İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Temmuz ayında burçları neler bekliyor?

5 Temmuz’da Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte ve Güneş’in de yine Yengeç burcunda ilerliyor olmasıyla; duygusal, sezgisel ve içe dönük bir iletişim döngüsünün yaşanacağı bir dönem başlıyor. Bu ay özellikle evimiz, ailemiz, aile büyüklerimiz, yuvamız ve çocuklarımızla ilgili konularla bolca ilgilenmemiz gerekebilir. Güneş’in 22 Temmuz’a Aslan burcuna geçmesiyle birlikte enerjimiz de yükselecek. Aslan burçları doğum günlerini karşılayacak. Eğlence, tatil, gezi planlarımızı bu tarihlere denk getirebilir ya da yeni bir hobiye başlayabiliriz. Özellikle bu dönem sonrası sıcak havalara ekstra dikkat etmek de faydalı olacaktır. Diğer iki önemli gökyüzü olayı ise 13 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay ve 28 Temmuz’da Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay olacak

profil
Astrolog Burcu Özen
1.07.2022
Temmuz ayında burçları neler bekliyor?

Temmuz ayı özellikle ev, aile, iş ve evliliğiniz ile alanlara dikkat çekiyor. Bazı alım–satım konuları ile alakalı fırsatlar olabilir. Bunun yanında kariyeriniz ile ilgili de bazı yön değişimlerine gitme şansınız olacaktır. Özellikle 13 Temmuz’daki Oğlak Dolunayı civarlarında kariyeriniz ve hayatınızın yönü ile alakalı sorgulamalar yaşamanız söz konusu. Çocuklarınızla ilgili bazı konularda kararlar vermek ya da yeni bir çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde bazı değişimler olabilir ya da çok uzun yıllardır arkadaşlık ettiğiniz kişiler ile artık ilişkinizin size hizmet etmediğini düşünüyorsanız yol ayrımına gelebilirsiniz. Para harcamalarınızda dikkatli davranmakta fayda var. Yine bu dönemde ticaretle uğraşan Koçlar için yeni planlar, yatırımlar gündeme gelebilir. 28 Temmuz’daki Aslan Yeniay’ı aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile alakalı yeni fırsatlar sunacaktır. Aşk ansızın kapınızı çalabilir. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı; özellikle kardeşler, yakın çevre, ticari faaliyetler ve fikirlerinizle alakalı alanlara dikkat çekiyor. Kardeş ve yakınlarınızın hayatları ile alakalı bazı yeni ve iç açıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte özellikle kendi işlerini yapan Boğalar için yeni sözleşmelere, imzalara açık bir dönem. Para kaynaklarınızda artış sağlamak için bazı fırsatlar önünüze düşecektir. Eğer kendi işinizi yapmıyorsanız; uzun zamandan beri beklediğiniz iş değişikliğini yapabilir ya da yapmak zorunda kalabilirsiniz; zira otorite figürleri ile bu ay, özellikle hedefler konusunda bazı zorluklar yaşanabilir. 13 Temmuz’daki Oğlak Dolunay’ı fikirlerinizde bazı değişiklikler yapmanız ve yepyeni ufuklar açmanız için geliyor. Belki size yepyeni bir yetenek kazandıracak bir eğitime başlayabilirsiniz ya da uzunca zamandır beklediğiniz yurt dışı seyahati ya da kariyeri için bir fırsat doğabilir. Kariyerinize ve eğitiminize orada devam etmek isteyebilirsiniz. 28 Temmuz’daki Aslan Yeniay’ı ev, yuva ve aile konularınıza dikkat çekiyor. Aile içinde ev değişimleri yaşanabilir ya da hayatlarınız ile alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı özellikle maddi değerleriniz, para kaynaklarınız ile alakalı alana dikkat çekiyor. Bazı yeni kazanç kapıları açılabilir. Bunun dışında ani, beklenmedik para çıkışları da gündeme gelebilir. Kontrollü gitmekte fayda var bu ay. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar anlamında bazı yaralanmalar gündeme gelebilir. Mevcut bir gruptan ayrılabilir ya da artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı ilişkilerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İkili ilişkiler anlamında bazı kararsızlıklar ya da arada kalışlar yaşamanız olası. İlişkisi olan İkizler özellikle dikkat etsinler. İletişimin çok hızlanacağı, bolca anlaşma, sözleşmeler yapacağınız bir ay sizi bekliyor. Yurt dışı ile alakalı konularda bazı gecikmeler, engellenmeler yaşanması ya da bir seyahat programınızın ertelenmesi olası. Bazı hukuki ya da eğitim konuları da gündeminize gelebilir. Fikirlerinizi bolca sorgulayacağınız bir dönem gibi duruyor. 13 Temmuz’da gerçekleşecek olan Oğlak Dolunay’ı özellikle bazı plansız para çıkışları olabileceğini söylüyor. Bir kredi kullanımı olabilir mesela ve bu krediyi bir yatırım yapmak amacı için de kullanmanız olası.28 Temmuz’daki Aslan Yeniay’ı özellikle ticari konular, kardeşler, yakın çevre, akrabalar ya da fikirleriniz konularına dikkat çekiyor. Bu konular ile alakalı bazı yeni gelişmeler yaşamanız olası. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Bu ay sizin ayınız, özellikle 22 Temmuz tarihine kadar. Güneş size doğru pırıl pırıl parlıyor ve enerjinizi yükseltmek, aksiyon almanızı sağlamak için harekete geçmiş durumda. Ev, aile, evlilik, kariyer anlamında yeni kararlar almanız ve bazı farklılıklara gitmeniz olası. Tüm ailenizi ilgilendiren yenilenmeler de söz konusu olabilir. Özellikle ilişkiler anlamında oldukça önemli bir ay sizleri bekliyor. Sosyal çevreniz ya da iş hayatınızda, haberiniz olmayan bazı konular bir anda önünüze düşebilir ya da bir dedikodunun tam ortasında kendinizi bulabilirsiniz; dikkat! Bu ay imza atarken, bazı maddi hesaplamalar yaparken farkındalığınız ve dikkatiniz yüksek olsun. Kariyerinizde bazı organizasyon değişiklikleri ya da iş değişiklikleri olabilir. İş hayatında çatışmalar olası; sakin kalmakta fayda var. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Oğlak Dolunay’ı ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarında bazı yeni yapılanmaları beraberinde getirebilir. 28 Temmuz’daki Aslan Yeniay’ı ile birlikte maddi değerler ve para kaynakları anlamında yepyeni fırsatlar ile karşılaşmanız olası. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı, kadersel temaları barındıran alanınıza ışık tutuyor. Bilinç altınızda belki de bugüne kadar fark etmediğiniz bazı konular ile alakalı yeni yüzleşmeler yaşayabilirsiniz, dolayısıyla bu durum psikolojik olarak bir miktar huzursuzluk yaratabilir. Ayrıca ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya da partnerinize karşı kendinizi ifade edemediğinizi, anlaşılamadığınızı düşünebilirsiniz. Çok gergin tavırlar sergilememeye çalışın. Bu ay gökyüzü oldukça sosyalleşeceğiniz mesajını veriyor. Bolca organizasyon, eğlence ve gruplarla yapılacak aktiviteler gündeminizi oluşturacaktır. Ayrıca bekar Aslanlar, sosyal grup organizasyonlarında tanışacakları kişiler ile aşka yelken açabilirler. Kariyeriniz ve hedefleriniz anlamında özellikle yurt dışına ait yeni temalar öne çıkıyor. Yurt dışı seyahatleriniz varsa planlamanızı tekrar kontrol etmenizi tavsiye ederim. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Oğlak burcu Dolunay’ı ile birlikte günlük iş akışınızda bazı yoğunluklar gündeme gelecektir. Ast-üst ilişkilerinde gerginlikler olabilir; dikkat etmekte fayda var. 28 Temmuz’daki Aslan Yeniay’ı ile birlikte kendi öz kimliğiniz, fikirleriniz, inançlarınız ve ilişkiler konusunda yeni tohumlar atacağınız değişimin ayak izlerini duyacaksınız. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı boyunca sosyalleşmek adına güzel etkilere sahipsiniz. Yeni gruplara katılabilir, bazı sosyal kurumlarda ya da sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulunabilirsiniz. İş hayatınızla alakalı yeni sözleşmeler, anlaşmalar oldukça vaktinizi alacak gibi duruyor. Çok uzun zamandan beri beklediğiniz terfii alabilir ya da özlük haklarınızı büyüteceğiniz yepyeni bir işe ya da iş koluna geçebilirsiniz. Krediler, borçlar, alacak-verecek konularına özellikle dikkat etmeniz gerekiyor, zira beklenmedik para çıkışları yaşamanız olası. Kariyeriniz ve günlük iş akışınızda bazı yeni yoğunluklardan ve sorumluluklardan sebep yorulmalara açık bir ay gibi duruyor. Biraz dengede kalmanızı ve acele hareket etmemenizi tavsiye ederim. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Oğlak burcu Dolunay’ı aşk ve ilişkiler anlamında bazı sıkışık duygulara gebe. Artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. 28 Temmuz tarihinde Aslan burcu Yeniay’ı kadersel bir alanınızda gerçekleşecek. Kendinizle alakalı yeni farkındalıklar görmeniz olası. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim. 


Temmuz ayı özellikle kariyer hayatınızla ilgili konuları güdeme getirecek. Uzun zamandır değiştirmek istediğiniz işe geçiş yapabilir ya da bir pozisyon değişikliğine gidebilirsiniz örneğin. Hayat amacınızı bol bol sorgulayacağınız bir aya giriş yaptınız sevgili Teraziler. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili çokça yoğum bir gündeminiz olabilir. Uzun zamandan beri ertelediğiniz bir yabancı dil kursuna başlayabilirsiniz mesela. Hukuki konularda gündeminize yine gelebilir. Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar anlamında bir miktar sıkıntılı zamanlar. Sakin kalmanız çok çok önemli. Aşk hayatınız ile alakalı bazı gergin zamanlar olabilir, dikkat! Çocuğu olmayan Teraziler bir bebek haberi alabilirler. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Oğlak burcu Dolunay’ı ev, aile ve yerleşim konularınızla ilgili bazı sonlanmaları ve değişimleri adresliyor olacak. Taşınmalar özellikle söz konusu olabilir ya da uzun zamandan beri ertelediğiniz tadilata başlayabilirsiniz.  28 Temmuz tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay; sosyal çevre, gruplar ve sivil toplum kuruluşları gibi temalara dikkat çekiyor. Yeni bir çevreye girebilir, bazı dernek ve organizasyonlarda görev alabilirsiniz. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı özellikle inançlarınızı ve fikirlerinizi sorgulayıp hayatınızla ilgili bazı yeni kararlar alabileceğinizi işaret ediyor. Ayrıca uzun zamandan beri ertelediğiniz bir yurt dışı seyahatini gerçekleştirebilir ya da yepyeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazı hukuki konularınızda da çözülmeler yaşanabilir. Krediler, borçlar ve para harcamaları konusunda çok dikkatli olmanızı ve ayrıca sinir sisteminizi bu ay çok iyi korumanızı tavsiye ederim. Özellikle günlük iş akışınızda oldukça sakin kalmanız çok önem arz ediyor, zira bir miktar gerilimler yaşanabilir. Ev hayatınızla ilgili de bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz sevgili Akrepler ya da beklenmedik bir şekilde ev değiştirmeniz söz konusu olabilir. Ayrıca aile büyükleriniz ile ilgilenmenizi gerektirecek bazı olaylar gündeminizi meşgul edebilir. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili bazı konulara dikkat çekiyor. Bununla beraber bir ticari anlaşmanızı da sonlandırmanız olası. 28 Temmuz tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay, yine kariyeriniz ve hedefleriniz anlamında bazı yenilenmeleri beraberinde getirecek gibi duruyor. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim. 


Temmuz ayı özellikle yatırım alanınıza ışık tutuyor. Beklenmedik şekilde bir kredi kullanımı ile birlikte yepyeni bir yatırıma girebilir ya da somut bir değerinizin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Hisleriniz ve duygularınızın çok yükseleceği bir ay sizi bekliyor sevgili Yaylar. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğinizle ilgili bazı ikilemli durumlar ya da arada kalma durumları söz konusu olabilir. Yine bekar yükselen Yaylar, ani evlilik kararı alabilirler. Yeni ortaklıklar ve anlaşmalar da söz konusu olabilir. Aşk ve ilişkiler anlamında biraz stresli zamanlar; sakin kalmanız iyi olacaktır. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile bu ay biraz fazlaca ilgilenmeniz gereken şartlar doğabilir. 13 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Dolunay, maddi değerler anlamında bazı ekstra harcamaların olabileceğine işaret ediyor. Beklenmedik bir şekilde para çıkışları olabilir. 28 Temmuz tarihinde gerçekleşecek Aslan Yeniay’ı yeni bir eğitime başlamak için güzel fırsatlar sunuyor ya da uzunca zamandır ertelediğiniz yurt dışı seyahatine çıkma fikri de oluşabilir. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim. 


Temmuz ayı evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklıklar temalarınızı öne çıkartıyor. Evliliğinizde ve ortaklık yapınızda bazı yeni form değişiklikleri gündeme gelebilir. Ev hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir, bir ev değişikliğine gidebilirsiniz mesela. Günlük iş akışınızın hızlanacağı bir ay sizi bekliyor. Bolca anlaşma ve sözleşmelere açık bir dönem sevgili Oğlaklar. Bunun yanında mevcut görevinizin yanında ikinci bir sorumluluk da üstleriniz tarafından sizlere verilebilir. Maddi değerler anlamında bazı beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir; dikkat etmenizde fayda var. Bu ay harcamalarınızda kontrollü olmak iyi olabilir. 13 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, kendinizle ilgili yepyeni kararlar almanıza sebep olacak gibi duruyor. Hayatınızın gidişatını değiştirmek için yepyeni adımlar atabilirsiniz mesela. 28 Temmuz tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay, sağlığınızı bu ay önemsemenizi tavsiye ediyor. Uzun zamandan beri yaptırmadığınız ya da ertelediğiniz kontrolleri yaptırmanız iyi bir fikir olabilir. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim.


Temmuz ayı genel anlamda günlük akışınızın, özellikle iş hayatınızın oldukça yoğun olacağı bir zaman dilimi olacak. Belki de bu yoğunluklardan sebep hayatınızı bir miktar sorgulayacağınız bir dönem gibi duruyor. Aşk ve ilişkiler anlamında güzel ve keyifli zamanlar geçirmeniz olası ancak arada kalışlara da gebe zira sizin için özellikle flörtlere açık bir dönem sevgili Kovalar. Bunun dışında çocuğu olmayan Kovalar çocuk yapma kararı alabilir. Hatta birçok Kova, çevresine hamilelik haberi verebilir. Kardeşler ve yakın çevreniz ile ekstra ilgilenmeniz gereken durumlar da olası sevgili Kovalar. Bugünlerde onlarla daha fazla vakit geçirmek hem size, hem de onlara çok iyi gelecektir. 13 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, özellikle kadersel temaları barındıran bir alanda gerçekleşecek. Ayrıca psikolojik olarak hassas olduğunuz bir dönem olacak gibi görünüyor. Psikolojik destek alabilir ya da bazı ruhsal çalışmalara katılabilirsiniz; iyi gelecektir. 28 Temmuz tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek olan Yeniay; evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklarınızla ilgili yeni tohumlar atacağınızı gösteriyor. Güzel bir Temmuz ayı geçirmenizi dilerim. 


Temmuz ayı bolca keyifli zamanlar getiriyor. Aşk, ilişkiler ve çocuklarla alakalı güzel gelişmeler olası. Çocuğu olmayan Balıklar’dan bir çocuk haberi duyabiliriz mesela ya da yepyeni bir aşka kucak açabilirler. Diğer taraftan para konularında harcamalara açık bir dönem gibi duruyor. Özellikle evinizle ilgili bazı harcamalar olası. Ani bir şekilde taşınabilir, yeni bir yatırım yapabilirsiniz mesela. Ev ve aile bireyleriniz için anlaşma, sözleşmelerin yoğun olacağı bir ayı işaret ediyor bu ay sevgili Balıklar. Bilinçaltınızda bazı zorlanmalar ve dolayısıyla bazı yeni farkındalıklar yaşamanız olası. Bugüne kadar hayatınızda olan bir kişinin yeni, bilmediğiniz bir huyunu görüp hayatınızdan çıkartma kararı alabilirsiniz; sakin kalmak önemli olacak. 13 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay, sosyal çevrenizden yine bazı insanları çıkartmanız gerektiğini söylüyor. Yine bazı dernek ve organizasyonlardan ayrılmanız da söz konusu. 28 Temmuz tarihinde Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay, günlük iş akışınızda bazı yenilenmeler olacağını söylüyor. Ayrıca uzun zamandır sahiplenmek istediğiniz bir evcil hayvanı bu ay sahiplenebilirsiniz. Güzel bir Temmuz ayı dilerim.


Önceki ve Sonraki
Haberler