İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Nisan ayında burçları neler bekliyor?

Nisan ayına, Koç Yeni Ay’ının getirdiği yenilenme enerjileriyle önemli ve hızlı bir giriş yapabiliriz. 1 Nisan’da 09.24’te Koç burcunun 11 derecesinde gerçekleşecek olan Yeni Ay vesilesiyle yaşamımıza gelebilecek yenilenme enerjilerini sevgiyle kabul edebilir ve yeni farkındalıklarımızla, tecrübelerimizden çıkardığımız derslerle sevdiklerimize şifa enerjilerimizi sunabiliriz. Riskler, krizler, doğal afetler ve kazalara açık bir zamanı da deneyimleyebiliriz; dikkatli olmakta fayda var. Yeni girişim ve fırsatları değerlendirmek için bu 14 günlük süreçte kimle konuşur, iletişime geçersek fayda sağlayabilir. Yeni Ay, yenilik demektir. Unutmayalım; evren boşlukları sevmez ve biz hayatımızda yeniye yer açmak istiyorsak, eski yaşanmışlıklarımızı, bize hizmet etmeyen her duygumuzu ve geçmişi geride bırakmayı denemeliyiz.

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
31.03.2022
Nisan ayında burçları neler bekliyor?
  • 5 Nisan’da saat 18.16’da Venüs artık Balık burcundaki seyrine geçiş yapacak. Karşımıza aldığımız kişilerin ihtiyaçlarına daha samimi bir duyarlılıkla yaklaşmak fayda sağlayabilir. Bu geçiş, sosyal ilişkilerimizde de akışta kalarak ilerlememize vesile olabilir. İkili ilişkilerimizde fedakar olurken, aradığımız uyumu ve huzuru da yakalayabiliriz.
  • Aynı güne, gök kubbede denk gelen iki kötücül olarak adlandırılan Mars ve Satürn etkileşimi de eklenince, bu tarih yaşamlarımız için oldukça dikkat çekici olabilir. Kendimizi kısıtlanmış, hedeflerimize doğru ilerlerken engellenmiş hissedebiliriz.
  • Dünya ve ülkemiz genelinde negatif ve korkunç, beklenmeyen gündemlerin yaşanabileceği, ‘hayra alamet değil’ dediğimiz günleri deneyimlememize vesile olacak bir enerji içinde olabiliriz. Orta ve yüksek şiddetli depremler, zehirli esen rüzgarlar için oldukça riskli bir zaman olabilir.
  • Bu süreç içinde maddi ve manevi olan değerlerimizi korumak bizler için önemli olabilir. Ekonomik olarak zorlanmaların ve pahalanan hayat şartlarının iyice odak noktamız haline geleceği, çatışmalı günlere adım atabiliriz.
  • 11 Nisan’da Merkür, Boğa burcu seyrine başlayacak. Bu süreçte mail ve iletişim trafiğimiz durağanlaşabilir. Uzun vadeli ve yapıcı çözümler adına, üstesinden gelebileceğimiz söz ve anlaşmalar içerisinde olmaya ve değişime direnç göstermemeye özen göstermeliyiz.
  • 12 Nisan’da saat 16.21’de sanatsal kabiliyetlerimiz artabilir. Rüyalarımızın bize bir şeyler fısıldayacağı günler içinde olabiliriz. Bolluk gezegeni Jüpiter, hayallerin göstergesi Neptün ile birleşiyor. Finansal konularda krizlere, yanlış anlaşılmalara, iflaslara, banka blokelerine açık bir gün olabilir. Zorunlu olarak yaptığımız işlerimizde fazlası ile dikkatli olmamız gereken günlerde olabiliriz. Fakat eğitim, seyahat ve ruhu besleyen süreçlere kendimizi açabiliriz. Bu süreç içinde sezgilerimiz artabilir. Su elementinin hakim olduğu bu birleşimde suyun şifasından faydalanmayı ihmal etmemeliyiz. Bu kavuşum enerjisiyle birlikte kandırılmalara karşı tedbirli davranmak da faydalı olabilir.
  • 15 Nisan’da göklerin savaşçısı malefik gezegeni Mars, Balık burcuna geçiş yapacak. Enerjisini biraz yavaşlatabilir ve ileriye yönelik planlarımızda yön kaybetmemize sebebiyet verebilir. Mücadele ettiğimiz konularda ağırlaşma, yavaşlama gözlemleyebiliriz. Mağduriyet içerisinde olduğumuzu hissedebiliriz. Çözüm odaklı yaklaşımlar içerisine girebiliriz. Kendimize net bir hedef koymakta zorlanabiliriz.
  • 16 Nisan’da, Terazi burcunun 26 derecesinde Dolunay gerçekleşecek. Eril ve dişil enerjinin zıtlığının vurgulandığı bir Dolunay deneyimleyeceğiz. Kadın-erkek ilişkilerinde eşitlik, hak, statü ve adalet temaları vurgulanabilir. İlişkilerimizde hak ve adalet savaşları içerisine girebiliriz.
  • Önümüzdeki +14 günlük süreç içinde yaşamımızdaki kararsızlıklara karşı bir duruş sergilemeli ve ‘hayır’ diyebilmeyi öncelik saymalıyız. İç dengemiz güçlü değilse, bu durum dışta ilişkilerimize yansıyabilir. Dürtülerimize hükmetmeyi öğrenmemiz gereken bir zamanı deneyimleyebiliriz.
  • 20 Nisan’da Güneş, astrolojide üst benlik olarak adlandırdığımız gezegen olan Boğa burcuna geçecek. Bu, odak konularımızın yön değiştirmesine vesile olabilir.
  • Güneş’in Boğa burcu seyrinde belirli konularda inatçı davranışlar besleyebiliriz, fakat güvenlik ihtiyaçlarımızı giderebilirsek kendimizi daha esnek tutabiliriz. Konsantrasyon gerektiren iş ve eylemler için güzel bir fırsat olabilir. Reddedilme korkularımızı bir kenara bırakıp uzun vadeli, yapıcı adımlar atmayı düşünebiliriz. Önümüzdeki bir aylık süreçte takdir edilmeyi ve somut başarılar görmeyi bekleyebiliriz.
  • 27 Nisan’da saat 21.49’da Venüs ve Neptün etkileşim enerjisini hayatlarımızda deneyimleyeceğiz. Gökyüzündeki bu etkileşim enerjisi eşliğinde adeta gönülden aradıklarımızı bulabiliriz. İkili ve sosyal ilişkilerimizde alma verme dengemizde hassas davranmamız gereken günlere adım atabiliriz.
  • 30 Nisan’da yılın ilk Güneş Tutulması, Boğa burcunda gerçekleşecek. Tutulmalar altı aylık süreci kapsar. Toprak, gayrimenkul ve emlak satışları gündemde olabilir. Bu süreçlerle ilgileniyorsanız, fırsatları değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili riskler, deprem ve afet ihtimalleri de ön planda yer alabilir. O nedenle önümüzdeki altı aylık süreçte dikkatli ve tedbirli olmak faydalı olabilir.
  • Hayatımızda yeni yeni sayfalar açmaya niyetleneceğimiz, hızlı gelişmelere açık ay genelinde bereketli, huzurlu bir döngüyü deneyimleyebilmemiz dileğiyle…

Yeni Ay’ın yenilenme enerjisiyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde hayatımızda yeni başlangıçlara yer açmak isteyebiliriz. Zihinsel ve ruhsal detoks yapmak için de oldukça ideal bir zaman olabilir. İkili ilişkilerimizde kendimizi daha net ifade edebilir ve geçmiş yaşanmışlıklarımızdaki kırgınlıklarımızı gidermek için şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Göksel şifa frekansının bizler için yüksek olabileceği bir zaman içinde olabiliriz. Ay ortasından itibaren finansal olarak güçlü ve önemli değişimlerle karşılaşırken, yeni iş fırsatları da kapımızı çalabilir. Mars’ın Balık burcuna geçişi ile birlikte arkamızdan dönen gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir. Fazlası ile esnek kalmaya özen göstermemiz gereken bu süreç içinde gece uykuya dalmakta sıkıntı yaşayabiliriz. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle sorunlu giden ilişkilerimizde bir tamamlanma yaşayabilir ve kendimizi radikal kararlarımızla ortaya koyarken, hayatımızda yeni bir sayfa açmayı deneyebiliriz. Ayın son haftasında finansal birikimlerimizi bir gayrimenkul alımı ile değerlendirmek isteyebiliriz. Beklettiğimiz bir emlak alım satımı için ay sonunu rahatlıkla tercih edebiliriz. İhtiyacımız olduğunu düşünüyorsak ay genelinde bir uzmanda danışmanlık alarak içsel huzurumuza odaklanmak iyi bir fikir olabilir.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki+14 günlük süreç içinde yeni aydınlanmalar yaşarken, aynı zamanda bilinç altımızda sakladığımız korkularımız da gün yüzüne çıkabilir ve arkamızdan dönen gizli saklı kalmış olaylarla yüzleşebiliriz. Yaşamımızdaki otoriter figürlerle çatışmaya girmememiz gereken bir zamanı deneyimleyebiliriz. Yeni bir iş anlaşması ya da sözleşmesi gündemimizde yer alabilir. Var olan bir hastalığımızda şifalanma dönemine adım atmış olabiliriz. Sosyal çevremizde ufak bir değişim içeren bir enerjiyi deneyimleyebiliriz. Ay ortasından itibaren yaşamımız ile ilgili daha net kararlar almak isteyebilir ve başkalarından daha çok kendimizin ne istediğinin farkına varabiliriz. İdeallerimizi ve hedeflerimizi yeniden gözden geçirmek, bunları esnek kalarak revize etmek iyi bir fikir olabilir. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle sağlığımıza ekstra olarak dikkat etmemiz gereken bir zamana adım atabiliriz.  Yeni ve sağlıklı bir beslenme tarzına geçiş yapmak içinde ideal bir zaman olabilir. Önümüze çıkan şanslı fırsatları kendimize güvenerek değerlendirmeyi ihmal etmemeliyiz. Ayın son haftasında farkındalıklarımız güç kazanabilir ve yeni bir değişim sürecine adım atabiliriz.  Ruhsal ve zihinsel frekansımızı dengede tutmanın önem kazanabileceği bir ayı, kazanacağımız yeni aydınlanmalar eşliğinde deneyimleyebiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde sosyal çevremiz vesilesi ile bizler için şanslı olabilecek fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ve kendimize olan güvenimizin artabileceği bir zamanı deneyimleyebiliriz. Bekar olan İkizler’in kapısını uzaklardan bir aşk çalabilir. Plansız oluşabilecek seyahatlerimiz, bu süreçte yaşamımızda yeni deneyimler yaşamamıza olanak sağlayabilir. Ticari faaliyetlerimizde ya da devam eden hukuksal bir davamızda bazı gecikmelerle karşılaşabiliriz. Ay ortasından itibaren kariyerimiz adına oldukça şanslı fırsatlarla karşılaşabilir ya da beklediğimiz bir terfi haberini alabiliriz. Fakat Mars’ın Balık burcu seyrine geçmesi ile birlikte kalıcı ve uzun vadeye yayılacak kararlarımızı tekrar gözden geçirmek, bizler için daha faydalı olabilir. İleriye yönelik hedeflerimizde net olamayabileceğimiz bu süreçte çalışma alanlarımızda kontrolümüz dışında gelişebilecek gündemlere fevri tepkiler vermemeye özen göstermek bizler için daha iyi olabilir. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle kimin dostumuz kimin düşmanımız olduğunu fark edebiliriz. Zihinsel ve bedensel detoks yapmak için ideal bir zaman içinde olurken, bağımlılıklarımızdan arınmaya niyet edebiliriz. Ay’ın son haftasında, yaşadığımız farkındalıklarla sorunlarla devam eden ilişkilerimizde kontrolsüz tamamlanmaları deneyimleyebiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki+14 günlük süreç içinde geçmişte değerlendirmediğimiz için belki de üzüldüğümüz bir iş fırsatı tekrar karşımıza gelebilir ve hayatın sahnesinde değişen statümüz ile göz önünde yer alabiliriz. Fiziksel ve finansal anlamda iyileşme yaşayacağımız bu süreçte birikimlerimizi bir gayrimenkul alımı ile değerlendirmek isteyebiliriz. Egomuzun daha çok ön planda olabileceği Yeni Ay süresince yaşamda daha esnek kalmak ve iletişim dilimizde yıkıcı olmamak bizler için daha önemli olabilir. Kredi başvurusu yapmayı planlıyorsak bazı gecikmeler yaşayabiliriz.   Ay ortasından itibaren yurt dışı bağlantılı işlerimizde ya da sosyal medya üzerinden yaptığımız reklam ve tanıtımlarımızda şanslı ve bereketli bir zamanı deneyimleyebiliriz. Vize, pasaport ya da bir eğitim başvurusu yapmayı planlıyorsak, 12 Nisan’dan sonraki günleri tercih edebiliriz. Devam eden bir hukuki davamızda bizi sevindirebilecek bir haberle karşılaşabiliriz. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle sosyal çevremizde tamamlanmalar yaşayabiliriz. Bir dernek ya da kulüp üyeliğimizi ani bir farkındalıkla bitirmek isteyebiliriz. Ayın son haftasında ailevi gündemlerimizle meşgul olmak zorunda kalabiliriz ve ayrıca küçük ev kazalarına açık bir enerji içinde olabileceğimiz bir zamanı deneyimleyebiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde yeni bir iş ortaklığı teklifi, şanslı bir şekilde karşımıza gelebilir. İkili ilişkilerimizde var olan sorunlarımızı kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturabilir ve kendimizi net bir şekilde ifade edebiliriz. Yaşamımızda daha net kararlar vermemiz ve eskimiş bağımlılıklarımızdan arınmamız gereken bir döngüde olduğumuzun farkında olmak, değişimimize kolaylık sağlayabilir. Ayın ortasından itibaren kariyer alanlarımızda bir değişim yaşanabiliriz. Seyahatlerimizin bolca arttığı bir dönemi yaşayabiliriz. Yurt dışı bağlantılı işlerimiz hız kazanırken uzaklardan gelebilecek yeni bir aşk, bekar Aslan burçlarının kapısını çalabilir. Banka kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsak 12 Nisan’dan sonraki tarihleri tercih edebiliriz. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle yakın çevremizi ilgilendiren gündemler içinde yer alabilir ve onlarla ilgili tamamlanmalar yaşayabiliriz. Ayın son haftasında kariyer alanlarımızla ilgili önemli gelişmeler gündemimizde yer alabilir. Kişisel gelişimimize katkı sağlayabilecek bir online eğitim programına başlamak için de ideal bir zaman içinde olabiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde ortak finansal gelirlerimize odaklanırken aynı zamanda iş hayatımız ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilir ve kalıcı olabilecek bir enerji içinde kendi işimizi kurmaya niyetlenebiliriz. Hayatımızda daha çok olgun kişilerden destek almak isteyebileceğimiz bu döngümüzde finansal konularda olumlu değişimler yaşayabiliriz. Beklediğimiz bir miras, nafaka, kredi gibi ödemelerimizde sürpriz ve olumlu gelişmelere açık bir zamanı deneyimleyebiliriz. Ayın ortasından sonraki günlerde, bekar olan Başaklar, devam eden bir ilişkilerini evliliğe taşıma kararı alabilirler. Açıktan olabilecek düşmanlığa ve hayatımıza ortak ettiğimiz kişilerle rekabete fazlası ile açık olabileceğimiz bir enerji üzerimizde hakim olabilir. Kontrolsüz borçlanmalara karşı temkinli ve tedbirli olmamız gereken bir süreç içinde olabiliriz. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle değerlerimizin doğruluğuna inanabilir ve yaşam felsefemizde değişime adım atabiliriz. Eğitim, yurt dışı bağlatılan işlerimiz ve hukuksal davalarımızda bir tamamlanma süreci yaşayabiliriz. Ayrıca astroloji eğitimi almayı düşünüyorsak, hayatımızda yeni bir başlangıca karar vermek içinde ideal bir zaman içinde olabiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki+14 günlük süreç içinde zihinsel ve ruhsal olarak hızlanan enerjimiz eşliğinde hayatımızda radikal ve net olabilecek kararlar vermek isteyebiliriz. Hayatımızdaki kadersel olan yol ortaklarımızla ani bir şekilde hukuki bir sürece gidebilecek gündemler içinde olabiliriz. Geçmişten kalma, bize hizmet etmeyen konularımızı, kırgınlıklarımızı kapatarak şifalanma dönemini huzurla deneyimleyebiliriz. Bize hizmet etmeyen çürümüş konuların temizlenme ve değişim dönemini deneyimleyebiliriz. Alabileceğimiz yeni ve ciddi bir karar, toplum önü duruşumuzda net bir şekilde değişimi beraberinde getirebilir. Hayatımız adına kalıcı başlangıçlara adım atmak isteyebileceğimiz Yeni Ay döngüsünde hızlı, fevri kararlarımızı önce tecrübesine güvendiğimiz kişilerle istişare etmeyi, yeni kararlarımız için 5 Nisan ve sonrasındaki günleri tercih edebiliriz. Ayın ortasındaki günlerde sağlığımıza ekstra özen göstermeliyiz ve ihtiyacımız olduğunu düşünüyorsak sağlıklı ve yeni bir beslenme programına geçiş yapmayı tercih edebiliriz. Çocuk sahibi olmak isteyen Terazi burçlarını gökyüzü enerjileri bu süreç içinde olumlu yönde destekleyebilir ve yaşamımıza büyüme getirebilecek bir enerjiye huzurla adım atabiliriz. Sokakta yaşayan sahipsiz bir kediye evimizde yer vermek, enerjimizi dengelemek adına iyi bir fikir olabilir. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle kontrolsüz olabilecek ödemeler ve harcamalar gündemimizde yerini alabilir. Gereksiz olan borçlanmalara karşı tedbirli davranmamız gereken bir zamanın içinde olabiliriz. Ayın son günlerinde çalışma alanlarımızdaki arkadaşlarımızla aramızda gergin bir enerji olabilir ve yaşamımızda kalıcı olabilecek çözümlere ulaşmak için şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki+14 günlük süreç içinde beklettiğimiz bir ev içi tadilatını, dekorasyonu başlatmaya karar verebilir ve kişisel gelişimimiz adına güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. İrademizi doğru kullandığımız taktirde hayatımızda şanslı yeni başlangıçlarla karşılaşabiliriz. 5 Nisan’dan sonraki günlerde özel ilişkilerimizde yeniliklere açık h,uzurlu bir enerji içinde olabiliriz. Yeni bir iş başvurusu yapmayı planlıyorsak, Yeni Ay döngüsünü rahatlıkla tercih edebiliriz. Ruhsal ve zihinsel şifalanma adına oldukça şanslı bir zaman içinde olabiliriz. Ayın ortasındaki günlerde bekar olan bazı Akrep burçları, daha özgür bir yaşam tarzına geçmek isterken, ‘hayır’ demekte zorlanabileceği yeni bir ilişkiye de yaşamlarında yer vermek isteyebilirler. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle hayatımızda devam eden özel ilişkilerimizde bir tamamlanma içinde olabilir ve devam eden bir ilişkimizi evlilikle taçlandırmak isteyebiliriz. Ayın son günlerinde ani kararlar almamaya, ay boyunca ruhsal ve zihinsel enerjimizi dengede tutmaya özen göstermek, bizler için daha faydalı olabilir.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde plansız olabilecek kısa seyahatlerimizde artış yaşayabiliriz. Fikirlerimizi rahatlıkla finansal gelirlere çevirebileceğimiz şanslı bir zaman içinde olabiliriz. Ayın ilk günlerinde, var olan bir seyahatimizde bazı engellerle karşılaşabiliriz. Yolculuğa çıkmadan önce son bir kez daha eşyalarımızı kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Partnerimizle ve çocuklarımızla aramızda var olan sorunlarımızı çözüme kavuşturabilir, ayrıca ruhsal ve zihinsel olarak pozitif yönde şifaya kolaylıkla ulaşabiliriz. Ebeveyn olmayı planlayan Yaylar’ı gökyüzü olumlu yönde destekleyebilir ve bekledikleri müjdeli haberi alabilirler. Ay ortasındaki günlerde yeni gayrimenkul fırsatları ile karşılaşabilir ya da bir karar ile taşınmaya niyetlenebiliriz. Ailevi konularımız bu süreç içinde odak noktamız haline gelebilir. Ailevi ilişkilerimizi dengeli yürütmeli ve fevri davranışlara karşı temkinli davranmalıyız. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle çocuklarımızın hayatında şanslı olabilecek bir zamanı deneyimleyebilir ve içimizdeki yaratıcı gücü fark edebiliriz. Hobilerimizden finansal gelir elde edebileceğimiz ideal bir zaman içinde olabilir ve yakın çevre ilişkilerimizde bazı krizli durumlara açık olabiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde hayatımızda kalıcı ve net kararlar almak isteyebiliriz. Ev, aile ve yuva konularında geçmiş kırgınlıklarımızı giderebileceğimiz ve aynı zamanda aile içinde olan sevdiklerimizle birlikte yaralarımızı sarabileceğimiz huzurlu bir enerji içinde olabiliriz. Hayatımızda yeni bir deneyim alanına vesile olabilecek seyahatler içinde yer alabiliriz. Yakın çevremizden beklediğimiz desteği bulabileceğimiz önemli bir süreç içinde olabiliriz. Ay ortasındaki günlerde iletişim trafiğimiz hız kazanabilir ve yeni bir sözleşme ile karşılaşabiliriz. Araç değiştirmeyi ya da yeni bir araç almayı planlıyorsak, 15 Nisan’dan sonraki günleri rahatlıkla tercih edebiliriz. Yaşamımızda değişim ve dönüşüm yaratabilecek yeni bir eğitime başlangıç yapmak için de ideal bir zaman olabilir. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle ikili ilişkilerimiz gündemimizde daha çok yer alabilir ve kariyerimizde yeni gelişmeleri deneyimlerken üstlerimizle olan ilişkimizi dengeli yürütmememiz gereken bir zamanı deneyimleyebiliriz.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki +14 günlük süreç içinde ikili ilişkilerimizde kendimizi rahat akışta, zorlanmadan ortaya koyabileceğimiz bir zamanı deneyimleyebiliriz. Yakın çevre ilişkilerimizde ani gelişebilecek gündemlerle birlikte hızlı kararlar almak isteyebiliriz. Kardeş ya da kuzenlerimizle olan ilişkimizde geçmişten kalma, üstü kapanmış gündemlerimiz tekrar gün yüzüne çıkabilir ve kalıcı olarak çözüme kavuşturabileceğimiz bir şifa enerjisiyle birlikte zihinsel olarak ortak noktada buluşabiliriz. Kişisel gelişimimize daha çok önem verebilir, seyahatler ve kalabalıklar içinde bolca vakit geçirerek hayatımızda yeni deneyim alanlarına adım atabiliriz.   Ay ortasındaki günlerde finansal olarak şanslı ve bereketli fırsatlarla karşılaşabiliriz. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle ticari faaliyetlerimizde ve yurt dışı bağlantılı işlerimiz ve işlemlerimizde bazı tamamlanmalar yaşayabiliriz. İş ve kariyer alanlarımızda değişime açık olabileceğimiz bu süreç içinde ileriye dönük planlarımızda, radikal bir karar ile şehir değişikliği gündemimizde yer alabilir.


Yeni Ay’ın yenilenme enerjileriyle birlikte önümüzdeki + 14 günlük süreç içinde hayatımızda sahip olduğumuz varlıklarımıza, kazançlarımıza, değerlerimize karşı bakış açımızda değişim yaşayabiliriz. Yeni başlangıçlarımız ve farkındalıklarımızla birlikte finansal olarak kendimizi rahat hissedebileceğimiz bir döngüye geçiş yapabiliriz. Finansal olarak yeni başlangıçlarımız ve yatırımlarımız için 5 Nisan ve sonrasındaki günleri tercih etmek bizler için daha uygun olabilir. Ay ortasındaki günlerde kendimizi daha cesur, aktif bir enerji içinde hissedebilir ve yeni projelerimize hızlı bir geçiş yapmak isteyebiliriz. Kendimize net hedefler koymakta zorlanabileceğimiz bu süreç içinde ani ve riskli kararlarımızı son bir kez daha gözden geçirmek iyi bir fikir olabilir. Terazi Dolunay’ının enerjileriyle ortak gelirlerimize odaklanabilir ve miras, nafaka gibi konularımızda beklediğimiz yönde bir tamamlanma yaşayabiliriz. Kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsak, 20 Nisan’dan sonraki günleri tercih edebiliriz. Şanslı ve bereketli bir süreç içinde olabileceğimiz ay genelinde hayatımızda değişim ve beraberinde güçlü dönüşüm getirebilecek fırsatlar karşımıza bolca çıkabilir. Fırsatları huzurla değerlendirebileceğimiz bir zamanı deneyimleyebiliriz.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog