İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (27 Mart – 2 Nisan)

Spekülatif düşünceler bizi bekliyor. Kafamız karışık olabilir ve şüphecilik dürtüsüne engel olamayabiliriz. Çarşamba günü Ay, Yengeç burcunda ilerleyecek; ev ve aileye konsantre olmak için güzel bir gün. Disiplin ve konsantrasyon gerektirecek işlerinizi perşembe gününe planlamak mantıklı olabilir. Ay’ın Aslan burcuna geçişi ile haftanın son günleri renklenecek. Hafiflemeye, biraz eğlenmeye ihtiyacımız olacak. Cuma günü Venüs-Uranüs kavuşumu da heyecan verici, yaratıcı bir projenin/fikrin aniden gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Hafta sonu Venüs-Uranüs kavuşum etkisi devam edecek. Olumlu/olumsuz sürpriz gelişmeler olabilir. Hafta sonunu akışına bırakmak en stressiz yol olacaktır

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
27.03.2023
Haftalık burç yorumları (27 Mart – 2 Nisan)

Yükselen burcunuza göre okumalısınız, bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Stres yönetimi bu hafta Koç burçları için önemli bir konu olabilir. Aile içi gündemleriniz artacak. Bu durum sizde olumsuz etkilere yol açabilir. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltabilirsiniz. Mesela, hobilerinize zaman ayırabilir, meditasyon ya da spor yapabilirsiniz. Bu aktiviteler sizi rahatlatacak ve zihninizi dinlendirecektir. Bu hafta yeni kazanç kapıları aralayabilirsiniz ki bu durum da maddi kazançlarınızın artmasına yol açacak bir başlangıç olacaktır.  Reddetmek yerine açık fikirli olmak sizin menfaatinize olacaktır. Bu süreçte tahmin etmediğiniz bir anda gelişen sürpriz bir olayla karşılaşabilirsiniz. Çoğunlukla bu durum maddi konularda kazançlı çıkmanıza vesile olacaktır.


Bu hafta değişen koşulların içerisinde kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. Aile, ev ve yuva ile ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Aile içinde bazı stresler yaşayabilirsiniz ve borçlar, alacaklar veya başkalarının parası gibi mali konular da gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işler öne çıkabilir ve mücadele gerektirebilir. Ancak tüm bu konularda ilerleme kaydedebilir ve kendinizi motive edebilirsiniz. Ayrıca hayatınızda beklenmedik gündemler ve ani değişimler yaşanabilir, bu nedenle esnek olmak ve değişime uyum sağlamak sizler için önemli olacaktır. Unutmayın, her değişim yeni bir fırsat doğurur.


Fikir ve düşüncelerinizin hiç olmadığı kadar artacağı bir haftaya hazır olun. Özellikle iş hayatınızda, uzak yerlerle yapılacak iş görüşmeleri yanlış anlaşılmalar yüzünden stres yaratabilir. Sosyal ortamda değil de yüz yüze görüşmeler yapmayı denemelisiniz. Felsefi konulara olan ilginiz artabilir ve bu konularda kendinizi geliştirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konular, bu hafta ön planda ve ani gelişmeler yaşanabilir; önceden önlemlerinizi alın. Yatırım yapmak veya borç almak için uygun bir zaman olmayabilir. Sağlık konularına da dikkat! Özellikle beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemek için haftayı değerlendirin. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almak için düzenli bir beslenme programı takip etmeye özen göstermenizi öneririm.


Duygusal dalgalanmalar yaşayacağınız bir hafta olabilir. Bu dalgalanmaları dengelemek için meditasyon ve yoga gibi aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. İş hayatınızda yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. Ancak sabırlı ve kararlı olmanız gerektiği uyarısında bulunuyor gökyüzü. Aynı zamanda arkadaşlarınızla bir araya gelmek, onlarla birlikte keyifli vakit geçirmek ve günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için harika bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aile üyelerinizle de zaman geçirmek, sağlıklı bir ilişki kurmanıza yardımcı olacaktır. Sağlığınızı ihmal etmemeye özen gösterin. Dengeli beslenmenin, yeterli miktarda uyumanın ve egzersiz yapmanın; stresi azaltmanızın ve bedeninizi güçlendirmenizin en iyi yollarından biri olduğunu bilmenizi isterim.


Varsa eşinize ya da sevdiklerinize bu hafta hassas davranmanız, ikili ilişkilerinizin dinamiği açısından iyi olacaktır. Birbirinizi dinlemeli ve ortak noktayı bulmaya çalışmalısınız. Bu süreçte içsel olarak oldukça güçlü hissedebilir ve kariyerinizde de büyük adımlar atabilirsiniz. Aileden gelecek maddi fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirmeden önce özgürleşme isteğinizin neden kaynaklandığını sorgulayabilirsiniz. Belki de yeni bir iş veya yaşam tarzı sizi daha mutlu edebilir. Kendinize zaman ayırarak ve içsel yolculuğunuza odaklanarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.


Toplumsal kimliğiniz ve kariyeriniz konusunda değişen koşullar sizleri strese sokabilir. Kendinize ait alanlar ve sadece kendiniz için ayırdığınız anlar yaratmak için güzel bir hafta. Aralıklı olarak çalışmaya ara vermek, doğru yapıldığı takdirde; bu dönemin yoğun baskısını, stresini hafifletmeye yardımcı olabilir. Ani bir kararla doğayla iç içe olduğunuz bir seyahate çıkmak size iyi gelecektir. Akademik sorumluluklardan kaynaklanan sorunların yanı sıra hızla tamamlanması gereken çeşitli görevler, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Hafta sonu yarım kalan tüm işlerinizi halledeceğiniz güzel bir zaman sizleri bekliyor, değerlendirin!


Değişen koşulların yarattığı stres bu hafta dengenizi bozabilir. Özellikle finansal ve maddi durumunuzdaki değişiklikler, kaynaklar veya ortak alanlar üzerindeki yasal mücadeleler ve aşkta ikilemler içinde kalabilirsiniz.  Yorucu ve sıkıcı geleneksel yapıdan kurtulma isteğiniz artabilir. Farklı kültürden olan birine karşı bir çekim yaşayabilirsiniz veya tipik beklentilere bağlı kalmak yerine farklı gelenekleri keşfetme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hafta sonu içsel olarak takıntılarınız artabilir. Her şey gözünüze batabilir. Her şey mükemmel olsun isterken etrafınızdakileri ve kendinizi yorabilirsiniz. 


Ev hayatı, aile ve hedeflerin gerçekleştirilmesi alanlarında stres seviyesi artabilir. Akademik alanda mücadeleler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili taahhütler ve projeler yoluyla özgürlük ararken, bir şeyleri yapma hırsı ya da yerine getirme arzusu sizleri sarabilir. Eşinizle ortaklaşa sahip olduğunuz kaynaklar bu hafta gündeme geliyor. Bu durum birbirinizin alanınızı kısıtlıyor izlenimi yaratabilir ve sevgi anlamında kopmalar görülebilir. Hak, hukuk ve akademik alanda mücadeleler yaşayabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde fedakarca çalışmak için hafta sonunu değerlendirmek isteyebilirsiniz. 


Varsa eşiniz ya da sevdiklerinizle ilgili dinamiklerde değişen koşullar yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ile eşiniz arasında artan gerilim sizi yorabilir. Kısa seyahatler sırasında dikkat dağıtıcı durumlar ortaya çıkabilir; araç kullanırken dikkat! Ani plan değişikliklerine yol açan ya da istihdamla ilgili zorluklar yüzünden çalıştığınız yerden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tıbbi konular gündeme gelebilir. Hem borç, hem de banka kurumlarıyla ilgili finansal sıkıntılar söz konusu olabilir. Sosyal statü konusunda aşırı hassasiyetiniz oluşabilir. Bu durum sizi mükemmeliyetçi olma konusunda zorlayabilir. Hafta sonu daha çok rahatlamış hissedeceksiniz. 


İş ve çalışma konularında değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklar size ait olmasa da onlarla başa çıkma zorluğuna katlanabilirsiniz. Bu hafta sizde maddi kazancınızın azalacağına dair korku geliştirebilir. Özellikle iş yerinizde personel azaltmayla ilgili gündemler varsa, strese girmenizi sağlayabilir. Sağlık koşulları ile yaşadığınız olumsuz durumu değiştirmek için bu hafta beslenme alışkanlıklarınıza eğilin. Her türlü ikili ilişkilerde partnerinizin kızgın tavırları kavga etmenize yol açabilir. Aşk hayatınızda ani bir aşka yelken açabilir veya özgürleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Eğer şans kapınızı çalar ve aşk yaşarsanız, toplum normlarının kabul etmediği bir ilişki içine çekilebilirsiniz. Borsada yatırımlarınız söz konusu ise beklenmedik gündemlerle karşılaşabilirsiniz.


Sevdiklerinize kendinizi ifade edemediğinize dair yakınabilirsiniz. Yanlış anlaşılmak sizleri üzebilir. Varsa çocuklarınızla ilgili stresli durumlar ortaya çıkabilir. Uğraştığınız bir hobiyle ilgili başaramama/tamamlayamama korkusuyla başa çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Artan sorumluluk ve çalışma azminiz ile sevdiklerinizin takdirini kazanabilirsiniz. Tek sıkıntı, kendinize vakit ayırmayı unutmuş olmanız; bu, psikolojik olarak sizleri sıkıştırabilir. Ev, yuva, aile ile ilgili aniden gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Eğer ailenizle yaşayan biriyseniz, kendi hayatınızı kurmak adına evden ayrılma kararı alabilirsiniz. Aynı şekilde şehir hayatından sıkılıp doğaya yakın bir yere taşınma isteği ile harekete geçebilirsiniz. Hafta sonu bütçe planlaması yapmak konusunda harika etkiler var.


Yalnız kalamamaktan şikayet edebilirisiniz. Evinizin içinde dahi size ait alanların zapt edilmesi strese girmenize yol açabilir. Bu nedenle gerginlikleriniz artabilir. Yalnız kalma ihtiyacınızı anlamayan aile bireyleri ile çatışma yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizin değişen duygu durumları karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Hiçbir şeyin karşı tarafı mutlu etmemesi, ilişkilerinizde kavga etmenize yol açabilir. Ani bir kararla seyahat planı yapabilirsiniz. Özgürce yapacağınız bu yolculuk enerjinizi toplamanıza yardımcı olabilir. Seyahat ettiğiniz yerde tanıştığınız sıra dışı kişilerle yeni dostluklar kurabilirsiniz. Bakış açınızı geliştirebilir ve ikili ilişkiler konusunda fazla fedakar olma üzerine düşündüğünüz bir hafta geçirebilirsiniz.


Önceki ve Sonraki
Haberler