İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Aralık ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay Güneş, Yay burçları için destek verirken, 1 Aralık’ta Neptün retrosu bitiyor. 4 Aralık’ta Yay burcunun 12. derecesinde Güneş Tutulması, kadersel başlangıçları devreye sokuyor. Ay ortasında gökyüzünde Mars ve Merkür yer değiştiriyor. Mars, Yay burcuna geçerken; Merkür, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 19 Aralık’ta yılın son dolunayı İkizler burcunda gerçekleşiyor ve olayları büyüten enerjisiyle devreye giriyor. Aynı gün Venüs retrosu başlıyor!

profil
Dolunay Karaca
1.12.2021
Aralık ayında burçları neler bekliyor?

2021’i bitirirken Aralık ayı size çok değişik fırsatlar sunuyor. Yılın bu son ayı kendinizle ilgili değişiklikler yapabilir, uzak yerlere seyahatler organize edebilirsiniz. Hukuksal ve dış ticaret konularında yeni başlangıçlar var. Özellikle Güneş Tutulması ile birlikte farklı vizyonlar, farklı bakış açıları geliştirecek, denenmemiş olana yol açacaksınız. Bu ay ayrıca manevi ziyaretler ve zaman zaman kendi içinize dönme isteğiniz artacaktır. İç sesinize güvenebilir, çok farklı ve sıra dışı insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkiler, aşk ve flörtlerden yana şansınız çok açık; birden fazla talebiniz olabilir. İkizler dolunayı ile iletişimde birtakım sıkıntılar, gerginlikler yaşanabilir. Venüs retrosu ile geçmişte karşılaştığınız bir iş teklifi yeniden karşınıza gelebilir. Önceden yapmak istediğiniz bir işe başlayabilirsiniz. 


Bu ay sizin için ortaklıklar ön planda; belki beklemediğiniz yerden gelecek bir para sizi mutlu edebilir. Maddi açıdan her ne kadar harcamalarınızda artış olsa da bir yerden geliyor, bir yerden gidiyor ve sizi dengede tutuyor. Yay burcundaki Güneş Tutulması ile yatırımlar, iş birliktelikleri, ortak finans hanesi önem kazanıyor. Bu alanda yenilikler ve değişimler yapılabilir. 2021 yılını bitirirken, yeni yıl için ev planlarınız devam ediyor. Yeni bir ev, yeni bir muhit sizler için keyifli olabilir; bunun için yeni birtakım kazançlar kapınızda. İkizler dolunayında maddi konularda adımlar atacaksınız. Venüs’ün Oğlak burcunda retroya başlaması ile ertelenen seyahat planları ay sonunda yeniden devrede olacak. 


Sevgili İkizler, 2021 yılını bitirirken, yılın son ayı sizleri üzen, kıran insanlardan uzaklaşma vaktinin geldiğini söyleyebilirim. Yeni yıla yeni insanlar, yeni ortaklıklar, yeni başlangıçlar yaparak girmenizi tavsiye ederim. Ayın başında karşıt hanenizde bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmada bazı kararlar almak, ilişkinizde yeni bir sayfa açmak, var olan ilişkinizi düzenlemek isteyeceksiniz. 19 Aralık’ta sizin burcunuzda bir dolunay var; bu dolunay size çeşitli başlangıçlar vadediyor. Çalışma koşullarınız iyileşecek, mantığınız ve duygularınız bu ay birbirleriyle her zamankinden daha uyumlu olacak. Aynı gün Venüs, Oğlak burcunda geri harekete başlıyor; geçmişten gelen ortaklık teklifleri yeniden gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişinin maddi durumundaki olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. 


2021 yılının son ayı size aradığınız işi getirebilir. İş arıyorsanız bir iş teklifiyle karşılaşabilir veya terfi edebilirsiniz. Özellikle ofis içi konularda yer değişikliği, çalışanlar, astlar üstlerle yapılacak konuşmalar önem kazanacak. Bu alanda Yay burcunda bir Güneş Tutulması gerçekleşecek. Farklı bir yere kiraya çıkabilir, kontratlar imzalayabilirsiniz. 19 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay, sizi bazı bitişlere teşvik ediyor. Çalışma ortamınız değişebilir. Günlük yaşamda kendinizi daha hareketli ve aktif hissedebilirsiniz; koşuşturmalarınızın artıyor. Olumsuz gibi gördüğünüz pek çok şey sizi şaşırtarak olumlu bir sonuç getirecek. Oğlak burcunda geri gidecek olan Venüs ile ay sonunda aşk konularında en şanslı burç siz olacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle bazı konuların üstünü kapattıysanız, yeniden açacak ve sorunları çözeceksiniz. 


2021 yılını bitirirken yılın son ayına çok gösterişli ve iddialı bir giriş yapacaksınız. Saçlarınıza farklı bir tarz verebilir, yeni bir imaj denemek isteyebilirsiniz. Eşiniz veya sevdiğiniz kişiyle bol bol davetlere katılabilir, aşkınızı daha da eğlenceli ve aktiviteli yaşayabilirsiniz. Çocuk bekleyenler için müjdeli bir haber gelebilir. Bu ay 4 Aralık’taki Güneş Tutulması bu alana vurgu yaparken, cesaret gerektiren konularda alacağınız yeni kararlar hedefinizde olacak. Ayrıca sosyal faaliyetler, dernekler, sosyal gruplar açısından da son derece keyifli günler sizleri bekliyor. İkizler burcundaki dolunay sizi arkadaşlar konusunda bir kez daha uyaracak. Oğlak burcunda geri gitmeye başlayacak olan Venüs ile günlük hayatınızda birtakım değişiklikler yapmanız, beslenme ve sağlık konularınıza özen göstermeniz gerekecek. Bu dönemde estetik ve dekorasyon konularından kaçınmanızda fayda var. 


2021 yılının son ayında genel olarak ikili ilişkileriniz gayet düzgün ve uyumlu görünüyor. Seneyi bitirdiğimiz bu son ay, aile ve ev yaşantınız iyi gidiyor. Maddi kaynaklarınız, alım satım gibi konularınız oldukça yoğun seyredecek. Birtakım konuları çözmek ve bunları herkesin yararına olumlu bir şekilde aktarmak için uygun bir ay. 4 Aralık’taki Güneş Tutulması ile emlak konuları, ev, arsa konuları gündemde olacak. Yeni kararlar almak, bazı hedefler belirlemek, konuşulmayanları konuşmak için doğru zamanda olacaksınız.  Sıra dışı bir kişi ile tanışabilirsiniz. İkizler dolunayı size kariyer konusunda gerginlik getiriyor. Oğlak burcundaki Venüs retrosu ise aşk ilişkilerinizde geçmiş konuları gündeme getirecek. Eski sevgililerden dönüşler olabilir. 


Ne kadar yoğunsunuz sevgili teraziler; 2021 yılını bitirirken artık yorgunluktan bitkin düşmüş olacaksınız. Günlük koşuşturmalar, hayatın getirdikleri sizi bir hayli aktif kılmış. Yeniaylar; yeni başlangıçlar, yeni hedefler, yeni umutlar demektir. Kardeşlerinizden destek var; kardeşiniz yoksa yakın çevrenizden birinin yardımını alacaksınız. Tanıtım, reklam, görsel iletişim konularından yana şanslısınız. Özellikle Yay burcundaki Güneş Tutulması ile yeni gündemler, yeni ticari anlaşmalar, reklam konuları önem kazanacak. İkizler dolunayı ile bu ay hayata bakış açınızı değiştirmek isteyebilir, bir eğitim programının sonuna gelebilirsiniz. Oğlak burcundaki Venüs retrosu ile ev ve aile konularınızda eskiden konuşulmuş, ertelenmiş meseleler yeniden önünüze gelecek. Bazı Teraziler için evlilik teklifleri gündemde.


2021 yılının son ayı, sizin için iş konularına odaklanma zamanı. Elinizdeki işleri bir an önce bitirmek ve yenilerine yer açmak için konsantrasyonunuz hayli yüksek; bu da sizi iş konularında mükemmelliğe taşıyor. İş yerinizde ay gibi parlayacağınız bu ay maaş alımı, terfi, prim, sıra dışı birtakım paralar odak noktanız olacak. Sezgileriniz kuvvetlenecek. Sizi yoran, yıpratan insanlardan kurtulmanın zamanı geldi artık. İç kuruntularınızdan arının ve yeni yıla yeni umutlarla başlayın. Yay burcundaki Güneş Tutulması bu ay sizi hedeflerinize doğru adımlarla ilerletecek. İş kurmak, maddi konularda kararlar almak önemli olacak. İkizler dolunayı bu ay sizlere ödemelerinizi hatırlatacak ve yıl bitmeden bunları kapatmanız için çareler aramanıza neden olacak. Venüs retrosunda ise kardeşlerinizle ilgili bazı gelişmeler yeniden önünüze gelecek. Yakınlarınızla anlaşmazlıklar olabilir. 


2021 yılının son ayı aşk kapınızda… İlgi göreceğiniz, şımartılacağınız bir ay olacak. Kendinizle ilgili daha önce fark etmediğiniz değişimler, tutumlar ön plana çıkacak. Bu ay Güneş sizin burcunuzda; yılın bu son ayını iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Sürprizlerle dolu yeni başlangıçlara hazırlıklı olun. Sizin burcunuzda gerçekleşecek bir tutulma var; bekarlar için evlilik teklifleri gündemde. Evli olanlar ise eşleriyle iyi gidiyorlar. Bu sene ayaklarınız yere daha sağlam basacak. Yeni hedefler belirlemek, yeni başlangıçlar yapmak için uygun etkiler altındasınız. Bu ay İkizler burcunda bir dolunay gerçekleşiyor; sevdiğiniz kişi ile karşıt fikirlerde olacak, haklılığınızı kanıtlamaya çalışacaksınız. Oğlak burcunda başlayacak olan Venüs retrosu ile maddi alanda birtakım sıkıntılar devreye girerken, çözüm yollarını bulmak zor olmayacak. 


2021 yılının son ayında kendinizi biraz yorgun hissetmeniz doğaldır; ne de olsa bütün yıl iş, ev, sosyal yaşam derken hayli yoruldunuz. Manevi çalışmalar yapmak, zihninizi dinlendirecek aktivitelerle uğraşmak, hoşlandığınız, sizi iyi hissettirecek kişilerle bir araya gelmek sizin için iyi olacaktır. Duygularınız sizi yönetemez; siz akılcı ve mantıklı kararlar almaktan hoşlanırsınız. Bu ayın sonunda yeni bir aşka hazırlıklı olun. Güneş Tutulması arka planınızda olan işlerin veya kişilerin bir bir önünüze düşmesine vesile olacak. Bırakmanız gereken bazı alışkanlıklardan kurtulmak sizi mutlu edecek. İkizler burcundaki dolunayla birlikte sağlık konuları önem kazanacak. Sizin burcunuzda geri gitmeye başlayacak olan Venüs, kendinizle ilgili görmezden geldiğiniz konuları yeniden yapılandırmanız gerektiğine vurgu yapacak. 


Bu son ay sizler için baya sıra dışı. Yakın çevrenizden hiç ummadığınız bir destek alacaksınız. Eşiniz veya flört ettiğiniz biri varsa bu ay sevildiğinizi bir kez daha görecek ve mutlu olacaksınız. Eğer kalbiniz boşsa, çevrenizde sizi yakın markaja almış, kendinden oldukça emin birisi var. Arkadaş grupları, çeşitli organizasyonlar, dernekler, faaliyetler için güzel etkiler var. Yay burcundaki Güneş Tutulması ile yeni arkadaşlıklar, yeni ekip çalışmaları, yeni projeler devreye girecek. Maddi anlamda yaşadığınız bir sıkıntınız varsa bunu çözmek için fırsat yaratmalısınız. İkizler burcundaki dolunay sizi bazı heveslerden mahrum bırakabilir. Oğlak burcundaki Venüs retrosu ise bazı elemeler yapmak, bazı sıkıntıları geride bırakmak ve şifalanmak için ideal bir süreç.


2021 yılını bitirirken son ayın sizlere müjdeli bir haberi var. İş hayatınızda dikkat çekebilir, çalışma performansınızla övgü toplayabilirsiniz. Bunca koşuşturma, iş, aile derken siz de yılı yorgun bitiren burçlardansınız; fakat iyi gelişmeler ve sürpriz haberler her an sizi hayallerinizin ötesine götürebilir. Güneş Tutulması sizin kariyer ve iş hanenizde gerçekleşiyor. Bu alanda atacağınız adımlar öne çıkmanıza vesile olacak. Yeni bir iş, yeni bir başlangıç yapmak için alternatifleri değerlendireceksiniz. Beklediğiniz hamilelik haberi bu ay gelebilir. Çocuğu olanlar onların sorumluluklarını daha fazla hissedebilirler. İkizler burcundaki dolunay, aile içi konularda gerginlikler verebilir. Oğlak burcundaki Venüs retrosu ise eski sosyal ortamlarınızı, eski arkadaşlıklarınızı yeniden sizlere sunacak. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog