İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Mart ayında burçları neler bekliyor?

Mart ayının ikinci gününde, Balık burcunun 12’inci derecesinde, Jüpiter gezegenin de etkilerinin yansıyacağı Yeniay bize bolluk ve bereket getirebilir. Bu enerjinin bilinci ile farkı bir döngüye giriş yapabiliriz. Zodyak kuşağının son burcunun (Balık) modern ve klasik yöneticileri olan Jüpiter ve Neptün gezegenlerinin yanı sıra, an haritasında Uranüs ile yapacağı uyumlu enerjileri gözlemleyeceğiz… Bu durum, kolektif ve toplumsal alanda da niyetlenmemiz ve içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçler için irade göstermemiz gerektiğini gösteriyor. Birlik bilinci ile niyetlenmek fayda sağlayabilir. Doğal afetlerin de tetikleneceği bu süreçte, dikkatli ve temkinli davranmak iyi olabilir. Aşırı ve abartılı tavırlar sergilediğimizi hissettiğimizde, doğayla uyumlanmak ve akışta kalmak, hayatımızda birçok konuyu hızla değiştirebilecek enerjileri de beraberinde getirebilir. İşte Mart ayına genel bir bakış ve burçları bekleyenler…

profil
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı
1.03.2022
Mart ayında burçları neler bekliyor?
  • Özellikle 2-5 Mart arası, iki malefik gezegen Plüton, Mars ve iyicil olarak adlandırdığımız Venüs, Oğlak burcunda etkileşim içerisine girecek. Bu görünüm; yaşam alanlarımızdaki yıkım etkisine, terör saldırılarına, toplu ölümlere ve üzücü gündemlere tanıklık etmemize neden olabilir. Dünya liderlerinin suikast haberlerine de şahit olabiliriz.
  • Bu görünümün para piyasasına olan etkilerine değinecek olursak, dar boğazların içinden çıkılması zor hale gelebileceğinden, ekonomik anlamda da bir çöküş yaşanabileceğinden bahsedebiliriz.
  • Merkür’ün Satürn ile yapacağı etkileşim; iletişim konularında susmak, içsel anlamda sabırlı olmak ve fanatik duygulara, düşüncelere sürüklenmemek gereken, az da olsa zorlayıcı bir süreci beraberinde getirebilir.
  • 7 Mart’ta Mars gezegeni toprak elementinden çıkıp hava elementi olan Kova burcuna geçecek. Bu, mücadele ettiğimiz konularda hareket enerjimizin yönünün değiştiğinin habercisidir. Daha bireysel mücadeleler içerisinde yer alabiliriz.
  • 10 Mart’ta iletişimin gezegeni Merkür ise hava elementinden çıkıp su elementine, Balık burcuna geçecek.
  • Fikir ve düşüncelerimiz; daha analitik, stratejik olmayı ve akışta kalmayı tercih ettirebilir. Önümüzdeki bir aylık süreçte kendimize yabancılaşırken, fikir ve düşüncelerimizin esiri olabiliriz. Bu süreci fırsat bilmek ve zihnimizde yeni ufuklara, tamamlanma enerjisine yelken açabiliriz.
  • 18 Mart’ta, 27 derece Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Aynı zamanda Güneş’in de Balık burcunda olması, Neptün ve Ay ile etkileşimi; odaklandığımız konularda varsayımlara ve ruhsal anlamda iniş çıkışlara neden olabilir.
  • Yaklaşık 14-15 günlük süreçte, dünyayı yöneten liderler, halka yönelik büyük güç gösterileri ile insanları zorlayıcı gündemler içerisine sürükleyebilir. Bu enerji, yaşam standartlarımızda beklentiyi yüksek tutmamaya, geçim zorlukları ile karşılaşmaya, zihinsel ve ruhsal sıkıntılara sokabilir. Enerjimizin şekli değişirken, fikir ve düşünce ayrılıklarının bizi sarsabileceği bir zamanı da deneyimleyebiliriz.
  • Güneş-Neptün etkileşimi, içimizdeki yaratıcı ışığı ortaya çıkarmamıza ve hayallerimize kavuşmamıza olanak da sağlayabilir.
  • Mücadeleden uzaklaşmak ve kaçmak; davranış biçimimiz haline gelebilir. Teslim olmakla iktidarı bırakmak arasındaki dengeyi oturtmaya çalışmak faydalı olabilir.
  • Kendimizi gereğinden fazla yormak ya da kendimiz dışında başkalarını düşünmek konusunda fazla ısrarcı olmayalım.
  • 20 Mart’ta 18.33’te benliğimizin, ruhumuzun enerjisi Güneş, artık Koç burcuna geçiş yapacak. İyi ki doğdunuz sevgili Koç burçları!
  • Astrolojik olarak baharın tamamen başladığı bu döngünün, hayatlarımıza huzurlu günleri ve pandeminin bitiş sürecini de kalıcı olarak getirmesini temenni ederim.
  • 27 Mart’ta Merkür, Koç burcuna geçiş yapacak. Seri ve hızlı kararlar almak, gündemimizde olabilir. Rekabetçi ve çocukça düşünceler, bu süreç içinde başımıza dert açabilir. Bilinçli bir şekilde, gerektiği yerde gerektiği gibi konuşmak ve fikirleri paylaşmak, acele etmemek faydalı olabilir.
  • Yeniay’la birlikte Dolunay ve bolca gezegen geçişleri; niyetlerimizde ve ön plana çıkma sürecinde değişim enerjisini deneyimlememize vesile olabilir.
  • Mart ayı boyunca, ruhsal ve zihinsel şifa içeren faaliyetlere yönelmek, bol sıvı tüketmek, kişisel gelişim eğitimlerine katılmak, sahil kenarlarında uzun yürüyüşler yapmak, sosyal medyada daha az fotoğraf ve içerik paylaşmak ve etrafımızda olan biteni izleyerek enerjimizi doğru yönde dengelemek iyi fikir olabilir.
  • Hepimiz adına kolaylıkla tamamlayabileceğimiz, bahar gibi bir Mart ayı döngüsü olması dileğiyle…

Mart ayının yenilenme içeren enerjileriyle ruhsal ve zihinsel farkındalıklarımız artabilir. İlk haftalarda kendimizi kalabalıklar içinde izole etmek ve yalnız kalmak isteyebiliriz. 14 günlük süreç içinde uykuya dalmakta zorlanabiliriz, sezgilerimiz güçlenebilir ve yoğun enerjiler içinde haberci nitelikte rüyalar görebiliriz. Evrenin bizi duyduğuna inancımız artabilir ve önemli eş zamanlılıklar deneyimleyebiliriz.  İçimizdeki yaratıcı gücü ortaya çıkarabilir ve kendimiz adına bereketli olabilecek bir kazanç kapısı oluşturabiliriz. Kariyer alanlarımızda toplum önü statümüzde değişim ve dönüşüm içeren günleri deneyimleyebilir, iş ve sektör değişikliği yapmayı planlıyorsak şanslı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Üstlerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla gergin olabilecek ve içsel olarak bizi kısıtlayabilecek, kontrolümüz dışında gelişmelere karşı tedbirli davranmalı ve sakin kalarak gereksiz krizlere sürüklenmemeliyiz. Bekar olan Koçlar, uzun süredir devam eden ilişkilerini evliliğe taşıma kararı alırken bazı Koç burçları da sorunlu giden ilişkilerinde yollarını ayırma kararı alabilirler. Hedeflerimizin ve geleceğe yönelik planlarımızın peşinden vazgeçmeden gitmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde zihinsel olarak yorgunluk yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren dikkat dağınıklığından kaynaklı olabilecek kazalara açık bir enerji üzerimizde hakim olabilir. Günlük rutinlerimizi bir kağıda not etmek iyi bir fikir olabilir. 18 Mart tarihinde Dolunay enerjisi ile, sağlığımızla ilgili uzun süredir devam eden gündemlerimiz varsa beklediğimiz yönde olumlu bir tamamlanma yaşayabiliriz. Kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerle ve üstlerimizden olumlu yönde desteklerle karşılaşabiliriz. Madde aleminden mana alemine huzurlu bir yolculuk yapmayı önemseyebileceğimiz ay genelinde ruhsal şifa içeren çalışmalara yönelerek, bol sıvı tüketerek, daha çok soft renkli kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, deniz kıyısı yerlerde uzun yürüyüşler yaparak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayının yenilenme enerjileriyle sosyal çevremiz tarafından önemsendiğimizi hissedebilir ve güzel gelişmelerle yeni bir döngüye başlayabiliriz. +14 günlük süreç içinde daha çok kariyer alanlarımıza odaklanabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Önümüze çıkabilecek yeni fırsatları doğru değerlendirmeye özen gösterelim. İçimizdeki üretken enerjiyi rahatlıkla ortaya çıkarabilir ve yaşamımızda belki de özlemini duyduğumuz dengeyi ve huzuru yakalayabilir, daha çok ilişkilerimizde çözüm odaklı olabiliriz. Ay ortasından itibaren beklemediğimiz yönde düşmanlıklarla karşılaşabileceğimiz bir enerji üzerimizde hakim olabilir. Olgunlaşmamış projelerimizi arkadaş çevremizle paylaşmamak iyi bir fikir olabilir. Alma verme döngümüze hassas yaklaşmalı ve ruhsal enerjimizi aşağıya çekebilecek gündemlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Finansal gelirlerimizde artış yaşayabiliriz. Ticari faaliyetlerimizde şanslı bir zamanı deneyimleyebilir ve uzak yerlere seyahat programları yapabiliriz. Vize, pasaport ya da yurt dışında okumak için yapmamız gereken başvurularımız varsa, rahatlıkla ayın ikinci yarısını değerlendirebiliriz. Sosyal medya üzerinden bir iş ya da tanıtım yapıyorsak, şanslı etkileşimleri huzurla deneyimleyebiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisiyle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarına çekilebilir ve çocuklarımızla ilgili gündemler içinde olabiliriz. Var olan bir özel ilişkimizde kadersel bir tamamlanma yaşayabilir ve hayatımıza yeni bir yön verebiliriz. Kadersel yeniliklere açık ay genelinde sosyal yardımlaşma derneklerinde gönüllü olarak yer alarak, hayvan barınaklarına bağış yaparak, kafein alımını azaltarak, mavi ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, açık hava yürüyüşleri yaparak olumlu yönde dengelenebiliriz.


Mart ayının yenilenme enerjileriyle geçmiş aylarda yarım bıraktığımız projelerimize yönelebilir ve hızlı bir şekilde ilerlemeyle birlikte var olan umutlarımız adına şanslı fırsatlar yakalayabileceğimiz bir enerji içinde olabiliriz. +14 günlük süreç içinde yaşamımızda daha çok denge ve güven arayışı içinde olurken, yüksek frekansta olabilecek ruhsal şifa enerjilerini huzurla deneyimleyebiliriz. Kariyer alanlarımızda ve toplum önü statümüzde değişim yaşayabilir ve bereketli bir döngüye girebiliriz. Düşüncemizle dönüştürebilme gücümüzün yüksek frekansta olabileceği bereketli bir zamanı deneyimleyebiliriz. Finansal anlamda geçmişte ödemeyi unuttuğumuz bir borç ile karşılaşma ihtimalimizin yüksek olabileceği bu süreç içinde gereksiz harcamalarımıza karşı da tedbirli olmak iyi bir fikir olabilir. Var olan bir borcumuzda yeniden yapılandırma yapmak istiyorsak, ayın ortasından sonrasını değerlendirebiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisiyle yer değişikliği gibi gündemler içinde olurken, kariyerimiz ve aile yaşantımız arasında dengeyi bulmakta zorluk yaşayabiliriz. Ailevi yaşantımızı tehlikeye atmadan kariyer alanlarımızda yakalayabileceğimiz yükseliş fırsatlarını kontrollü bir şekilde yürütmek, bizler için daha iyi olabilir. İş değişikliği gündeme gelebilir. Alabileceğimiz radikal karar ile yeni başlangıçlara açık olabilecek bir ayı deneyimleyebiliriz. Hayallerimizin peşinden gitmek isteyebileceğimiz ay genelinde sabırlı olarak, karşımızdaki kişilerden beklentilerimizi yüksek tutmayarak, ihtiyacımız varsa danışmanlık alarak, bolca suyla temas ederek, kırmızı tonlarda kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayının yenilenme enerjileriyle beklettiğimiz ailevi konularımıza odaklanmak isteyebilir ve onların sağlıklarıyla ilgili gündemlerle meşgul olabiliriz. +14 günlük süreç içinde seyahat planlarımızda artış yaşayabilir, uzun zamandır arkadaşlarımızla birlikte beklettiğimiz bir tatile çıkma kararı alabiliriz. Hayata bakış açımızın ve görüşlerimizin değişime uğrayabileceği bir zamanı deneyimleyebiliriz. Yakın çevre ilişkilerimizde ay ortasında üzerimizde gergin bir enerji hakim olabilir. Sevdiklerimize karşı empati duygumuzu kaybetmememiz gereken bu döngüde, dürtüsel davranışlar sergilemekten uzak durmak faydalı olabilir. Aktif ve çabuk dağılan bir zihinsel enerjiye geçiş yaparken, dikkat kaynaklı olabilecek kazalara karşı da temkinli olmayı ihmal etmeyelim. 18 Mart Dolunay enerjisiyle yakın çevremizle ilgili konularda bir tamamlanma yaşayabilir ve çevremizde radikal değişimler yapmak isteyebiliriz. Yurt dışı eğitim, hukuksal konular ve yurt dışı bağlantılı işlerimiz adına şanslı bir döngüde olurken, bu dönemi beklettiğimiz başvurularımız için de değerlendirebiliriz. Kadersel karşılaşmalarla yaşamımızda yeni deneyimlere açık ay genelinde; kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, toprağın ve suyun şifasından faydalanarak, tabiat anaya ufak bir tohum hediye ederek, yabancı ve farklı kültürlere ait filmler izleyerek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.


Mart ayına, duygusal olarak kararsızlık yaşayabileceğimiz ve zaman zaman enerjimizin düştüğünü hissedebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. Fakat + 14 günlük süreç içinde empati yeteneğimiz yükselebilir ve yaşamımız adına beklettiğimiz kararlarımızda çok daha cesur başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Bu süreç içinde kendimize ekstra bir kazanç kapısı oluşturabilir ve finansal olarak rahat bir nefes alabiliriz. Ay ortasında kariyer alanlarımızda bizi biraz şoke edebilecek türden hızlı bir yükseliş yaşayabiliriz. Hızlı kararlar almadan önce iyice düşünmemiz gereken bir süreç içinde olurken, ayrıca sağlığımıza da ekstra özen göstermeyi ihmal etmemeliyiz. 18 Mart Dolunay enerjisi ile çalışma arkadaşlarımızla aramızda gerginlik içeren durumlar söz konusu olabilir. Bu enerjinin farkında olarak gereksiz krizlerden uzak durmayı denemeliyiz. İşimizde olabilecek bir değişimi ve yaşamımızda hızlı gelişmeleri deneyimleyebiliriz. İkili ilişkilerimizde daha çok önemsenmek isteyebileceğimiz ay genelinde; dürtüsel davranışlardan uzak durarak, kahve ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, toprakla temas ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına ikili ilişkilerimizde şanslı deneyimler yaşayabileceğimiz ve iş sorumluluklarımızın artabileceği bir enerji ile başlayabiliriz. +14 günlük süreçte biraz yorucu gündemler içinde yer alırken, bedensel enerjimizin yüksekliğinden kaynaklı olabilecek zihinsel gerginlikler yaşayabiliriz. Uzaklardan beklediğimiz haberleri alabilir ve kadersel yol arkadaşlarımızla ilgili yeni farkındalıklar yaşayabiliriz. Ay ortasında yeni bir iş ortaklığı teklifi alabiliriz. İkili ilişkilerimizde fazla iyimser olmaktan kaynaklı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz ve bazı gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Yakın çevremizle, fikirlerimizle ve sevginin gücüyle yardımlaşmayı deneyimleyebiliriz. Akademik çalışmalarımız, sosyal medya duyurularımız ve reklamlarımız için oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Gelir ve giderlerimiz arasındaki dengeyi korumamız gereken bu süreçte riskli yatırımlara girmeden önce detaylı düşünmek iyi bir fikir olabilir. 18 Mart Dolunay enerjisi ile dış görünüşümüzde ufak değişimler yapmak isteyebilir ve yeni aydınlanmalarla yakın çevre ilişkilerimizde tamamlanmalar yaşayabiliriz. Miras, nafaka, prim borçlarımızı yeniden yapılandırma gibi beklentilerimizle ilgili bir sorunumuz, ay sonunda çözüme kavuşabilir ve rahat bir nefes alabiliriz. Spiritüel konulara odaklanmak ve astroloji eğitimine başlamak için oldukça ideal bir zaman olabilir. Bekar olan Başak burçlarının kapısını yeni bir aşk çalabilir. Bereketli ve şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay boyunca toprakla bolca temas ederek, bol sıvı tüketerek, deniz kenarlarında yürüyüşler yaparak, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına, gündelik işlerimizde tempomuz yoğunlaşırken sağlığımızla ilgili gündemlerimizin olabileceği bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde beklettiğimiz bir cerrahi operasyonumuzu gerçekleştirme kararı alabilir ve yine beklettiğimiz sağlık kontrollerimize yönelebiliriz. Partnerimiz ve çocuklarımızla aramızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve zaman zaman agresif bir tutum sergileyebiliriz. Kontrolümüz dışında gelişebilecek kazalara açık bu enerjinin farkında olarak, sevdiklerimizle aramızdaki dengeyi korumaya özen gösterelim. Yeni bir beslenme şekline geçmek ve spora başlamak içinde ideal bir zaman içinde olabiliriz. Ay ortasından sonra, geçmişte değerlendirmediğimiz bir iş teklifi tekrar önümüze gelebilir. Farklı olabilecek ikinci bir iş fırsatı yakalayabilir ve finansal olarak bir istikrar içinde olabiliriz. Artan iş yükümüz ve sorumluluklarımız, sağlığımız adına tehdit oluşturabilir; bu enerjinin farkında olarak bağışıklık sistemimizi korumaya özen gösterelim. 18 Mart Dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde tamamlanma yaşayabilir ve uzun süredir devam eden birlikteliğimizi evlilikle taçlandırmaya karar verebiliriz. Gayrimenkul alım satım fırsatları ile karşılaşabilir, beklemediğimiz bir miras haberini alabilir ve beklettiğimiz bir kredi başvurumuz ya da var olan borçlarımızı yapılandırmak adına şanslı bir ayı deneyimleyebiliriz. Yoğun gündemleri içinde olabileceğimiz ayın enerjisini; krem ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, kafein alımını azaltarak, bağışıklığımızı yüksek tutarak, nefes, yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına, hayatın keyif veren neşeli alanlarına çekilmek isteyebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde ebeveyn olmayı planlayan Akrep burçları için gökyüzü olumlu yönde destekleyici bir enerji sunabilir. Beklediğiniz bir evlilik teklifini alabilirsiniz. Ev içi küçük kazalara ve ailemizle olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara açık bir enerji içinde olabiliriz. Empati duygumuzu yüksek tutmamız gereken bir süreç içinde olabiliriz. Beklettiğimiz bir ev içi tadilatı için de oldukça destekleyici bir zamanda olabiliriz. Ay ortasından itibaren çocuklarımızla ya da partnerimizle aradığımız dengeli ve huzurlu iletişimi yakalayabilir ve aramızdaki duygusal bağı güçlendirebiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisi ile kimin dost kimin düşman olduğunu fark edebilir ve arkadaşlık ilişkilerimizi mercek altına alarak bazı tamamlanmalar yaşayabiliriz. Cesaretimizin yüksek olabileceği ay genelinde şehir değişikliği ya da anlık bir kararla taşınma kararı alabiliriz. Ufak yatırımlarımızdan finansal olarak kazanç elde edebileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz. Değişim enerjileri içeren ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, kontrolümüz dışında gelişen olaylara teslimiyet göstererek, değişime direnmeyerek, akışta kalarak, kırmızı ve pembe tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına, kariyer yaşamımız vesilesiyle yeni bir yere taşınmaya kararı ve ailemizin sağlığı ile ilgili gündemler içinde olabileceğimiz bir enerji ile başlayabiliriz. +14 günlük süreç içinde finansal olarak risk içeren yatırımlarımız ve kontrolsüz harcamalarımız konusunda tedbirli olmayı ihmal etmeyelim. Kısa seyahatlerimizde artış yaşarken, trafik kurallarına uymaya ve araç bakımlarımızı zamanında yaptırmaya özen gösterelim. Daha rahat ve ailemiz için şartların daha iyi olabileceği bir mekana taşınmaya karar verebiliriz. Ay ortasından sonraki süreçte kariyer alanlarımızda hayal kırıklığı yaşayabilir ve hak etmediğimizi düşündüğümüz durumlarla karşılaşabiliriz. Bu nedenle iş değişikliğine karar verebileceğimiz gündemler içinde olabiliriz. Çalışma arkadaşlarımızla aramızda beklemediğimiz yönde krizlere açık bu enerjiyi göz ardı etmeden tedbirli ve temkinli davranmak iyi bir fikir olabilir. 18 Mart Dolunay enerjisi ile iş ve ailemiz arasındaki dengeyi kurabilir ve kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerimizle birlikte tamamlanmalar yaşayabiliriz. İş gelirlerimizde artış yaşayabileceğimiz şanslı fırsatlar da önümüze gelebilir. Yaşamımızda yeniye yer açmak, bize hizmet etmeyen eski duygularımızdan arınmak ve cesaretimizle gelecek hayallerimize ulaşabilmek için de oldukça destekleyici bir enerji frekansı içinde olabiliriz. Psikolojik sağlığımıza özen göstermemiz gereken ay genelinde suyun şifasından faydalanarak, sauna, hamam, havuz gibi ortamlarda kendimizi dinlendirerek, manevi şifa içeren çalışmalara yönelerek, yeni beslenme alışkanlıklarını tercih ederek, krem, toprak rengi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.


Mart ayına, yakın çevre ilişkilerimizde iletişim trafiğimizin artabileceği ve sosyal çevremizin genişleyebileceği yeni arkadaşlıklara hayatımızda yer vermek isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlayabiliriz. +14 günlük süreç içinde yeni bir teknolojik alet almayı planlıyorsak, rahatlıkla ilk iki haftayı tercih edebiliriz. Çocuklarımızla aramızda dengeli bir ilişki kurarken, onların artan ihtiyaçları, belki de eğitim hayatları için ekstra finansal harcamalarla karşılaşabiliriz. Ay ortasından sonraki süreç içinde bedensel ve zihinsel enerjimizi doğru kullanmak bizler için önem kazanabilir. İsyankar düşünceler içeren bir zihne sahip olabiliriz. Yeni iş sözleşmeleri gündemimizde yerini alırken, hayatımızda sürpriz deneyimlere vesile olabilecek uzak yerlere seyahate çıkma fırsatı yakalayabiliriz. Sosyal medyada yeni bir sayfa açmayı planlıyorsak, internet üzerinden bir iş yapıyorsak ya da reklam yapmayı planlıyorsak; oldukça şanslı bir zaman içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisi ile cesaret içeren kararlar alabilir ve kendi işimizin patronu olmak isteyebiliriz. İş ve kariyer alanlarımızda dengesiz durumlar ve söylemlerle karşılaşabiliriz; bu enerjide ruhsal olarak yara almamaya özen göstererek akışta kalmayı ihmal etmeyelim. Aile içi kırgınlıklarımızı sonlandırmak adına da oldukça şanslı ve dengeli bir zaman içinde olabiliriz. Hayatımızda büyüme ve ilerleme kaydedebileceğimiz ay genelinde kırmızı, pembe ve mavi tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, deniz kenarlarında yürüyüşler yaparak, kafein alımını azaltıp bol sıvı tüketerek, nefes çalışmalarını tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına, yeni finansal gelir fırsatları yakalayabileceğimiz ve aynı zamanda sevdiklerimizin de desteğini hissedebileceğimiz bir enerji içinde başlayabiliriz. +14 günlük süreç içinde duygusal iniş çıkışlar ve zaman zamanda ruhsal kısıtlanmalar deneyimleyebiliriz. Kalabalıklar içinde çok yoğun gündemler içinde olmak yerine içsel huzurumuzu koruyabileceğimiz ortamlarda olmak daha iyi bir fikir olabilir. Yalnız kalarak üretmek ve geleceğimize odaklanarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Kontrolümüz dışında gelişebilecek olaylara karşı susmayı tercih etmek ve teslimiyet göstermek; ruhsal olarak olaylara daha kolay adapte olmamıza olanak sağlayabilir. Ay ortasında zihinsel enerjimiz çok yükselebilir, sorumluluklarımız artabilir ve finansal anlamda bereketli olabilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisiyle birlikte gelir ve giderlerimize yönelebiliriz. Radikal fikirlerimizle kariyer alanlarımızda, iş yerlerimizde olumlu sonuçlarla tamamlanmalar yaşayabiliriz. Zihinsel enerjimizin artabileceği şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, mavi, lacivert ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, zihinsel enerjimizi rahat akışta kullanabileceğimiz aktivitelere yönelerek, yabancı bir parayı cüzdanımızda saklayarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Mart ayına, burcumuzda gerçekleşen Yeniay’ın hayatımızda sürprizlerle dolu huzurlu bir enerji sunmasıyla başlayabiliriz. +14 günlük süreç içinde bedensel enerjimiz çok yüksek olabilir ve adeta girdiğimiz ortamlarda güneş gibi parlayabiliriz. Hayatımızda anlamlı, bereketli ve huzurlu bir enerjiyi deneyimleyebiliriz. Dış görünüşümüzde değişim yapmak isteyebiliriz. Fikirlerimizi ve kendimizi daha net ifade edebileceğimiz bu süreç içinde yakın çevre ilişkilerimizde beklemediğimiz yönde fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren düşüncelerimiz çok hızlanabilir ve sık sık karar değiştirebileceğimiz gelişmeler yaşayabilir, ilerleyen zamanda ani kararlarımızdan pişmanlık duyabileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. 18 Mart Dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde kadersel tamamlanmalar yaşayabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak yaşamımıza değişim getirebilecek kararlarımızı son bir kez daha gözden geçirmeyi ihmal etmeyelim. Bireysel olarak yanılma payımız yüksek olurken, aynı zamanda karşımızdaki kişiler için de hayal kırıklığı oluşturabiliriz. Kadersel tamamlanmalara açık ay genelinde krem, kahve, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, suyun şifasına yönelerek, deniz kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak, kalabalıklar içinde kendimizi biraz inzivaya çekerek, kafein tüketimini azaltarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog