İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (27 Kasım – 3 Aralık)

Yükselen burcunuza göre okumalısınız, bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
27.11.2023
Haftalık burç yorumları (27 Kasım – 3 Aralık)

Dolunayın etkisi, iletişimsel kazalara dikkat çekiyor. Yakın çevrenizle anlaşmazlıklar, yakın arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları ve adaletsizlikler sizleri yorabilir. Hafta ortasında kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden, boş zamanlarınızda kendinizi geliştirebilirsiniz. Merkür'ün gökyüzündeki hareketi ise yeteneklerinizi kullanarak vizyon ve misyonlarınıza bir adım daha yaklaşabileceğinizi müjdeliyor.


Gelir-gider dengenizdeki meseleler, dolunayın etkisiyle daha da önem kazanıyor. Aile içi konular, miras ve giderler gibi meseleler, zamanınızın önemli bir kısmını alabilir.  Sorumluluklarınızla ilgili aldığınız kararlar, eğitim hayatınızda büyük değişikliklere yol açabilir. Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte, farklı kültürler ve dillerle ilgili yeni eğitimler alabilir, ufkunuzu genişletmek için yeni yetenekler edinebilirsiniz. Gökyüzü sizinle olsun!


Dolunay etkisi, ben-sen dengesini sağlamak için çaba harcatacak! Dolunayın enerjisiyle, kişisel ilişkilerinizde tartışmalar söz konusu olabilir. Kişisel olarak isteklerinizi tekrar gözden geçirebilir ve yapılandırabilirsiniz. Merkür'ün burç değiştirme etkisiyle, kendinizde dönüştürmek istediğiniz konular hakkında araştırmalar yapabilir ve mistik konularla ilgili kendinizi ifade etmeye başlayabilirsiniz.


Dolunay etkisi, içsel olarak sorgulama yapacaksınız.  Dolunayın etkisi altında, kendi içinizde sorgulamalara girebilirsiniz. İç dünyanızda kargaşa yaşayabilirsiniz ve öfkelenebilirsiniz. Ruh, beden ve zihin arasında denge kuramayabilirsiniz. Maddi ihtiyaçlarınız artarken, daha fazla sorumluluk almaya çalışmanız gerekebilir. Merkür'ün burç geçişi, yakın çevrenizdeki kişi veya ortağınıza karşı kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayabilir.


Dolunayın etkisi, sosyal yaşamanızda kopmalara neden olabilir. Sosyal yaşantınızda yaşadığınız yanlış anlaşılmalar yüzünden umutsuzluğa kapılabilir ve kendinizi geriye çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Merkür'ün burç değiştirmesi, günlük hayatınızda daha rahat ifade edebilmenizi sağlayabilir ve sorumluluklarınızla ilgili yeni kararlar almanıza yardımcı olabilir.


Dolunayın etkisi, ‘Hedeflerini yenile’ diyor. Dolunayın etkisiyle, bilgi birikiminizi gösterdiğiniz kişilerle anlaşmazlık yaşayabilir ve verdiğiniz bilginin değerinin anlaşılmadığından yakınabilirsiniz. Bu süreçte otorite figürleri ile yaşayacağınız tartışmalar da bu zamana kadar gitmek istediğiniz yönü değiştirmenize sebep olabilir. Merkür'ün burç geçişi ile kendinize özgü yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz alanlar yaratmak isteyebilirsiniz.


Dolunayın etkisiyle yakın çevrenizle dengeleri yeniden kurabilirsiniz. Duyduğunuz sosyal ihtiyaç, iletişim konusunda daha fazla efor sarf etmenize neden olabilir ve iletişim tarzınız, sinirli ve agresif olabilir. Bitmesi gereken bir dava ya da eğitim varsa bu dönem bitebilir. Merkür'ün burç geçişi, aile içi konularda kararlar almanıza yardımcı olurken, aile ile ilgili konuşmalarınız da artabilir.


Dolunay etkisi altında giderlerinizi karşılamak için gelir kaynaklarınıza odaklanın. Giderlerinizdeki artışı gidermek adına, düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Hangi kalemde harcama yaptığınızı belirleyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf ederek, sahip olduğunuz altın bileziklerinizi artırabilirsiniz. Merkür’ün burç geçişi ile birlikte, iletişim trafiğiniz artabilir. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle ilgili merak ettiklerinizi konuşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Dolunay etkisi, ikili ilişkilerde pürüzler açığa çıkarabilir. Her türlü ikili ilişkilerde birtakım stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. İletişimde ciddi konuşmalar ve bazıları için yol ayrımları söz konusu olabilir. Merkür'ün burç geçişi sırasında, maddi konularda sahip olduğunuz yetenekleri geliştirmek ve yeni kazanç yolları aramak adına sizlere fırsatlar sunabilir.


Dolunay etkisi, sorumlu olduğunuz alanları açığa çıkarıyor. Dolunayın etkisi ile değişen sorumluluklarınız hem zihinsel, hem de bedenen sizleri yorabilir. Ellerde hassasiyet gözlemlenebilir. Hafta ortasında lükse düşkünlük görülebilir ve bu alanda harcamada bulunabilirsiniz. Merkür’ün burç geçişi ile kendi motivasyonlarınız için yeteneklerinizi kullanmaya başlayabilir, merak ettiğiniz konulara çekilebilir, sözel olarak kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.


Dolunayın etkisi, yaratıcılığınızı ön plana çıkarıyor. Hafta başında dolunayın etkisi ile yaratıcılığınız açığa çıkabilir. Aşk hayatınızda tatsız konuşmalar söz konusu olabilir ve kırgınlıklar oluşabilir. Hafta ortasında ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Zevkli zamanlar geçirmek adına sosyalleşmek isteyeceksiniz. Merkür'ün burç geçişi, kendi iç dünyanızda merak ettiğiniz konulara yönelmenize, çocukluğunuzda otorite figürleri ile yaşadığınız konuları sorgulamaya neden olabilir.


Dolunayın etkisi, aile ihtiyaçlarını ve hedefleri açığa çıkarıyor. Dolunayın tesiriyle aile içinde yaşadığınız çalkantılı durumlar, iletişim kazaları ve hedeflediğiniz konularda yön değişiklikleri söz konusu olabilir. Aile içinde sizden saklanan bir gündem ortaya çıkabilir. Merkür'ün burç değiştirmesi, sosyal alanda kendinizi daha rahat ifade etmenize ve merak ettiğiniz konuları keşfetmenize yardımcı olabilir.


Önceki ve Sonraki
Haberler