GÜZELLİK - PARFÜM

Yılbaşı gecesi kokunuzla büyüleyin

Hemen herkes yılbaşı gecesi için günler öncesinden hazırlığa başlar. O gece ne giyeceğini düşünür, nasıl makyaj yapacağına karar verir. Ama o gece sadece nasıl göründüğünüz değil, nasıl koktuğunuz da önemli… 31 Aralık gecesi güzelliğinizi muhteşem kokunuzla tamamlamak isterseniz, işte size birbirinden iddialı parfümler…

Yılbaşı gecesi kokunuzla büyüleyin

Kusursuz bir minimalizm ile otantik güzellikten ilham alan Bottega Veneta; Illusione’da saf bileşenlerle modernliği yeniden yorumluyor. Parfümün açılışında limon özü ve frenk üzümünün aromatik notaları bulunuyor. Bu eşsiz kokunun kalp notasını ise portakal çiçeği ve yeşil incir yaprakları oluşturuyor.


Samimi ve şehvetli, klasik gül içeriği ile ideal derecede kadınsı, modern ve zamansız bir Chloé imza parfümü… Kadının yaratıcı ve kendinden emin ruhuna hitap ediyor. Özgür bir ruh ve zahmetsiz şıklık vadeden taze ve kadınsı bir koku.


Canlandırıcı nergis özü, duyusal gece açan yasemin, kavrulmuş tatlı badem notası ve kadifemsi sandal ağacı bitişi ile içinizi ısıtacak çiçeksi bir koku... Güçlü, cesur, hayat dolu, her an mükemmel hissettiren bir parfüm.


Kendine güvenen, güçlü ve bağımsız kadınlara hitap ediyor. Onunla birlikte özgür ve değişmeyen, doğal bir zarafet taşıyor. Zamansız ve unutulmaz bir koku...


Gizemli ve çarpıcı notalarıyla imza bir koku. Oryantal ve çiçeksi kokuya sahip bu parfüm; değerli, zarif, kalıcı ve oldukça kadınsı… Sade ama görkemli bu parfüm, kullandığınız her an sizi sarmalıyor ve büyülü bir his bırakıyor.


Büyüleyici badem notaları, sıcak vanilya tentürü ve gizemli deri notası ile harmanlanan son derece etkileyici bir parfüm.


Kalbinizi tutku ve hayranlıkla yeniden canlandırıyor. Birden fazla ton ve türdeki kırmızı güller ile zenginleştirilmiş bu zarif koku; yeni, gerçek bir aşkın tatlı ve yumuşak başlangıcını kucaklıyor.


Giorgio Armani'ye özel, çiçek özünün çıkarılması işleminin modernleştirilmesiyle elde edilen portakal çiçeği notası, parfümde ağırlıklı olarak öne çıkıyor. Koku, duyuları uyandırmanın heyecan verici bir yolunu sunuyor.


Kokusu ile hemen etkisi altına alan parfüm; kalıcılığı ve çiçeklerin büyülü dünyası ile bulunduğunuz her alana mutluluk saçıyor. Koku; Floransa irisinin, Arap yasemininin, portakal çiçeği ve paçuli özünün tatlı notalarını birleştiriyor.


Her yılbaşı sezonunda, sınırlı sayıda üretilen özel bir koleksiyon... En karanlık gecelerde parlayan yıldızlardan ilham alınarak tasarlanan bu koku, kullananlara yıldızlar arasında bir macerayı vadediyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler