İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Güneş, Akrep burçları için parlarken 5 Kasım’da Akrep yeni ayı şaşırtıcı durumları ve olayları ortaya koyacak. Aynı gün Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi yaşanacak. İlişkilerimizi sorgulayacağımız, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurmak isteyeceğimiz bir döneme giriyoruz. 19 Kasım’da ise çok önemli bir Ay tutulması yaşanacak Boğa burcunda! Hayatımızı yeniden ele almak, sorgulamak, olmazları oldurmak veya bitirilmesi gerekenleri tamamlamak için kadersel etkiler önümüze çıkacak. Astrolog Dolunay Karaca, kasım ayı burç yorumlarını paylaştı.

profil
BT Ekip
28.10.2021
Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay sizler için ortaklıklar ve yeni iş konuları gündemde. Yeni bir ortaklık teklifi alabilir, eşinizin veya partnerinizin terfi etmesine sevinebilirsiniz. Okült konular, gizli sırlar, bilinmeyene olan merakınız artıyor. Bir yakınınızın hastalık, ameliyat gibi durumları canınızı sıkabilir. Bu ay 5 Kasım’da gerçekleşecek Akrep yeni ayı ile ödemelerinizi yapmak için yeni alternatif yollar deneyeceksiniz; kredi çekmek, borç almak-vermek, vergi-faiz gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sevdiğiniz kişinin soğuk davranışları gözünüzde onu katılaşmış birine dönüştürebilir; zamana ve oluruna bırakarak gözlem yapmanızı, sonrasında duruma göre şerbet vermenizi tavsiye ederim. Ani ve fevri çıkışlar ilişkinizi daha da zora sokabilir. 19 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması sizin para hanenizde meydana geliyor. Bir şeyleri satmak veya yenisini satın almak gibi parayla ilgili durumlar ön planda olacak. 22 Kasım itibarıyla Güneş, Yay burcuna geçiş yapacak. Eğitim hayatınızla ilgili başlangıçlar yapabilir, sınavları olanlar kendilerini ispatlayabilirler. Seyahat planları yapıp, yurt dışı gezilerine bilet alabilirsiniz.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Tamamen ikili ilişkilerinize yönelebileceğiniz bir aydasınız. Bu ay evlilik, nişan, söz gibi özel konular kafanızda ve gündeminizde yer alacak. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile birlikte karşınızdaki kişiyle yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir süreç olacak, var olan ilişkiniz adına ise daha iyiye götürme çabası var. Farkında olmadan ona karşı mesafeli ve durgunsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçmeniz ve kendinizi ona yeniden sevdirmenin yollarını aramalısınız. Size değer vermesinin asıl nedeni size olan güveni; bu duyguyu kaybetmesine izin vermemelisiniz. 19 Kasım’da sizin burcunuzda gerçekleşecek bir Ay tutulması var. Bu tutulma kadersel etkiler barındırıyor, olması gereken ne varsa oldurmak için üzerinize geliyor; gerilim ve stresle başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkinizi zedelememek adına doğada yürüyüşler yapmak ve sakin olmaya özen göstermek iyi bir fikir olabilir. 22 Kasım’da ise Güneş, Yay burcuna geçiyor, ertelediğiniz bir ameliyat varsa onu yaptırmanın zamanı gelmiş olabilir.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Evcil hayvan edinmek için güzel bir ay, şayet varsa onların sorumlulukları artacak. Kiracılar, yanınızda çalışanlar, günlük koşturmalar son derece yoğun geçecek. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile uzun zamandır kiraya vermek istediğiniz bir iş yeri veya dairenizi, bu ay istediğiniz fiyata avantajlı bir şekilde verebilirsiniz. Sağlık kontrolleri ve ofiste düzenlemeler, kontroller sizi bekliyor. Aşk yaşamınızda çok hareketli bir zaman dilimi. Aman ikili oynamamaya özen gösterin, gerçekler açığa çıkabilir, siz kararsızlık yaşarken durum farklı bir yöne kayabilir ve suçlu bulunan siz olursunuz. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor, yalnız kalmanız ve kendinizi dinlemeniz iyi gelecektir. Plan ve program yapmak, bazı şeyleri tek taraflı düşünmek ve kendi kendinize karar almak daha iyi sonuç verecek. 22 Kasım’da ise Güneş, Yay burcuna geçiş yapacak, yeni ve taze bir aşk kapınızı çalabilir, şayet ilişkiniz var ve sorunlar yaşıyorsanız, güzelliklere yelken açabilirsiniz.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Uzun zamandır ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlardan ve sizi sıkan insanlardan nihayet arınma vakti geldi. Kendinizi yeterince üzdünüz ve yordunuz. Bu ay hobilerinizle ilgilenmek, yeni yerler keşfetmek ve yeni insanlarla tanışmak için fırsatlar çıkacak karşınıza. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile çocukları olanlar, onların eğitim ve birtakım durumlarına yardımcı olacaklar, onlar için tatlı koşturmalar içerisinde olacaklar. El becerilerinizi geliştireceğiniz yeni ve keyifli işlerde başarılı olabileceğiniz bir aydasınız. Bu ay yeni tanışacağınız birisi hayatınızı değiştirebilir yeter ki siz buna izin verin. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada arkadaş çevrenizde elemeler yapmak isteyebilir, sizi sıkan ve yoranlara elveda diyebilirsiniz. İçerisinde bulunduğunuz bir sosyal sorumluluk projesi var ise bir tamamlanma yaşayabilir, bunu kutlayabilirsiniz. 22 Kasım’da Güneş Yay burcunda hareket etmeye başlayaca ve günlük rutininizi değiştirecek.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Evinizi değiştirmek, yeni ev almak, başka bir yere taşınmak mı istiyorsunuz? Yapmak istedikleriniz için uygun bir aydasınız. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile aile büyüklerinizden destek görebilir, sevdiklerinizle ve yakınlarınızla bir arada olabilirsiniz. İşinizi evinize taşıyabilir, evden çıkmak istemeyebilirsiniz. Dekor değişikliği, yeni aksesuarlar ve alışveriş için uygun bir zaman dilimi. Aşk hayatınızda ise iyiye gidiş var; var olan bir birlikteliğiniz var ise, anlamlı ve ciddi bir yöne evriliyor. Zorluk çeken Aslanlar ise birtakım dedikodular duyabilir ve canları sıkılabilir. Bekar olanlara tavsiyem biraz beklemeleri, karşınızdaki doğru insan olmayabilir. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulma ile işinizle ilgili bir karar alabilirsiniz. Etrafınıza gergin dakikalar yaşatabilirsiniz. İşinizle ilgili bir engelle karşılaşmak sizi hırpalayabilir. 22 Kasım’da Güneşin Yay burcuna geçmesi ile birlikte tekrar eski neşenize kavuşacaksınız.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay iletişiminiz çok güçlü olacak, pazarlama reklam halkla ilişkiler, dedikodular, konuşmalar, bolca sohbet sizi bekliyor.  Kasım Akrep yeni ayı ile, ilişkilerinde zorlanan ve hayal kırıklığı yaşayan Başaklar, kendilerine yönelecekler, kendilerini değiştirmeye karar verecekler, bir hedef tutturup o uğurda yol almaya başlayacaklar. İş potansiyeliniz ve para durumunuz iyiye gidecek, karlı çıkacaksınız ve hesap kitap işlerinizi doğru yönlendirebileceksiniz. Aslında detaylara takılmayıp biraz geniş bakabilseniz, bazı şeyleri daha net görebileceksiniz, sorumluluk sahibi olmakla detaycı olmayı karıştırmamak gerekiyor. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor, eğitim veya medya konularında karar aşamasında olabilirsiniz. Kötü açıdan bakacak olursak, bu dönemde partnerinizin akrabaları ile aranız açılabilir. 22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi ile aile yaşantınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Maddi olanaklarınız için son derece verimli bir aydasınız. 5 Kasım yeni ayı ile yeni yatırımlar yapabilir, iş hedeflerinizi yükseltebilirsiniz. Bu ay özellikle yakın çevrenize dikkat etmeniz gerekiyor, bazı sevimsiz insanlar ve sevimsiz konuşmalar sizi rahatsız edebilir. Soğuk ve katı tutumla yaklaşan insanlar aslında öz benliklerinde en çok sevgiye muhtaç olanlardır. Belki biraz sevgi göstermek iyi olabilir ama kendinizi çok da üzmeyin. Bir süredir aile içerisinde yaşadığınız kopmalar ve kırılmalar, bu aydan itibaren yavaş yavaş düzelmeye başlayacak, bunu siz de hissediyor olacaksınız. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor, bu tutulmada ortaklık yaptığınız birisiyle yol ayrımına gelebilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak ve kredinizi bitirmek için kollarınızı sıvayabilirsiniz. Partnerinizin iş hayatı da biraz tehlikede. Ona destek olmalısınız bu süreçte. 22 Kasım’da Yay burcuna geçen Güneş etkisi ile yakın çevrenizde sürpriz bir gelişme yaşanacak.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay sizin ayınız, artık Güneş sizin burcunuzda ve sizi aydınlatıyor, parlatıyor. Kendinizi iyi hissedebileceğiniz ve aksiyon alabileceğiniz bir aydasınız. 5 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Akrep yeni ayında iş konusunda, maddi konularda, ailevi meselelerde bir süredir ertelediğiniz şeylerin ve konuların artık çözüme kavuşacağını, bazı şeyleri geride bırakıp yol alabileceğinizi söyleyebilirim. Bazı yeni kararlar alacaksınız, hedefler koyacaksınız kendinize, yeni bir diyete başlamak, yeni bir eğitime başlamak, yeni bir proje, ilişkinizi düzeltmek ve her şeyi yoluna koymak için gerekli enerjiyi kendinizde bulabileceksiniz. Geçtiğimiz ay büyük bir mücadele verdiniz, belki bundan ders çıkardınız, belki yenilendiniz ve değiştiniz; her ne olduysa yolunuza devam etme vakti geldi. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması var. Bu tutulma ile ilişkilerde gerginlikler ve tartışmalar olabilir. Eski konular gündeme gelebilir. 22 Kasım’da Yay burcuna geçen Güneş etkisi ile yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeye sahip olabilirsiniz.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay arkanızdan iş çeviren, arkanızdan konuşan insanlar olabilir. Düşmanlarınız var hissine kapılabilirsiniz. Geçmişe takılı kalıp, sürekli geçmişle yaşarsanız yol almakta güçlük çekersiniz. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile birlikte kendinizi ve motivasyonunuzu etkileyen ne varsa hayatınızdan çıkarın. Derin nefes tekniklerini deneyin, meditasyon yapın, size terapi gibi gelen şeylerle ilgilenin. İyimserliğinizi ve neşenizi kaybetmenize neden olanlara gereğinden fazlasını vermeyin. Uyku problemleri çekebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Genel olarak motivasyonunuz düşük olabilir ve kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmada sağlık kontrollerinden geçin, elinizdeki işleri bitirmek için çaba sarf edin, düzen kurun ve bu düzende yaşamaya çalışın. Düzensizlik içerisinde olmak bir süre sonra sizi yorar. Evinizi, ofisinizi düzenli tutun. 22 Kasım’dan sonra Güneş’in burcunuza geçmesi ile rahat bir oh çekebileceksiniz. Bu dönemi atlatmaya çalışın gerisi kolaylaşacak. Biraz sabır.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Sosyal çevrenizi genişletebileceğiniz, çok farklı aktiviteler içerisinde bulunabileceğiniz bir ay olacak. Akrep yeni ayı 4 Kasım gece yarısını geçtikten sonra 5 Kasım’da meydana gelecek. Farklı kültürlerden, iş hayatınızdan, ortaklıklarınızdan, uzak yerlerden gelen kişilerden destek göreceğiniz bir ay. Yeni bir beraberlik olabilir bu ay sizler için, var olan ilişkiniz içinse güzel, keyifli ortamlarda bulunabileceksiniz. Bir süredir aranızın açık olduğu kişiler yeşil ışık yakıyor sizlere, onlarla barışma ve uyum söz konusu. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir tutulma meydana geliyor, bu tutulmada çocuklarınız ön planda olacak, yeni bir heyecan olabilir veya tam tersi onların sorunlarıyla ilgilenmek sizi gerebilir. Stresinizi atmak için bolca dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. İçsel olarak arka planda birtakım huzursuzluklar yaşıyorsunuz, bunları atlatmak ve kafa dağıtmak için kendinizi sosyalliğe vereceksiniz. Partiler, organizasyonlar sizi bekliyor. 22 Kasım’dan itibaren biraz içe çekilmek, dinlenmek, kötü bir alışkanlığınızı tamamen bırakmak iyi gelecek.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay tamamen iş ve kariyer hayatınıza odaklısınız. İşinizde terfi almak, yükselmek, zam almak veya proje, toplantı gibi durumların içerisindesiniz. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile birlikte yeni kararlarınız var, üstleriniz ve patronlarınız tarafından yaptıklarınız takdir görecek ve beğenilecek. Patron olan taraf siz iseniz şayet, işlerinizin çok çok iyiye gittiğine tanıklık edebileceksiniz. Bu ay sadakate önem vermeniz gerekiyor, bazı ufak tefek kaçamaklar yapanlarınız varsa ortaya çıkabilir. İş yerinizden birileri sizinle ilgileniyor ve bunu siz de görebiliyorsunuz, şansınızı zorlarsanız, kendi sevgilinizden olabilirsiniz. Gizli kapaklı yürüttüğünüz her şey bu ay açığa çıkabilecek potansiyelde, benden söylemesi. Sadece ikili ilişkiler için değil, yapmış olduğunuz projeler ve iş konuları için de geçerli bu. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir tutulma meydana geliyor. Bu tutulmada ev değiştirme fikri iyi bir fikir olmayabilir. Aile içinde çözümlenemeyen problemler başınızı ağrıtabilir. 22 Kasım’dan sonra geleceğe yönelik yeni umutlar yeni hedefler boy gösterecek.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Hayata yeni ve farklı bir bakış açısıyla bakmaya başlayacaksınız bu ay. Hayatınızı sorgulayacak ve ‘Ben daha önce neden bunu fark etmemişim’ diyeceksiniz. 5 Kasım Akrep yeni ayı ile inançlarınız, kültürünüz, felsefeniz, düşünce biçiminiz sorgulanacak; başka bir bakış açısı geliştirecek ve olaylara başka pencerelerden bakmayı öğreneceksiniz. Medya konularıyla ilgilenenler açısından son derece olumlu gelişmeler yaşanabilir, eğitim hayatı, seyahatler bu ay sizler için daha fazla önem taşıyabilir. Kariyerinizde ve iş hayatınızda bir süredir uğraştığınız konular hala tam anlamıyla düzelmiş değil fakat yine de bir rahatlama olacak. 19 Kasım’da Boğa burcunda bir tutulma meydana geliyor. Bu tutulmada kardeşlerinizle ilgili bir konuda gerilim yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz sizi desteklemeyebilir. 22 Kasım’dan itibaren bir süredir üzerinde düşündüğünüz bir konu hallolacak.

 

Kasım ayında burçları neler bekliyor?
Önceki ve Sonraki
Haberler