kovalar. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte önümüzdeki dönemde daha önceden planlamış olduğunuz bazı seyahatlerde ertelemeler ya da aksaklıklar olabilir. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte kardeşler ve yakın çevreniz ile daha çok ilgilenmeniz gereken konuların gündeme gelebileceğini söylüyor sevgili Kovalar. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle.


Sevgili Balıklar,

Maddi değerler anlamında şanslı bir aya giriş yapıyorsunuz. Bir terfi sonucu beklenen zammı alabilirsiniz ya da bir iş değişikliği ile birlikte özlük haklarınızda artış gündeminize gelebilir. Bununla birlikte yakın çevre, kardeş ya da kuzenleriniz ile birlikte yeni bir iş yapma fikri de oluşabilir. Herhangi bir sözleşme, anlaşma yapacaksanız ya da yeni bir iş girişiminde bulunacaksanız, 21 Nisan’da başlayacak olan Merkür gerilemesi öncesinde her şeyi halletmenizi tavsiye ederim. Aşk ve ilişkiler anlamında bu ay bazı gergin enerjiler mevcut, dolayısıyla sakin kalmanız, problemlerin büyümesini engeller. Bununla birlikte bazı Balık burçları evlilik ve ortaklıkları ile ilgili yepyeni kararlar da alabilirler. 6 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte önümüzdeki dönemde bir kredi kullanımı ile bazı yatırımlar söz konusu olabilir sevgili Balıklar. Bu arada yine bu dönemde sağlığınıza önem göstermenizi ve gecikmiş kontrolleriniz varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. 20 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık süreçte maddi değerler anlamında kazanç kaynaklarınızda bazı değişimlerin olabileceğini gösteriyor. Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle. 


Önceki ve Sonraki
Haberler