GÜZELLİK - MAKYAJ

Ağustos ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Bu yaz da birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Ağustos ayında tüketiciyle buluşan o ürünlerden öne çıkan bazılarını sizler için derledi

Ağustos ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Bvlgari’nin yeni kokusu Allegra Passeggiata, İtalyan yaşam tarzının canlı ritimlerini bünyesinde barındırıyor ve kullanıcısını Roma'nın ışıltılı meydanları ve gizli sokakları tarafından büyülenmeye davet ediyor. Bvlgari Allegra Passeggiata’nın kalbinde, İtalyan kadınlarının ikonik cazibesiyle ışıldayan ve batan güneşin renkleriyle heyecan veren coşkulu ylang-ylang var. Koku yayıldıkça, akşam yürüyüşüne eşlik eden neşenin akıcı ve canlı bir ifadesine dönüşüyor. Çiçek açmış bu koku, gecenin odunsu nüanslarını göstererek akşamın durgun havasını alıyor.


Bobbi Brown’ın 2 Etkili Vitamin Enriched Face Base’i içeriğinde bulunan multivitaminlerle özelleştirilmiş, cildinizi daha dolgun gösterecek nemlendirici etkili bir baz. Bu baz ile, makyaj uygulaması öncesinde mükemmel bir cilt elde edebilirsiniz. Ürün; multi fonksiyonel vitaminlerle zenginleştirilmiş nemlendirici formülü ile tek bir adımda sağlıklı görünen, makyaja hazır bir cilt görünümünü zahmetsizce oluşturmanıza yardımcı oluyor. 


Estée Lauder, yeni Turbo Lash Maskara ve Kirpik + Kaş Gece Serum ile kirpiklerinizde gözle görülür bir değişim yaratmaya geliyor. Turbo Lash Maskara, kirpiklerinize hızlı bir şekilde hacim kazandırırken, kirpiklerinizi besleyip bakım yapıyor. Kirpikleriniz her zamankinden daha hacimli, dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Günün sonunda uygulayacağınız Turbo Lash Kirpik + Kaş Gece Serumu ise derin uyku esnasında kirpiklerinizi ve kaşlarınızı güçlendiriyor, onarıyor ve bakım yapıyor. Düzenli kullanım sonrası gözle görülür biçimde daha dolgun, güçlü ve sağlıklı görünen kirpiklere ve kaşlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.


The Organic Pharmacy’nin yeni serumu Niacinamide Ultra 5 Serum; yoğun etkili 5 bileşeni tek bir üründe buluşturuyor. Ürün bir haftada ciltte parlama sağlıyor, gözenekleri küçültüyor, kızarıklıkları dengeliyor, kırışıklıkları azaltıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor. Niacinamide Ultra 5 Serum’un başarısının en göze çarpan tarafı da kolay uygulanabilir ve hızla sonuç aldırıyor olması. Özellikle yoğun ve çok seyahat eden kişilere tek bir ürünle birçok eş zamanlı sonucu barından bu serum, seyahatler için de birebir.


Guerlain, araştırma platformu Beelab sayesinde arı kovanının değerli hazineleri hakkında bilgisini daha da ileri taşımaya devam ediyor. Bu klinik gözlemlere dayanarak Guerlain, 2023 yılında yaşlanma karşıtı iki yeni ürün geliştirdi: Guerlain’ın yeni yaşlanma karşıtı programını oluşturan ve yaşlanmanın görünür belirtilerini azaltan Gündüz ve Gece Bal Bakım Kremleri. Temeli Dinamik Siyah Arı Onarım Teknolojisi’ne dayanan Gündüz ve Gece Bal Bakım kremleri, kolajen kaybının görünür belirtileri üzerinde etki sağlıyor. Yaşlanma karşıtı bu iki üründen oluşan sistem, içerdiği etken maddelerle yaşlanma nedeniyle hasar görmüş dokuyu canlandırıyor, cildin tazeliğini ve kalitesini artırıyor, zamanın görünür belirtilerini tersine çevirebilen yenileyici bir etki sağlıyor.


İngiliz Aristokrat ailesinin farklı üyelerinden ilham alarak yaratılan Penhaligon’s Portraits koleksiyonu, The Omniscient Mr. Thompson ile geri dönüyor. Portraits ailesinin en yeni üyesi The Omniscient Mr. Thompson, bilge Mr. Thompson’ın dünyasına yolculuğa çıkarıyor. Casusluk sanatı ustası Mr. Thompson, ardında yalnızca eşsiz ve çekici kokusunu bırakıyor. Sıcak, kremsi ve karizmatik kokusu; üst notadaki pembe biberle zengin ve tatlı vanilya ile susamın muhteşem uyumuyla baştan çıkarıyor. The Omniscient Mr. Thompson sadece tek bir ‘fıs’ ile imza kokunuza dönüşüyor.


Çizgilere dolmayan ipeksi formülüyle Nars Afterglow Liquid Blush, yanaklara doğal görünümlü bir ışıltı kazandırıyor. Nars’ın ikonik tonları Dolce Vita ve Orgasm’ın yanı sıra pembe, mor ve şeftali tonlarını da barındıran renk yelpazesiyle Afterglow Liquid Blush, sağlıkla parlayan cildi ortaya çıkarırken, ince yapısıyla yanaklarda gün boyu kalıcı bir etki sağlıyor. İçeriğindeki sodyum hyalüronat ile 8 saat nemlendirme etkisi sunuyor. Sağlıklı görünen bir cilt için ise vegan kolajen ile zenginleştirilen formülüyle cilt bariyerini derinlemesine besliyor.  


Narciso Rodriguez Parfums; modern parfümcülüğe bakışı sonsuza dek değiştiren koku for her’ün lansmanından 20 yıl sonra, kapılarını cesur yeni bir çağa açarak markanın hikayesinin yeni bölümünü yazmaya başladı. Karşınızda all of me; yepyeni bir nesil için kadınsılığı yeniden yorumlayan çok yönlü bir koku. Bireyselliğe ve öz ifadeye övgü olan all of me, kendi gerçeğini fark eden ve onları eşsiz kılan her şeyi kucaklayan güçlü ve özgür ruhlu kadınların kokusu. 


Sinoz Yağlı ve Karma Ciltler için Yüz Temizleme Jeli ile cildiniz tertemiz, bakımlı ve canlı bir görünüme sahip oluyor. İçeriğindeki Salisilik Asit, Zinc PCA ve Çay Ağacı özüyle zenginleştirilmiş formülü; cildi fazla yağdan arındırıyor, alışık olmadığınız bir pürüzsüzlük, derinlemesine temizlik ve mat bir görünüm sağlıyor. Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için özel olarak formüle edilmiş ürün; ciltteki fazla yağı, kiri ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizlerken aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasını sağlıyor, akne ve siyah noktaların oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.


B-good care; anne adayları, anneler, bebekler, çocuklar ve yetişkinler için bakım ihtiyaçlarına özel geliştirilen geniş ürün yelpazesini sunmaya devam ediyor. Yaz bakımını, 3 aşamalı bir deneyimle mükemmelleştiren b-good care, cildi güneşe karşı b-sunTM serisi ile koruyor, Arnica Montana Jel’in yarattığı ferahlık hissiyle rahatlatıyor ve Onarıcı Bakım Kremi ile nemlendirerek güneşin yıpratıcı etkilerine karşı tam koruma sağlıyor.


Yeni Lifting Firming Serum; La Mer’in cilt hafızasından aldığı ilhamı, doğa, bilişsel sağlık ve bilimin gücüyle bir araya getirerek inovasyonel bir cilt bakımı sunuyor. Cilt hafızasını yeniden canlandırarak genç, dolgun ve parlak bir görünüme kavuşturmak üzere tasarlanan Lifting Firming Serum, cilt elastikiyetinin mekanik hafızasını uyandırıyor ve altı mikro bölgeye odaklanarak sıkılık, yoğunluk, hacim ve gençlik dengesini yenilemeye yardımcı oluyor.


Sephora Collection’ın yazın ışıltılı coşkusuna uygun olarak yaratılan yeni koleksiyonu Sephora Collection Glitter Power; cilde verdiği parıltılar ile makyajda fark yaratıyor. Koleksiyonda yer alan Glitter Power Çok Amaçlı Far Set’leri gözler, yanaklar ve dudaklarda tek başına ya da kombine olarak kullanılabiliyor. Kontur, allık veya vurgulama için göz kapaklarında, yanaklarda; göz alıcı bir görünüm için dudaklarda rahatlıkla uygulanabilen setler; pembe, kahverengi ve mor tonlardaki mat ve pırıltı içeren tonlar ile ışıltılı pudranın farklı efektlerle vurgulanmasını sağlıyor. Setler, üç farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.


Tom Ford Beauty’nin yeni kokusu Café Rose; zarif bir gülün vahşi duygusallığını, yoğun kahveyle beklenmedik bir şekilde harmanlıyor. Gül ve yoğun kahvenin büyüleyici esansları, duygusal bir derinlik ortaya çıkarırken; zarif ylang ylang çiçeğinin kokusuyla harmanlanıyor. Kişniş, paçuli ve kakule; tütsü reçinesi ve sandal ağacı notalarıyla birleşerek yeni favoriniz olacak bu özel kokuya baharatlı bir sıcaklık katıyor. Café Rose, yarı saydam pembe şişe tasarımını ve mor-bronz bir kapak ile tamamlıyor. Kadınlar için lüks bir parfüm seçeneği sunan Café Rose’un 30 ml, 50 ml ve 100 ml seçenekleri bulunuyor.


Güzellik salonuna gitmeden artık siz de mükemmel tırnaklara sahip olabilirsiniz. 8 güne kadar kalıcı ve uzun süre dayanıklı Avon Power Stay Jel Oje ile tırnaklarınızda istediğiniz trend görünümü yakalamak çok kolay. Özel tasarım fırçasıyla tek kat uygulamada bile yoğun renk ve parlaklık sunan Power Stay Jel Oje, tüm kombinlerin tamamlayıcısı olacak 22 farklı renk seçeneğiyle tırnaklarınızı rengarenk yapacak. 3D dolgunluk efektiyle uzun süre dayanan parlak oje deneyimi sağlayan Power Stay Jel Oje, kolay çıkarılabilir formülüyle de kullanıcılara rahatlık sağlıyor.


Golden Rose’un yeni sihirli ruju Miracle Lips, dudak pH’ına ve ısısına göre renk değiştiren bir özelliğe sahip. Pembe, yeşil ve turuncu renk ambalajındaki Miracle Lips’in her rengi vücut ısısına ve pH değerine göre dudakta renk değiştiriyor, dudakların doğal rengini güzelleştirerek mükemmel pembe bir görünüm veriyor ve gün boyu dudakta kalıyor. Vegan formülü, içeriğindeki E vitamini ve nemlendirici bileşenler ile dudaklarınızı nemlendiriyor, yumuşatıyor ve besliyor. 


Gün boyu hava kirliliğinden makyaja pek çok dış etkene maruz kalan cildinizi, taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak artık kolay. İsveç’in saf termal kaynakları ve endemik bitkilerini özünde birleştiren, temiz içerikli cilt bakım markası Celenes by Sweden’in tonik ailesi cildin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı oluyor. Celenes by Sweden tonik ailesinde yer alan Thermal, Sea Buckthorn ve Cloudberry tonikleri; paraben ve alkol içermeyen içeriği ile cildi yağ ve kirden arındırarak, cilt bakım rutininizi keyifli bir serüvene dönüştürüyor.   


L’Oréal Paris Elseve Hydra [Hyaluronic] Serisi, nem ile dolgunlaşan saçlar sunuyor. Elseve Hydra [Hyaluronic] Nem Dolduran Şampuan; saçı temizliyor ve nemlendiriyor. Saça canlı görünüm kazandıran şampuan, saçı %80 daha nemli hale getiriyor. Nemi Hapseden Saç Bakım Kremi, kolay tarama sağlıyor ve %80 daha nemli saçlar sunuyor. 72 Saat Nem ile Dolgunlaştıran Maske, saçı ağırlaştırmadan nem ile dolgunlaştırıyor. Anında etki gösteren ürün, saçı 72 saat boyunca 10 kat daha fazla nemlendiriyor. Nem ile Dolgunlaştıran Serum ise saçı dolgunlaştırıyor ve şekillendiriyor. Saç fiberi kalınlığını %9 artıran ve 10 kat daha fazla nem sağlayan serum, 72 saat boyunca kalıcı kokusuyla fark yaratıyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler