İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte Ekim ayında ilişkiler teması ön plana çıkıyor. Her türlü ilişkilerimize dair denge arayışımız yüksek. Adalet duygusu bu aya dair en önemli olgulardan biri. Bunun yanında yılın en önemli iki göksel olayını yaşayacağız; bir Güneş, bir tane de Ay Tutulması deneyimleyeceğiz. Dolayısıyla önümüzdeki altı aylık süreçte gökyüzü bize, bugüne kadar yapmak isteyip de yapamadığımız konular ile ilgili itici gücünü ve desteğini sunacak. 23 Ekim tarihinde Güneş’in Akrep burcuna geçişi bizi derin bir sorgulama silsilesine sokacak ve yapacağımız her türlü işte tutku ve istek, en yüksek oktavına ulaşacak. Dünya genelinde hak, hukuk, adalet, politika, kadınlar, çocuklar ve hakları, sanat ve moda dünyası mercek altında olacak. Beklenmedik ve hepimizi ilgilendiren kararlar gündemimizi meşgul edecek gibi duruyor

profil
Astrolog Burcu Özen
1.10.2023
Ekim ayında burçları neler bekliyor?
  • Gücümüzü ve yaşam enerjimizi ifade eden Güneş, 23 Ekim saat 19.21’e kadar Terazi burcunda kalacak ve bu tarih itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bu da demek oluyor ki; özellikle 23 Ekim tarihine kadar aşk, ilişkiler ve adalet konuları ile ilgili konular ön planda olacak.
  • Mücadele gezegeni Mars, 12 Ekim’e kadar Terazi burcu seyahatine devam edecek ve bu tarih sonrası en sevdiği konum olan Akrep burcuna geçecek. İlişkiler ile ilgili, bu tarih sonrası daha güçlü adımlar atabilir hale geleceğiz.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür gezegeni, 5 Ekim’e kadar Başak burcu seyahatine devam ediyor ve bu tarih sonrası Terazi burcuna geçecek. Bu dönemde daha politik davranabilir, dolayısıyla istediklerimize sahip olmak adına daha dengeli ilişkiler geliştirebiliriz.
  • Merkür, 22 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak ve bu tarih sonrası Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu dönemde dikkat etmemiz gereken en önemli konu; şüpheci davranmamamız ve kesin, kırıcı sözlerden kaçınmamız olacak. Sezgilerimiz bu tarih itibariyle daha da güçlenecek.
  • Maddi-manevi değerlerimizi, aşk ve ilişkilerimizi anlatan Venüs, Aslan burcu seyahatine 9 Ekim’e kadar devam edecek ve bu tarih itibariyle Başak burcu seyahatine başlayacak. Tüm bu temalar ile ilgili daha detaycı ve daha eleştirel bir bakış açısı geliştirme olasılığımız yüksek.
  • Bolluk ve bereket gezegenimiz Jüpiter, 4 Eylül’de Boğa burcunda başladığı geri hareketine halen devam ediyor ve geri hareketi 31 Aralık’a kadar devam edecek. En önemli gündem maddemiz; tüm dünya geneli ve bizler için de ekonomi, para piyasaları, gıda ve yatırım konuları olacak.
  • Bunun yanında hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcu gerilemesine 28 Ağustos’ta başladı ve gerileme 28 Ocak 2024’te bitecek.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve hatta kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni, Balık burcunda halen gerilemekte ve gerilemesi 7 Aralık’ta son bulacak.
  • Hayatımızı yıkıp tekrar yapılandıran, değişim ve dönüşüm enerjisini getiren ve bu ay da Oğlak burcunda geri hareketine devam eden Plüton, 11 Ekim’de düz hareketine dönecek.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. Yeni Ay bir Güneş Tutulması, Dolunay ise bir Ay Tutulması olarak gerçekleşecek. 14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda bir Yeni Ay ve Güneş Tutulması, 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda bir Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Ekim ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay; günlük iş akışınız, evlilik, ikili ilişkiler ve maddi değerler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle çalıştığınız yapıda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle pozisyon değişiklikleri olası. Buna bağlı olarak maddi kaynaklarınızda bazı değişimler de olabilir. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanınıza, özellikle 12 Ekim sonrası bazı çatışma ve kırgınlıklara yer vermemek adına daha sakin ve dengeli davranmanız gerekebilir. Yine özellikle bu ay yeni bir hobiye başlayabilirsiniz, ki bu ciddi anlamda önümüzdeki dönem için ruhunuza iyi gelecektir. Özellikle 22 Ekim sonrası herhangi bir yatırım yapma fikri gündeminize gelebilir, dolayısıyla bir kredi kullanımı gerçekleşebilir sevgili Koçlar. Bununla birlikte uzun zamandan beri ilişkisi olan Koç burçları bu ay sürpriz bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da ortak bir iş girişiminde bulunabilirler. Bir uyarı olarak sağlığınız ile ilgili eğer uzun zamandan beri ertelediğiniz kontrolleriniz var ise, bu ay gerçekleştirmek için en uygun dönem sevgili Koçlar.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bekar Koçlar evlilik kararı alabilir ya da ilişkilerinde bir form değişikliğine gidebilirler. Bu tutulma özellikle siz Koç burçları için önemli. Önemli kararlar alma ve hayatınızın her alanında değişiklikler olası. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle maddi değerleriniz önümüzdeki dönemde yenileniyor olacak sevgili Koçlar. Yeni bir işe geçişiniz ile özlük haklarınızda iyicil anlamda değişiklikler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Boğalar,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz, zira burcunuzda 28 Ekim’de bir Ay Tutulması gerçekleşecek ve siz zaten etkisini uzun zamandan beri hissediyor olmalısınız. Bu ay günlük iş akışınızın yoğun olacak gibi duruyor. Bazı yeni girişimler ya da ortaklık yapıları gündeme gelebilir ya da yine artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz bir iş ya da ortaklığı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Özellikle 12 Ekim sonrası evlilik ve ikili ilişkilerinizde bazı gerginlik ve çatışmalar olası; dolayısıyla sakin kalmanızı tavsiye ederim. İlişkisi olmayan Boğalar’ın bekledikleri aşk, özellikle 9 Ekim sonrası kapılarını çalabilir ve hatta bu, iş vesilesi ile tanışacağınız bir kişi de olabilir. Yine uzun zamandan beri bebek haberi almak isteyen Boğa burçları, bu güzel haberi bu ay yakınları ile paylaşabilirler. Bununla birlikte uzun zamandan beri ilişkisi olan Boğa burçları, özellikle 22 Ekim sonrası sürpriz bir şekilde evlilik teklifi de alabilirler.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde iş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri olabilir, hatta yeni bir işe geçiş de yapabilirsiniz. Sağlık açısından da bu ay, ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz var ise yaptırmak için en doğru zaman. 28 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle fiziksel görüntünüzde bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz ancak en önemlisi, hedefleriniz doğrultusunda yepyeni kararlar alma olasılığınız yüksek sevgili Boğalar. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili İkizler,

Bu ay; günlük iş akışınız, ev hayatınız, yerleşim ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri beklediğiniz ilişkiye bu ay başlayabilirsiniz sevgili İkizler. İlişkisi olan İkizler burçları ise özellikle 12 Ekim’e kadar daha sakin kalsınlar. Günlük iş hayatınızda ve çalışma ortamınızda bazı yeni organizasyon değişiklikleri ile gelen pozisyon değişiklikleri olası. Hatta uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz de. Özellikle 22 Ekim sonrası iş hayatınızda oldukça yoğun zamanlar sizleri bekliyor olacak. Bununla beraber özellikle 5 Ekim; yeni bir hobiye ya da spora başlamak için güzel etkiler barındırıyor sevgili İkizler. Bebek bekleyen İkizler burçları, özellikle bu ay bu haberi yakınları ile paylaşabilirler. Bunun yanında 9 Ekim sonrası uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirebilir, yine evinizde bir tadilata başlayabilirsiniz. Yerleşim konuları da gündeminizi bu ay ayrıca meşgul edebilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da bir ilişkiniz varsa ve artık size iyi gelmediğine inanıyorsanız, onu sonlandırma kararı da alabilirsiniz. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı kadersel gelişimler gündeminize gelebilir sevgili İkizler. Hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay; özellikle ev, yerleşim, aile büyükleri ve ticari alanınıza dikkat çekiyor. Tüm bu konulara dair yeni gelişmeler olası. Özellikle 22 Ekim’e kadar, uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilirsiniz. Yine bu dönemde aile büyükleri ve kardeşlerinize dair konular ile ilgili olarak daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. 22 Ekim sonrası özellikle aşk, ilişkiler ve varsa çocuklarınıza dair konular dikkat çekiyor. İlişkisi olmayan Yengeç burçları yeni bir aşka yelken açabilir ya da ilişkisi olan Yengeçler yeni kararlar alabilir ve bir form değişikliğine gidebilirler. Bununla birlikte özellikle 12 Ekim sonrası çocuklarınızın okul hayatı ya da günlük aktivitelerine dair yeni kararlar alma olasılığınızda yüksek sevgili Yengeçler. Özellikle eğer sosyal medya ya da dijital kanallar üzerinden iş yapıyorsanız, 9 Ekim sonrası güzel fırsatlar olası. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak yine 9 Ekim’e kadar uzun zamandan beri beklediğiniz para giriş ya da artışını görebilirsiniz sevgili Yengeçler.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması sizler için önemli bir dönemi işaret ediyor. Mesela önümüzdeki dönemde bir ev değişikliği yapma fikri gündeminize gelebilir. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yeni gruplara katılabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda da değişimler olası sevgili Yengeçler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Aslanlar,

Bu ay; ev, yerleşim, aile, ticari konular, kardeşler ve maddi değerler konularına ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim sonrası gerek kardeşler, gerek yakın çevre ilişkilerinizde yeni gelişmeler olası. Onların hayatlarına dair konular ile bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu arada eğer dijital kanallar üzerinden bir iş yapma fikriniz var ise, yine bu ay güzel fırsatları beraberinde getirebilir sevgili Aslanlar. Yerleşime dair konular, özellikle 12 Ekim sonrası gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Bir ev değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz mesela ya da uzun zamandan beri yapılması gereken tadilata bu ay başlayabilirsiniz. Maddi değerler anlamında 9 Ekim sonrası daha şanslı zamanlar başlayacak ve yine bu dönem itibariyle iş hayatınız bir miktar daha yoğunlaşmaya başlayabilir. Tek uyarıyı sağlığınız ile ilgili yapmam gerekiyor ki, eğer ertelediğiniz ve geç kalınmış bir sağlık kontrolünüz var ise bu ay gerçekleştirmenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde ticari ve iş hayatınızda yeni gelişmeler ya da yatırımlar olası. Hatta kardeşleriniz ile bir iş yapma fikri de gündeminize düşebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması sizler için önemli bir döngüyü anlatır nitelikte. Özellikle kariyer, iş hayatınız ve hedefleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilir, bazı değişimlere gitmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Başaklar,

Bu ay; özellikle maddi değerleriniz, kişisel hedefleriniz, ticari hayatınız, kardeşler ve yakın çevre alanlarınız ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim itibariyle maddi anlamda çok pozitif bir süreç sizleri bekliyor. Özellikle kendi işinizi yapıyorsanız ve eğer bugüne kadar alamadığınız bir ödemeniz var ise, bu tarih itibariyle alabilirsiniz. Yine yapacağınız yeni anlaşmalar, sözleşmeler vasıtasıyla bazı para girişleri olabilir. Eğer yeni bir iş kurma fikriniz var ise özellikle 5 Ekim – 22 Ekim arası güzel fırsatlar barındırıyor sevgili Başaklar. Bu ay, özellikle 12 Ekim sonrası kardeşler ya da yakın çevreniz ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir ve onlarla bir miktar daha fazla ilgilenmeniz söz konusu olabilir. Yine 9 Ekim itibariyle gerek özel, gerekse hayattaki hedefleriniz ile ilgili yepyeni kararlar almanız gereken durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz sevgili Başaklar. Özellikle 23 Ekim itibariyle iş hayatınızda ekstra yoğunluklar gözlemlenecektir.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde maddi manevi değerler anlamında yeni bir dönem başlayacak ve yeni somut değerler elde edeceksiniz gibi duruyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı planlı plansız yurt dışı seyahat ve organizasyonları gerçekleştirmeniz gerekebilir. Ayrıca hayatınızda uzunca bir zamandan beri var olan hukuki bir durum çözüme kavuşabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Teraziler,

Bu ay; sizler için çok önemli zira burcunuzda 14 Ekim’de bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Önümüzdeki altı aylık dönemde hem özel, hem de iş hayatınız ile ilgili önemli döngüler yaşayacaksınız gibi duruyor. Bu ay; özellikle maddi konular ve hayattaki hedefleriniz ile ilgili alacağınız kararlar alanınıza ışık tutuyor. Özellikle 20 Ekim sonrası maddi ve somut değerler anlamında şanslı bir döneme giriş yapacaksınız sevgili Teraziler. Gerek yeni yapacağınız iş anlaşmaları sebebiyle, gerek bir iş değişikliği sebebiyle özlük haklarınızda ciddi değişimler ve artışlar olası. Bu vesile ile siz de yeni dönemde gerçekleştirmek istediğini projeleriniz ile ilgili gereken motivasyonu yakalayacak gibi duruyorsunuz ancak bir uyarı; çok yoğun ve çalışmanız gereken süreçler sizi bekliyor. En önemli uyarım; özellikle 22 Ekim sonrası yapacağınız tüm sözleşme ve anlaşmaları çok iyi inceleyin ve katılacağınız gruplarda ya da toplantılarda sizlerden esirgenen, saklanan bir bilgi var mı, yok mu çok emin olarak adım atın derim. Bu arada ev ve aile hayatınıza dair, eşiniz ya da partneriniz ile ilgili bazı değişiklikler olası.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki tüm hedefleriniz ile ilgili yeni başlangıçlar zamanı. Hayat planınızda değişimler olası. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bazı para çıkışları olabilir ancak bu bir yatırım amacıyla gerçekleşecek gibi duruyor. Yeni somut değerler elde edeceksiniz ancak sağlığınızı bu dönem önemsemenizi tavsiye ederim. Gerekli kontrolleri yaptırmak için güzel bir zaman dilimi. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Akrepler,

Bu ay; özellikle sosyal çevre, kariyer, sağlık ve hayatınızdaki yeni hedefler alanınıza ışık tutuyor. Özellikle 9 Ekim sonrası çok sosyal olacağınız bir döneme giriyorsunuz sevgili Akrepler. Hatta bekar Akrepler için yeni bir aşk fırsatını da getirebilir bu ay. Bununla birlikte kariyer ve özel hayatınıza dair de bazı değişim ve gelişmeler olası. Artık size hizmet etmeyen birçok ilişkiyi dönüştürebilir ve hatta bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilirsiniz. Bu dönem, çok yakın çevrenizden birileri olmadıkça; gerek özel, gerekse iş hayatınız ile ilgili özelinizi çok kimseyle paylaşmanızı tavsiye etmem. Zira haberiniz olmadan bazı dedikodulara maruz kalabilir, hatta kendinizi bir anda gizli kapaklı işlerin içinde bulabilirsiniz. Farkındalığınızın çok yüksek olması gereken bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Akrepler. Sağlığınıza bu ay daha fazla dikkat etmenizi, ertelenmiş ya da gecikmiş kontrollerinizi bir an önce yaptırmanızı tavsiye ederim.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kadersel bazı yeni başlangıç ya da bitişlere şahit olabilirsiniz. Bir konu ile ilgili yüzleşme yaşama olasılığınız yüksek. İş hayatınızda bazı organizasyon değişiklikleri olabilir, hatta yeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Sağlık açısından da bu ay, ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz var ise yaptırmak için en doğru zaman. 28 Ekim’de Boğa gerçekleşecek olan Ay Tutulması özellikle siz Akrepler için oldukça önemli. Önümüzdeki dönemde en önemli gündeminizi evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık konuları oluşturacak. Bir anda tüm bu ilişkileri sonlandırma kararı verebileceğiniz gibi, bekar iseniz ani bir evlilik kararı da alabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yaylar,

Bu ay; sosyal çevre, arkadaşlıklar ve kariyeriniz ile ilgili alanlarınıza ışık tutuyor. Özellikle 5 Ekim itibariyle oldukça sosyal ve eğlenceli bir dönem sizi bekliyor. Eğer bekarsanız, aşk kapınızı yine bu organizasyonlar esnasında tanışacağınız bir kişi vesilesi ile çalabilir. 9 Ekim itibariyle özellikle kariyeriniz ile ilgili yoğun bir zaman dilimine giriş yapacaksınız. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi, bu ay gerçekleşebilir ya da siz bir iş değişikliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay özellikle geçmişe dair bazı konular ya da kişiler ile ilgili haberler, gelişmeler de olası. Bazı kadersel olaylar gerçekleşebilir ve siz insanların başka yüzlerini görme şansı yakalayabilirsiniz. Özellikle iş yerinizde aklınızdakileri çok dile getirmemenizi ve kimseyle özelinizi paylaşmamanızı tavsiye ederim. Zira arkanızdan bazı dedikodular ya da konuşmalar dönebilir. Bu ay en çok buna dikkat edin derim sevgili Yaylar.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir ev değişikliği yapma fikri gündeminize gelebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yeni gruplara katılabilir, sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda da değişimler yaşayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay; kariyer, yurt dışı seyahatler, eğitimler ve sosyal çevrenize dair konular ile ilgili alanlarınıza ışık tutuyor. Çok sosyal ve yoğun geçireceğiniz bir aya giriyorsunuz. Özellikle kariyeriniz ile ilgili yeni anlaşmalar, sözleşmeler 5 Ekim sonrası bolca gündeminizi meşgul edebilir, hatta uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini yapabilirsiniz. Yine hayata dair hedeflerinizde ve hayata bakış açınızda bazı değişimler olası. Özellikle 22 Ekim sonrası sosyal anlamda oldukça yoğun zamanlara giriş yapacaksınız. Yeni gruplara katılabilir ve bazı organizasyonları yönetme anlamında görev almak durumunda kalabilirsiniz. Bu bir dernek ya da STK konusu da olabilir sevgili Oğlaklar. 9 Ekim sonrası uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilir ya da internet ya da dijital kanallar üzerinden bir iş yapma fikriniz var ise bu ay harekete geçebilirsiniz. Güzel fırsatlar veya ortaklıklar gündeminize gelebilir.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde gerek özel, gerekse kariyer hayatınızda yeni yapılanmalar, form değişiklikleri ve dolayısıyla başlangıçlar olacaktır. Bu tutulma sizin için önemli bir dönemin başlangıcını ifade ediyor. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bekar Oğlaklar aradıkları aşkı sonunda bulabilir, bebek haberi bekleyen Oğlak burçları ise bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Kovalar,

Bu ay; yurt dışı, organizasyonlar, eğitim ve kariyer alanlarınıza ışık tutuyor. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz seyahati gerçekleştirebilir ya da özellikle 5 Ekim itibariyle yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu bir hobiniz ile ya da yabancı bir dile başlamak ile ilgili de olabilir. Kariyeriniz ile ilgili özellikle 22 Ekim sonrası yeni başlangıçlar ya da değişimler olası. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliği bu ay gerçekleşebilir ya da hayatınızdaki hedeflerinize dair yeni aksiyonlar almak için motivasyonu kendinizde bulabilirsiniz. Eğer aksatmış olduğunuz ya da yapılması beklenen sağlık kontrolleriniz varsa, 9 Ekim sonrası güzel zamanlar, değerlendirin derim. Evlilik, ikili ilişkiler ya da ortaklıklar ile ilgili özellikle 9 Ekim tarihine kadar sakin kalmalısınız. Farkındalığınız yüksek olsun sevgili Kovalar.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir mahkeme ya da hukuki dava gündeminize gelebilir. İş ya da özel sebeplerle bir seyahat organize etmek durumunda kalabilirsiniz. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle ev ve yerleşime dair konular gündeminizi oluşturabilir. Evinizde bir tadilata başlayabilir, dekorasyon değişikliğine gidebilir ya da uzun zamandan beri yapmayı planladığınız ev değişikliğini gerçekleştirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Balıklar,

Bu ay; yatırımlar, yurt dışına dair konular, seyahatler, eğitim hayatınız, evlilik ve ikili ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle yeni bir yatırım ya da bazı harcamalarınızı kontrol altına almak adına 23 Ekim’e kadar bir kredi kullanımı gündemize gelebilir. Yine sağlık açısından bu ay, eğer ertelenmiş kontrolleriniz mevcutsa, yaptırmak için çok güzel bir dönem. 22 Ekim sonrası bir yurt dışı seyahat programı gündeminize gelebilir ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz sevgili Balıklar. Eğer online ticaret ya da sosyal medya üzerinden bir iş yapıyorsanız, bu ay yine yeni anlaşmalar ve fırsatlar oluşabilir. İlişkisi olan bekar Balık burçları beklenmedik bir şekilde evlilik kararı alabilir ya da ilişkilerini daha kalıcı bir zemine taşıyabilirler. Günlük iş akışınız bu ay yoğunlaşacak gibi duruyor sevgili Balıklar.

14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönem; gerek yatırımlar, gerekse bazı beklenmedik harcamalar sebebiyle para çıkışlarına gebe. Bir kredi kullanımı da gündeme gelebilir. 28 Ekim’de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle yakın çevre, kuzenler ya da kardeşlerinize dair yeni gündemler oluşabilir. Yine ticari girişimler için bazı başlangıçlar olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler