İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Şubat ayında burçları neler bekliyor?

Şubat ayı boyunca Merkür retrosu devrede! Özellikle 21 Şubat’a kadar olan süreçte iletişim problemleri yaşamak, yanlış anlaşılmak, teknolojik aletlerde sorunlar, keşif ve araştırmalarda birtakım sorunlar yaşanabilir. Kova burcunda gerilemede olan Merkür arkadaşlıklarınızda ve sosyal çevrenizde de yeni değil, eskiyle olan bağınızı sorgulatacak. Güneş bu ay Kova burçları için parlarken; 11 Şubat’ta Kova burcunda bir Yeniay ve 27 Şubat’ta Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. 19 Şubat itibariyle Güneş Balık burcuna geçiş yaparak Balık burçlarının doğum günlerini başlatacak….

profil
Dolunay Karaca
30.01.2021
Şubat ayında burçları neler bekliyor?

Merkür retrosu bu ay sizlerin sosyal hanesini ve arkadaşlık alanınızı etkiliyor. Eski konular, üstü kapanmış, tam anlamıyla çözülmemiş sorunlar yeniden önünüze çıkabilir. Arkadaşlıklarda bazı şeyleri yeniden gözden geçirmenizi, kime ne kadar değer verdiğinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sosyal alanınızda aynı zamanda geçmişte düşündüğünüz bir projeniz de birtakım kontrollerden geçerek hayata geçirilebilir. Bu ay çok sosyalsiniz sevgili Koçlar;  11 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay sizi yeni bir aşka davet edecek, gireceğiniz sosyal bir ortamda tanışacağınız kişi ; size bugüne kadar karşınıza çıkmış pek çok insandan daha farklı ve orijinal gelecek. 27 Şubat’ta Başak burcundaki Dolunay etkisiyle hizmet, sağlık, düzen konularınız gündeme oturacak. Aşkı doyasıya hissedeceğiniz bir aydasınız. Günlük rutinleriniz değişime uğrayacak. 

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür sizin kariyer ve iş alanınızda gerileyecek. Özellikle bu konularda yeni işler ele alınmamalı, elinizde birikmiş olan konular, işler ve kontroller yapılmalı. Merkür retrosu yeni başlayacağınız işlerde sorun çıkartabilir. Engellere takılabilir, bir türlü ilerleyemediğinizi düşündürebilir. Veya çok çalışsanız da verim alamayabilirsiniz. Bunun haricinde Boğa burçları bu ay marjinal fikirlere sahip olacaklar, özellikle aile konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayacakları bir zaman dilimi; bu ay ev ve aile konusunda kesinlikle değerlendirilmeli, ilişkilerde ciddi gelişmeler söz konusu olabilir. 11 Şubat’taki Yeniay’ın etkisiyle başlangıç yapma enerjiniz bir hayli yükselecek; yurtdışı, eğitim, din, felsefe, uluslararası ticaret, hukuk gibi konularınız olumlu görünüyor. 27 Şubat’taki Dolunay’ın etkisi ise flörtlerinizde gerginlik, tartışma ve çocuk konularında ısrar temalarını ön plana çıkaracaktır.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Bu ay Merkür retrosu sizlerin yönetici gezegeni  ve iletişimle ilgili olduğundan en çok sizleri etkileyecek. Kova burcunda retro yapacak olan Merkür etkisiyle eski çalışanlarınızla bir araya gelebilir, eski konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yeni işlerden ve yeni eğitim alanlarından ziyade önceden yaptığınız fakat yarım kalan işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. İkizler burcu Şubat ayına girerken bir hayli yorgun. Özellikle partneriniz sizi yoruyor olabilir, bu ay biraz kendinize çeki düzen vermeli ve meditasyon tarzı şeylere yönelmelisiniz. 11 Şubat’taki Yeniay’la beraber yeni bir eğitim programına başlamak isteseniz de, bunu biraz ertelemeniz daha olumlu olacaktır. Hukuksal bir konunun sonuçlanması, uzamış gitmiş bir türlü neticelenmemiş işlerin sonlanması mümkün. Bunun yanı sıra eşinizin akrabaları, ebeveynleriyle aranızda hoş diyaloglar geliştirebilirsiniz. 27 Şubat’taki Dolunay ise sizi ev temalarına yönlendirecek. Ev, arsa, gayrimenkul konularında bir sonuç alma durumundasınız.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür retrosu sizlerin ortaklıklar alanına denk geliyor sevgili Yengeçler. Aynı zamanda bu alan faizler, borçlar, krediler, vergiler, her türlü para transferini içeriyor. Bu durumda yapacağınız alışverişlerde iki kere kontrol etmek ve 21 Şubat’a kadar borç alıp, vermemeye özen göstermek iyi olabilir. Ortaklıklarda yeni bir başlangıç yapmamak, eğer ortağınızla bir sorun varsa bunu konuşarak halletmeye çalışmak size olumlu yansıyacaktır. Yengeç burçları bu ay eşinizin veya sevdiğiniz kişinin desteğini, ilgisini, fedakarlığını, sizin yerinize verdiği kararların doğruluğunu anlayıp huzurlu ve mutlu olacaksınız. 11 Şubat’ta Kova burcundaki Yeniay, eşiniz ile ortak bir proje geliştirmenize etken olabilir. Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz bu ay. 27 Şubat’taki Dolunay ise kardeşinizle ilgili bir konuyu tamamen maziye gömmenize olanak verecek. Sorunlar çözülüyor.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür Retrosu Aslanları ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi konularda etkiliyor olacak. Ay boyunca eşinizle aranızda veya sevdiğiniz kişiyle aranızda birtakım yanlış anlaşılmalar, eski konuların tekrar açılması, iletişim problemleri olabilir. Bekar olan Aslanlar için eski aşklardan geri dönüş istekleri, mesajlaşmalar ve teklifler var. Fakat retro zamanlarında eski ilişkiye tekrar şans vermenin ne kadar doğru olduğunu yaşayarak öğrenmeniz gerekebilir. Aslan burçları bu ay aşk peşindeler… Uzun süredir birliktelik yaşayan Aslanlar için güzel bir evlilik teklifi gündemlerini tamamen değiştirecek .Evli olan Aslanlar içinse evliliklerinde yanlış anlaşılmaları atlatabilirlerse güzel bir dönem onları bekliyor. Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü sizin için çok özel olacak. 11 Şubat’ta Kova burcundaki yeniay sizi ortaklaşa ve ikili ilişkiler konularında huzura ve dinginliğe itecek . Elinizdeki işleri tamamlayıp bitirmek, dönüp tekrar kontrol etmek faydalı olacak. 27 Şubat’taki Dolunay ise uzun zamandır beklediğiniz paranın artık elinize geçmesiyle sonuçlanabilir.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcunda geri hareketi bu aya damgasını vuruyor Sevgili Başaklar. Sizlerin 6. hanesinde gerçekleşen bu retro hareket; hijyen, sağlık konuları, diyet, beslenme, evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışanlarınız gibi konularda eskiyi önünüze getirecek. Bu konularda daha önceden düşündüğünüz veya yarım kalan işler için zaman ayırmanıza neden olacak. Eski iş yerinizden çalışanlarla karşılaşmak, kira veya kiracılar konusu da yine gündemdeki başlıklarınız… Başak burçları bu ay yanında çalışanlar, astlar, üstler, kiracılar, evcil hayvanlar konularında ve  sağlık konularında yepyeni başlangıçlar ve düzenlemeler yapmamalı; var olan konular üzerinden tekrar geçmeliler.  11 Şubat’taki Yeniay size sağlığınıza özen göstermeniz, gereken diyete başlamanız konusunda yardımcı olacak. 27 Şubat’taki Dolunay ise sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu dönem biraz agresif ve gergin bir ruh haline bürünmeniz kaçınılmaz olabilir. Özellikle ikili ilişkileriniz, aşk  ve flörtlerle ilgili bir tartışma ve bitiş yaşamanız muhtemel olabilir.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür retrosu sizlerin aşk hayatınıza, çocuklarla ilgili konularınıza, hobisel işlere, zevk aldığınız alanlara denk geliyor. Bu konularda iletişimde yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Konuşmalarınızı özenle seçmeli, karşı tarafın anladığından emin olmalısınız. Çocuğu olanlar için, ertelenmiş konular önünüze gelebilir, aşk hayatınızda ise eski aşklar, eski gündemler yeniden karşınıza çıkabilir. Eğer eski konuları hani deriz ya halının altına ittiysek, tam anlamıyla temizlemediysek sorun teşkil edebilirler. Bazen görmemek, duymamak iyidir fakat bu retro çözülmesi gerektiğini işaret ediyor sizlere. Terazi burçları bu ay estetik konularınız ön planda olacak. Ani bir çocuk haberi gelebilir, yakın çevrenizden biri veya sizler çocuk sahibi olmak için güzel enerjiler hissedebilirsiniz. 11 Şubat’ta Kova burcundaki Yeniay hobiler, el işleri, örgü, seramik, resim vs. konularda size yarım kalmış işleri tamamlamanız için fırsatlar sunuyor. 27 Şubat’ta Başak burcundaki Dolunay ise zihinsel aktivitelere , boş kuruntulara takılmamanıza, kendi iç dünyanıza yolculuk etmenize vesile olabilir.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür retrosu sizlerin ev ve aile konularına dikkat çekiyor sevgili Akrep burçları, bu ay kendi gücünüzün farkında olduğunuz bir aydasınız, yeni başlangıçlar yapmak için enerjiniz yüksek olacak fakat 21 Şubat’a kadar özellikle ev ve yuva temalarında başlangıç yapmamak, yarım kalmış bir ev meselesini çözmek, bu dönemde ev, emlak, arsa, dükkan gibi yatırımlar için beklemek en hayırlısı olacaktır. Veya illa yapacaksanız birkaç kez kontrol etmek, iyice araştırmak yerinde bir harekettir. 11 Şubat’ta Kova burcundaki Yeniay size evle ilgili aile içinde önceden konuşulmamış olanları masaya yatırmak için fırsatlar sunabilir veya aile içinde daha çok vakit harcamaya yöneltebilir. 27 Şubat’ta Başak burcundaki Dolunay ise artık modası geçmiş aşklardan sıyrılmanız gerektiğini, sabit fikirleriniz yüzünden takılı kalmış olduğunuz bir ilişkinizi sonlandırmanıza vesile olabilir. Arkadaşlıklarda elemeler gerekebilir. Gerçekten yanınızda olması gerekenleri yanınıza alın. Kuru kalabalıklar size göre değil.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Merkür retrosu siz sevgili Yayları yakın çevre ilişkileri, kardeşleriniz, iletişimsel faaliyetleriniz ve teknolojik aletlerden yana zorlayacak. Bu dönem yeni bir telefon veya bilgisayar alırken dikkatli olmanız gerekiyor. Evinizde bilgisayarda iş yaparken elinizdeki verilerin bir anda kaybolması gibi durumlar ortaya çıkabilir. Yazışmalarda, mesajlarda dikkatli olmalı, yazdığınızın anlaşılır olduğundan emin olduktan sonra doğru kişiye gittiğini kontrol etmelisiniz. Bu ay dedikodulardan yana da her türlü bilgi kirliliğine açıksınız. Her duyduğunuza inanmamalı ve dedikoduların merkezinde olmamalısınız. Yay burçları özellikle para konularında güzel gelişmeler yaşanacak bir aya işaret ediyor Şubat ayı sizlere. 11 Şubat’taki Yeniay size kardeş ve yakın sosyal çevre ilişkilerinde yarım kalmış konuları çözmek için fırsat vaad ediyor. Ortaklaşa bir işe girmeden önce düşünün veya çevrenize danışın...Bu ay iyimser ve coşkulu yönünüzle insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. 27 Şubat’taki Dolunay sizi ‘kariyer mi yoksa aile mi’ ikilemiyle  baş başa bırakacak. Ev içi gerginliklere dikkat.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


21 Şubat’a kadar Merkür retrosu para hanenizde yer alacak. Para konularında daha önceden konuşulmuş meseleleri ele almak, yeni bir ticari işe başlamamak faydalı olacaktır. Kova burcunda geri harekette olan Merkür sizlerin düşüncelerinize, yatırım yapmak istediğiniz konulara da el atacak. Daha önceden almak istediğiniz bir eşyayı almanızda bir sakınca yok fakat yeni düşünülmüş, yeni aklınıza gelen bir fikre atılmamak yerinde bir hareket olur. Oğlak burçları Şubat ayı boyunca fikirlerinizde bir dönüşüm yaşadığınızı fark edeceksiniz. Geleneksel ve tutucu yönünüzü törpülemeye çalışacaksınız. 11 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek Yeniay size parasal konularda yarım kalmış işleri tamamlamak için fırsatlar sunuyor. Çok çalıştınız ve artık mükafatını alacaksınız. 27 Şubat’taki dolunayla beraber yeni bir eğitime başlayabilir, gireceğiniz bir ortamda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizden çok farklı biri olacak zaten de sizi bu cezbedecek.

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Bu ay Güneş sizin burcunuzda kalacak 19 Şubat’a kadar ve sonrasında Balık burcuna geçiyor. Kendinize güvenin tam olduğu bir zaman dilimindesiniz. Her türlü iş ve girişim için uygun zamanlardan geçseniz de burcunuzda geri giden Merkür sizlere eski işleri, aşkları, davaları, konuları, olayları tekrar hatırlatacak. Yeni işlere girmeyin sevgili Kovalar, bu ay yarım kalmış işleri toparlama, tamamlama ve bitirme ayı sizler için. Kendi kişisel değişiminiz, kararlılığınız, dış görünümünüz üzerinde de bu Merkür retrosunun enerjisi hakim olacak. Daha önce saçınıza bir renk veya şekil vermek istediniz ve vazgeçtiyseniz örneğin bunu değerlendirebilirsiniz. İletişim olarak yanlış anlaşılmalara açıksınız. Teknolojik konularda, araştırma gerektiren bilimsel konularda iki kere üstünden geçmek, kontrol etmek ve detaylara takılmak faydalı olacaktır. 11 Şubat’taki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşecek , bunun size avantajları olacak. Yeni kararlar alarak yolunuza devam etmek isteyeceksiniz. Çevrenizde sizi çekemeyen bolca insan var bu ay; eski defterleri kapatmak için aslında çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Biraz dinlenmeli ve bunlardan sıyrılmalısınız. 27 Şubat’taki dolunay aşk konularında ikilem yaşamanıza, kararsızlık çekmenize neden olabilir, popüler ve çekicisiniz. Ortaklıklarda gerginlikler yaşanabilir. 

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Balık burçları bu ay sakin kalmalı, olaylara metanetli yaklaşmalı ve iç sesinize güvenmelisiniz.  Merkür retrosu Kova burcunda ve sizin görünmeyen alanınıza bilinçaltınıza değiniyor. İç sesinizi biraz susturmalı, olaylara negatif değil, pozitif yönden bakmalısınız. Yaşanan olaylar size ne kazandırdı? Ne kaybettirdi? Neyi doğru yaptınız? Ne için keşke dediniz? Tüm bunları sorgulayacağınız bir zaman dilimi sizler için. Eskide kalmış mevzular yeniden ortaya çıkabilir, bunları tamamen unutup, hayal dünyanızı genişletmek elinizde. Yanlış anlaşılmalara maruz kalacağımız bu Merkür retrosunda sizler meditasyon, dua, arınma çalışmaları yapabilirsiniz. 11 Şubat’ta Kova burcundaki Yeniay size alışkanlıklarınızdan, bağımlılıklarınızdan sıyrılmanız için fırsat sunacak.  27 Şubat’taki Dolunay ikili ilişkilerde gerginlik ve aile içi ufak tefek tartışmaları gündeme taşıyor olacak;  bundan bir ders çıkararak devam edeceksiniz. Sizin hayrınıza bir durum bu...

Mutlaka okuyun: 2021 yılında burçları neler bekliyor?


Önceki ve Sonraki
Haberler