GÜZELLİK - MAKYAJ

Faber-Castell’den vegan makyaj kalemleri

Kalemleri ve boyalarıyla ünlü olan Faber-Castell, tamamen vegan ürünlerden oluşan yeni bir kozmetik kalem koleksiyonu çıkardı. Koleksiyon; performanstan ödün vermeden tüm farklı cilt tonlarına uyan ve tüketicinin daha kişiselleştirilmiş ve temiz güzellik ürünleri beklentilerini karşılayan, sürdürülebilir içeriklerden oluşuyor

profil
BT Ekip
7.03.2022
Faber-Castell’den vegan makyaj kalemleri

Alman kalem devi Faber Castell, kozmetik ürünleriyle de iddialı. Marka, yeni bir kozmetik kalem koleksiyonunu piyasaya sürüyor. ‘Simplicity’ (Sadelik) adını taşıyan yeni seri, yüksek doğallık oranları elde ederken performanstan ödün vermeden tüm cilt tonlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Faber-Castell Cosmetics’in yeni ‘Simplicity’ koleksiyonu, insan çeşitliliğinin yanı sıra insanlığın karşı karşıya olduğu çevresel zorluklar da göz önünde bulundurularak hazırlandı. Bu yeni ürün yelpazesi ile şirketin amacı, performanstan hiçbir ödün vermeden tüm farklı cilt tonlarına uyan ve tüketicinin daha kişiselleştirilmiş ve temiz güzellik ürünleri beklentilerini karşılayan, sürdürülebilir içeriklerden oluşan bir vegan koleksiyon oluşturmaktı.

Yeni koleksiyon, dudaklar için hafif bir uygulama ve yumuşak bir parlaklık efekti sağlamak amacıyla yakut kırmızısı veya granat gibi en son renk trendlerini yeni, temiz ve minimalist bir dokuyla birleştiren bir ruja sahip. Rujlarla eşleşen dudak kalemleri; doğru, yumuşak ve kayan ana hatlar çizmek için farklı mumların kombinasyonunu içeriyor. Kalemlerin ahşap bölümleri yüzde 99 doğal kökenli içeriklerden yapılmış.

Gözler söz konusu olduğunda ise amaç, minimum çaba ve maksimum doğal içerikle etkiyi maksimuma çıkarmak. Bu nedenle Faber-Castell Cosmetics, marula yağı ve pirinç kepeği mumu bazlı cilt bakımı ve koruyucu yeni formülasyona sahip bir göz farı çubuğu tasarladı. Göz kalemi, 20 saate kadar kalıcı yeni bir doku sunuyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler