İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Bu ay Terazi burcu enerjisi ile doluyuz. 6 Ekim’de Terazi yeni ayı, yeni başlangıçlar için şartları zorlayacağımızı vurgularken, 20 Ekim Koç dolunayı bazı konulara açıklık getirecek. Bu ay gökyüzünde retro olan Merkür, Satürn ve Plüton düze dönüyor. Tıkanık işler, iletişim ve zorlayıcı konular için mücadele zamanı. Astrolog Dolunay Karaca, ekim ayı burç yorumlarını paylaştı.

profil
Dolunay Karaca
1.10.2021
Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayı ikili ilişkileri düzenlemek, var olan ilişkinize ritim katmak, onun istekleri ve ihtiyaçları üzerine yoğunlaşmak adına güzel bir ay. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişimsel problemlerin çözülebileceği, kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz, karşı tarafı daha iyi anlayabileceğiniz bir aya adım atıyorsunuz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın etkisiyle bu ay evlilik planları yapabilir, ilişkilerinizi bir adım öteye götürebilirsiniz. Yeni bir ticari partnerle çalışmak, ortaklaşa iş yapmak ve işinize maddi imkan katmak açısından da fırsatların yoğun olacağı bir ay diyebilirim. Bu bağlamda gündelik işlerinizin yoğunluğu artarken, sosyalleşmek ve hobilerinizle uğraşmak size iyi gelecek. Sevdiğiniz kişiyle organizasyonlar veya beraber keyif alacağınız aktiviteler yapacaksınız. 20 Ekim Koç dolunayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizle ilgili her konuda karar alma zamanı; daha fazla sorumluluk almanızı, kazancınızı artırabilecek alternatif işlere yönelmenizi tavsiye edebilirim.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Gündelik koşuşturmalarınızın arttığı bir dönem olacak. Yanınızda çalışanlar veya iş arkadaşlarınızla yaptığınız fikirsel birlik sayesinde bu ay verimlilik söz konusu. 19 Ekim’de Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişim problemleri çözülüyor; kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, fikirlerinizi daha ikna edici talep edeceğiniz bir ay olacak. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber çalışma koşullarınız da iyicil etkiler olacak; ayrıca bu ay sağlık kontrollerinizi düzenleyebilir, uzun süredir başlayamadığınız diyete başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler, flört ve aşklar için de güzel etkileşimler altında olabilirsiniz. Ev değiştirmek isteyen Boğalar için bu ay taşınma fırsatı doğabilir. Kendinizde değişim ya da evinizde birtakım tadilat veya değişiklik yapmak için uygun bir ay; sadece sıra dışı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var diyorum, sizi anlamayanlar olacaktır, bu da canınızı sıkabilir. 20 Ekim’deki Koç dolunayı ile arka plan konularda, kapalı alanlarda, hastaneler ve sağlık konularında bir netice alabilirsiniz. Okült ve metafizik konular ilginizi çekmeye başlayabilir.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Çocuk sahibi olmayı isteyen İkizler burcu için bu ay güzel fırsatlar var; aşk ve ilişkiler adına güzel başlangıçlar yapılacak, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceksiniz. 19 Ekim’de Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişimdeki aksaklıklar ortadan kalkacak, küslükler, dargınlıklar sona erecek, etrafınızda uzun zamandır beklediğiniz barış rüzgarları esmeye başlayacak. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber birbirinize olan aşkınızı itiraf edebileceksiniz. Bütün bunlar olurken yine de içiniz rahat değil bir şeyler eksik gibi; arkanızdan iş çevirenlere ve kıskançlara karşı temkinli olmakta fayda var. 20 Ekim Koç dolunayı ile arkadaşlıklarınızda, sosyal konularda bir gerilme, kopuş yaşayabilirsiniz. Bazı İkizler için bir karar alma süreci olabilir bu, ‘iç sesinize güvenmelisiniz’ diyorum.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayı Yengeç burçları için aile içi problemleri çözmek, aile üyelerinin eş veya ebeveyn sorumluluğunu almak, onların dertlerini dinlemek, belki onlara çözüm yolu bulmak açısından çok güzel bir süreç. Aile genişletme yolunda evlilik, söz, nişan gibi organizasyonlar devrede olacak veya ev içinde gerekli düzenlemeler, ufak tadilat ve değişimler sizi mutlu edecek. Bu ay 19 Ekim itibarıyla Merkür düz hareketine geçeceğinden iletişimsel problemleriniz ortadan kalkacak, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Medya, yazılı iletişim, halkla ilişkiler alanlarında atılım yapmak için içinizde bir enerji hissedeceksiniz. Çalışmayan Yengeçler bu ay yakın çevre ilişkilerinin de desteğiyle yeni bir hobi, el işi, resim, sanat alanlarında kendilerini faal bulacaklar. 13 Ekim’de Terazi burcundaki yeni ay size ev ve sosyal hayat arasındaki dengeyi hatırlatacak ve buna uyumlu yaşama çalışmalarınızı ve verimliliğinizi her iki tarafa da bölmeniz gerektiğini anlatacak. Bu ay sonu 20 Ekim dolunayında işle ilgili konularda veya patronlarla, sorunlar ve ufak tartışmalar yaşanabilir.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında yakın çevrenizle, komşularla, akrabalarla, kardeşlerle ilgili gündemler ön planda olacak. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz; kişisel gelişim ve faaliyetlerde etkin olabileceğiniz bu ay toplantılar, halkla ilişkiler, sosyal yaşam canlılığı içinde olacaksınız. 19 Ekim’de Merkür’ün düz hareketine geçmesiyle iletişimsel problemleriniz sona erecek ve kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. 6 Ekim’de Terazi burcundaki yeni ay sizi kardeşinizle iş birliği yapmaya veya herhangi bir kırgınlık, küskünlük varsa aranızı düzeltmeye ve bu alanda barış rüzgarı estirmenize yöneltecek. Para hanenizin yavaş yavaş dolmaya başlayacağı bu ay yeni yatırımlar ve yeni iş gelişmeleri için de olanak sağlıyor. Ay sonunda kendinizi biraz bunalmış ve yorgun hissetmeniz muhtemel de olsa partnerinizin desteği ile bundan sıyrılmanız kolaylaşacak. Herkesin gözünün üzerinizde olmasına her ne kadar alışkın olsanız da, bu ay bu durumdan biraz bunalmış hissedeceksiniz. 20 Ekim Koç dolunayı ile uzak akrabalar, medya, hukuk, yurt dışı gibi konularda bir netice alacaksınız.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Başak burçlarını finansal anlamda büyüme ve yeni kazanç kapıları karşılıyor olacak. İşinden memnun olmayan Başaklar için sektör değişikliği, iş başvuruları devreye girebilir. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla beraber kişisel birikimlerinizi geliştirmek, yeni iş fırsatları ve para alışverişi ile ilgili konular gündeminize oturacak. Merkür’ün bu ay düz harekete geçmesi iletişimsel sorunlarınızı da ortadan kaldırdığından, bu ay sizin parlama ayınız diyebilirim. Fiziksel görünümünüzden etkileyici konuşmalarınıza kadar herkes size hayran olacak. Ay sonuna doğru Koç burcunda dolunay gerçekleşecek; iş ortaklığı kurduğunuz, iş birlikteliği yaptığınız kişilerle bir değişiklik yaşanabilir, ofis arkadaşlarınızla gerilmeler, herhangi bir konuda zıtlaşma veya sağlık konularında bir problemle karşılaşabilirsiniz.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Teraziler tamamen kendilerine yönelmek isteyecek; fiziki görünüm, saç, giyim tarzı, yeni hobiler her şey sizin için. Artık karşı taraf için fedakarlık yapmaktan ziyade (evet bu sizin yapınızda var biliyorum), kendinizle ilgilenmeye başlayacaksınız. Uzun süredir var olan maddi problemlerinizin artık çözümlendiğini fark edeceksiniz. 19 Ekim’de sona eren Merkür gerilemesinin bitişi ile iletişim problemleriniz bitecek, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz dönem başlıyor. 6 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek yeni ayla beraber yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz; bunca zaman siz değer verdiniz artık siz değer görmeye başlayacaksınız. Ay sonuna doğru yeni girişimlerinizde kullanmak üzere borçlanabilir, kredi çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ise temkini elden bırakmamakta fayda var, çizgiyi aşanlar olabilir. 20 Ekim Koç dolunayında ikili ilişkiler dikkat çekiyor olacak.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Akrep burçları biraz karamsar başlıyor bu aya, gizli kalmış konular, geçmişte yaşanmış sıkıntılar su yüzüne çıkabilir. Veya sizin gibi olmak isteyip de olamayan, sizi kıskanan birileri çevrenizde olabilir ama eminim siz müthiş sezgilerinizle etrafınızda olup biten her şeyi çözeceksiniz. Ya hep ya hiç mantığınızla bu ay ikili ilişkilerinizde de yeni bir boyuta geçebilir, var olan ilişkinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. 19 Ekim’de Merkür retrosunun sona ermesi ile iletişim gücünüz artacak, kendinizi daha rahat ifade edebilecek, neyi isteyip neyi istemediğinize karar vereceksiniz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla beraber iç sesinize güvenerek hareket etmeli ve maneviyata yönelmelisiniz. Hiç beklenmedik bir yerden para gelebilir bu ay, umudunuzu yitirdiğiniz bir para veya borcu olan birinin size geri ödeme yapması gibi durumlar söz konusu. Bu parayı, maddi gelirinizi iyi korumalısınız, gelecek dönem olası sıkıntılı günler için kenara atmanızda fayda var. 20 Ekim Koç dolunayı sizi günlük işlerinizde bir değişikliğe gitmeye zorlayabilir.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Yay burcu her zamankinden daha sosyal; çevrenizden fayda göreceksiniz. Yaşadıklarınızdan ders almak, bilgeleşmek ve artık hayata farklı perspektiften bakmak için kolları sıvamanız gerekiyor. Daha sorumluluklarınızın bilincinde ve disiplinli bir dönemde olacaksınız artık. 19 Ekim’de Merkür retrosunun bitmesiyle iletişimsel problemleriniz çözülüyor yanlış anlaşılmalar ortadan kalkıyor; siz ateş elementi dobra bir kişilik olduğunuz için söyledikleriniz bazen yanlış anlaşılabiliyor. Fakat dert etmeyin hepsi çözülecek. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ayla beraber sosyal ortamların yine en aranılan ismi siz olacaksınız ve ışık saçacaksınız. Yeni bir iş teklifi alabilir, kendinizi kanıtlamak adına daha fazla çalışabilirsiniz. Egzersiz ve diyet yapmak için de uygun bir dönem. 20 Ekim Koç dolunayı ile aşklar, flörtler devrede fakat biraz can sıkıcı olabilirler, beklentiniz karşılanmayabilir.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Oğlak burcu toplum önünde sevgi, saygı ve takdir görecek. Emeklerin karşılıksız kalmadığını ve ilerlemek için her daim bir adım atmak gerektiğini en iyi siz biliyorsunuz ve bu ay ektiğiniz tohumlar meyve verecek. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişim aksaklıkları yanlış anlaşılmalar son bulacak, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. İçinize atmamanızı her şeyi paylaşmanızı tavsiye ederim. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar, yeni kararlar alarak ev ve iş ortamınızı değiştirmek isteyeceksiniz. Ticaret, pazarlama, halkla ilişkiler, yurt dışı ilişkiler açısından verimli bir ay, ufak tefek para alışverişleri gündemde; yalnız hobiler ve size zevk veren, ilginizi çeken şeyler için biraz çekimser bir ay. 20 Ekim Koç dolunayı ile ailevi konularda netice almak, bir konuyu çözmek veya ev değiştirmek gibi gündemleriniz olacak.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Kova burçları evlerinde daha fazla zaman geçirmek istemelerine rağmen buna imkan yaratamadıklarından şikayetçi olabilir. 6 Ekim Terazi yeni ayı ile genel olarak eğitim, öğretim, uzak yerlere seyahatler, hukuksal meseleler, yabancılarla ilgili konular veya eşinizin akrabaları ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 19 Ekim’de Merkür gerilemesinin bitmesiyle iletişim problemleri ortadan kalkacak ve daha rahat iletişime geçebileceksiniz. Eşinizden maddi-manevi destek alacağınız bu ay, kariyerinizde de başarılarınızdan söz ettirmeyi başaracaksınız. Siz genel anlamda iletişime yatkın ve sosyal biri olarak arkadaşlarınız tarafından da aranan ve sevilen bir insansınız; buna mukabil bu ay nereye yetişeceğinize siz karar verin. 20 Ekim Koç dolunayı ise size ufak ticari işlerde sorunlar getirebilir. Kısa seyahatler için acele etmemelisiniz.

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Ekim ayında Balık burcu kendine ve sorumluluklarına bağlı yaşamayı hedef belirleyecek. Günlük işlerinizde, koşuşturmalarınızda, ortaklaşa işlerde sorumluluklar artacak. Bununla birlikte ev, iş, aile, kariyer temaları üzerine düşünecek ve aradaki dengeyi oturtmaya çalışacaksınız. Maddi olarak eşinizin kaynaklarının arttığı bir ay olacak ve bu da sizi hayli sevindirecek. 19 Ekim’de biten Merkür gerilemesiyle iletişimsel aksaklıklar ortadan kalkacak; ikili ilişkiler, flörtler adına sürpriz bir teklif alabilirsiniz, sizi ailesiyle tanıştırmak isteyebilir. 6 Ekim’de Terazi yeni ayında ortaklıklarda sorunlar çözülürken, 20 Ekim Koç dolunayında maddi kaynaklarınız, beklenmedik ödemeler, iş konularında gerilmeler yaşanabilir. Ay sonuna doğru kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde hareketli günler sizi bekliyor olacak.

Bonus: Haftalık burç yorumları (27 Eylül-3 Ekim)

Ekim ayında burçları neler bekliyor?
Önceki ve Sonraki
Haberler