GÜZELLİK - MAKYAJ

Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız Temmuz ayında da birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Temmuz ayında tüketiciyle buluşan o ürünlerden öne çıkan bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.07.2023
Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Lancome’un Monsieur Big Maskara’sı 12 kata kadar hacimli kirpikler sunuyor. Kolay uygulama sağlayan uzman fırçası önce kirpiklere kibarca sarılıyor, ardından onları tek tek ayırarak kıvırıyor. Üstelik Monsieur Big, topaklanma ve bulaşmaya da dayanıklı! Monsieur Big ile hiç olmadığı kadar siyah ve yoğun kirpiklere kavuşabilirsiniz. 


Kiko Milano’nun yaz koleksiyonu Disney - The Little Mermaid; uzun süre kalıcı, suya dayanıklı, nemlendirici özelliği bulunan ürünleri ile dikkat çekiyor. Deniz kızının hazinesini andıran ambalajlara sahip koleksiyonda, ultra ince dokulu bronzer ve hem kontür, hem de aydınlatıcı olarak kullanılan duo stick; doğal ve ışıltılı bitişlere sahip. 24 saat kalıcılığı bulunan, bulaşmayan göz farı ve yazın tüm renklerini yansıtan far paleti de oldukça dikkat çekici.


M.A.C’in Bubblegum trendi ile BarbieCore akımına en uygun pembe görünümü yaratmaya ne dersiniz? Talking Points Dudak Kalemi ile hafif yuvarlak bir dudak şekli oluşturabilir, Do Not Disturb Ruj ile görünümünüze cesur ve canlı bir dokunuş katabilirsiniz. BarbieCore trendinin olmazsa olmazı pembe ve pembenin tonlarını dudaklarınızda Edge To Edge Dudak kalemi ve No Photos Lustre Sheer-Shine Ruj ile canlı, doğal bir şekilde yansıtabilirsiniz. 


Denizin derinliklerinden gelen iyileştirici gücüyle La Mer, bu yaz cilt bakım rutininizin vazgeçilmezi olmaya aday. Anahtar malzemesi ‘Mucize iksir’ olan ultra hafif canlandırıcı renkli nemlendirici The Radiant Skintints SPF 30; daha aydınlık, eşit ve sağlıklı görünen bir cilt tonu sağlıyor. Bu ürünle cilt daha parlak bir görünüm kazanıyor, yorgunluk belirtileri ortadan kalktıkça ince kuru çizgi görünümü de azalıyor.


Gün boyunca çevresel etkilere maruz kalan cildinizi derinlemesine temizlemek, kirden ve makyajdan arındırmak için Avon’un yeni ürünü Avon Kömür Tozu İçeren Jel Temizleyici’yi tercih edebilirsiniz. Jel içeriğindeki kömür tozu içeren formül; tıkanmış gözeneklere, siyah noktalara, lekelere yol açabilen yağı ve sebumu emmeye yardımcı oluyor. Yağlı ve karma cilt bakımı için uygun olan yapısıyla, mat ve pürüzsüz bir görünüm oluşturmayı destekliyor.


Bath & Body Works’ün yaz sezonuna özel olarak sınırlı sayıda üretilen yeni kokusu Coco Paradise; mum ve Elmas Işıltılı Vücut Spreyi, Parlaklık Veren Vücut Yağı ve Parıldayan Vücut Peelingi gibi yeni vücut bakım ürünü formları ile ışıldamanızı sağlayacak ürünleri içeriyor. Hindistan cevizi ve monoi notalarının dengelenmiş kokusu Coco Paradise, sizi benzersiz bir cennet yolculuğuna davet ediyor. 


Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche ile güneşin sıcaklığını, serin bir okyanusun esintisini ve sıcak kumları teninizde hissedeceksiniz. Fransız Riviera’sının güneşinin altın ışıklarından ve berrak mavi sulardan ilham alınarak tasarlanan yeni ambalaj görünümü; lüks, zarafet ve duygusallığı bir arada yansıtıyor. Bronze Goddess Eau Fraîche içeriğindeki Hindistan cevizi, kehribar, sandal ağacı ve vanilya özlerinin ışıltısı ile dikkatleri üzerinize çekecek.


Yaz enerjisini tırnaklara taşıma vakti! Watsons’ın yeni markası Unfilter Beauty’nin birbirinden eğlenceli ve canlı renk seçeneklerine sahip ojeleriyle tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Unfilter Beauty oje serisinin sürüş kolaylığı sağlayan fırçası, örtücü ve parlak bitişli renkleri ile her an her yerde oje sürmenin keyfini çıkarın.


Yazın ferahlatıcı etkisini ve harekete geçiren coşkusunu Jo Malone London ile yaşayabilirsiniz. Lüks ve baştan çıkarıcı bir koku tercih edenler, çekiciliğin özünü bu kokuda bulabilir. Şehvetle açan şakayıklar, zarif ve narin bir aroma katarken, dikkat çekici kırmızı elma, yasemin, gül ve karanfilin zenginliği uyum içinde Peony & Blush Suede Cologne’da buluşuyor.


Ultra ince ve hafif yapısıyla kusursuz bir cilt dokusu sunan Polaar Northern Light Micro-Peeling Foam, içeriğindeki doğal özler ve Sibirya zeytini ile mikro-peeling etkisi yaratarak ciltteki sebumu arındırmaya yardımcı oluyor. C vitamini konsantrasyonu ve %100 doğal salisilik asit içeren formülüyle cildi aydınlatmaya, hücreleri yenilemeye ve ciltte çevre kirliliğine karşı bariyer oluşturmaya yardımcı oluyor. 


The Body Shop’un geri dönüşümlü ambalajlar tercih edilerek hazırlanan yeni vücut serileri Luscious Lychee ve Zesty Lime Blossom; normalden kuruya dönük cilt tiplerinin bakım ritüellerine eşlik ediyor. Lychee ekstrası ile zenginleştirilmiş ve armut, gül notalarının muhteşem karışımının hakim olduğu Luscious Lychee serisinde; vücut yağı, Body Butter, Body Scrub, Duş Kremi ve Kağıt Göz Maskesi bulunuyor. Taze narenciye çiçeği kokusu ve ultra hafif, cildi yumuşatan Lime çiçeği ekstrası ile zenginleştirilmiş vücut bakım serisi Zesty Lime Blossom serisinde ise Duj Jeli, Water-Gel Body Yogurt ile Yüz ve Vücut Misti yer alıyor.


Yeni çıkardığı Banana serisi ile Türkiye’de Niacinamide içerikli ilk şampuanı yaratan Ashley Joy, bu seride yer alan tüm bakım ürünlerindeki muz özünün üstün koruma, nem takviyesi, parlaklık, hızlı ve sağlıklı uzama gibi etkileri ile ‘bütüncül bakımın’ keyfini yaşatıyor. Seride yer alan Ashley Joy Banana Saç Koruma Spreyi; içeriğindeki muz ekstraktı sayesinde saçlara yoğun bir nem takviyesi sağlıyor. Kıvırcık, dalgalı, kabaran ve elektriklenmiş saçları yatıştırarak, kontrol altına alıyor. Saçlara ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. 


Leonor Greyl’in Lait Luminescence Isıya Karşı Koruyucu Şekillendirici Saç Sütü; çok kuru, kalın ve kıvırcık saçlar için ısı koruması sağlıyor. %97 doğal içeriğe sahip, glütensiz ve vegan ürünün içeriği ısı koruması sağlar, saçı çözer, pürüzsüzleştirir ve fön kurumasını kolaylaştırır. Parlaklığı ve canlılığı artırır, saçı dış etkenlerden korur.


İsveç’in doğal ve organik cilt bakım markası L:a Bruket, 15’inci yılını, hazırladığı Limited Edition koleksiyonu Angelica ile kutluyor. L:a Bruket’nin el ve vücut bakım rutininde kullanılan yeni koleksiyon, doğanın gücü ile derin bir rahatlama ve arınma sağlıyor. İsveç’in 200 yıllık SPA geleneği ve doğal yaşamından ilham alan koleksiyonda bulunan Hand & Body Wash, Body Lotion, Hand Cream, Sea Salt Scrub ile banyolar kişisel bakım alanına dönüşüyor.


Golden Rose’un Magic Kiss dudak parlatıcısı dudaklarınıza yaz ışıltısı getiriyor. Golden Rose Magic Kiss’i uyguladıktan kısa bir süre sonra ortaya çıkan ekstra canlı pembe görünümüne siz de şaşıracaksınız. Islak ve canlı görünüm veren Magic Kiss, dudak ısısına ve PH dengesine göre dudaklara pembe renk verirken, içeriğindeki mango yağı, üzüm çekirdeği yağı ve E vitamini sayesinde dudakları besliyor ve nemlendiriyor. Hoş kokusu, yapışkan olmayan dokusu, doğal pigmentleri ve ayrıca vegan formülü ile dudaklarınıza gün boyu pürüzsüz, parlak ve canlı bir görünüm sağlıyor.


Leke bakımında en önemli adım lekelerin oluşmasını önlemek, bu da güneş korumasına dikkat etmekle başlıyor. Buna ek olarak C vitamini güneş koruyucuların güneş koruma faktörünü artıran çok güçlü bir antioksidan olarak karşımıza çıkıyor. Yapılan çalışmalar C vitamininin güneş koruyucuların SPF’ini artırdığını gösteriyor bu sebeple C vitamini serumları sabah bakım rutininde kullanmak büyük önem taşıyor. Antioksidan otoritesi Skinceuticals’ın C vitamini serumları sinerjik formülleri sayesinde ciltte leke oluşumunu engelliyor ve cildi çevresel faktörlerden koruyor. Ayrıca kolajen üretimini artırarak cildin yenilenmesini ve iyileşmesini sağlıyor.


Göz çevresindeki kırışıklıklara karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluk kaynaklı ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor. Bu göz kremi; anında daha pürüzsüz, dolgun ve ince çizgi ve kırışıklık görünümü iyileşen bir cilt yaratıyor.


Kirpikler de tıpkı aşırı işlem görmüş saçlar gibi hassaslaşabilir. Cils Booster Lash Revitalizing Serum-Kirpik Görünümünü Canlandırıcı Serum; sadece dört hafta içinde daha yoğun, daha kalın ve daha güçlü görünen kirpikler sağlıyor. Ürünü deneyen 100 tüketicinin dört hafta sonundaki değerlendirmelerine göre % 79'u kirpiklerinin daha yoğunlaştığını, % 87'si güçlenmiş hissettiğini, % 83'ü ise makyajı çıkarırken daha az kirpik kaybı gördüğünü söylemiş.


Sensai’nin yüzü UV ışınlarından korumak için ipeksi bir peçe oluşturan kremsi, suya dayanıklı çok korumalı güneş kremi Sun Ageing Care Complex; berraklığı geri kazanmaya yardımcı olurken, beyaz çay özü UV ışınlarının neden olduğu oksidasyona karşı savunmayı sağlıyor ve güneş yaşlanmasının belirtilerini gideriyor. Yağlanmaya dayanıklı olan ürün, özel formülüyle siz yaz güneşinin tadını çıkarırken cildiniz için harika koruma sağlar.


2’si 1 arada formülü ile L’Occitane Almond Duş Yağı, cildi temizlerken anında nemlendiriyor ve duş rutinini keyifli bir ritüle dönüştürüyor. Bu altın renkli yağ, su ile temas ettiğinde yumuşak bir süte dönüşüyor. Kuru ve hassas ciltler için ideal olan Almond Duş Yağı, cildinizin gün boyu nemli ve beslenmiş kalmasına yardımcı oluyor. Özellikle yaz döneminde, güneş koruyucularının etkilerini cildinizden derinlemesine arındırıp vücudunuzu güneş sonrası bakıma hazırlamanız için de ideal.


Huda Beauty, tek bir dokunuş ile kirpiklere yoğun etki kazandırarak adeta bir Instagram filtresi etkisi yaratan yeni maskarası 1 Coat Wow!’u satışa sundu. Kirpiklere hacim vererek tek tek ayıran 1 Coat Wow! kullanımı kolay, kavisli fırçası ile etkileyici bir görünüm sağlıyor. Kremsi ultra siyah rengi, kısa ve uzun kıllara sahip çift şekilli fırçasıyla volüm kazandırarak bakışlardaki etkiyi maksimum seviyeye çıkarıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler