GÜZELLİK - MAKYAJ

Hacimli ve uzun kirpikler için 15 maskara

Ağızlar maskelerle kapanınca, gözler daha da ön plana çıktı. Üstelik 2021 sonbahar/kış sezonunun makyaj trendleri arasında yoğun uygulanmış maskara görünümü de var. Biz de dolgun ve uzun kirpikler için başarılı ürünleri keşfe çıktık.

profil
BT Ekip
11.11.2021
Hacimli ve uzun kirpikler için 15 maskara

Gün boyu parlak, yoğun kalıcı siyahlığını koruyor ve kirpikleri yapıştırmadan uzatıp ipeksi kirpiklere kavuşturuyor.


Kirpikleri kavrayan, kökten uca saran süpersoft fiber fırçası sayesinde; kısa, uzun, seyrek, gür tüm kirpiklerde süper hacim ve kıvrım etkisi yaratıyor.


Kirpiklere maksimum hacim ve kıvrım veren siyah pigmentli yapısı sayesinde, kusursuz doğal bakışlar yaratıyor. Kıvrımlı fırça ucu sayesinde tek kat uygulamada bile takma kirpik etkisi kendisini gösteriyor.


Özel formülündeki zeytinyağı, kirpikleri beslemeye yardımcı oluyor. Büyük boyuttaki silikon fırçası kirpiklere büyük ölçüde hacim kazandırıyor. Fırçanın silikon olması sebebiyle en kısa kirpikleri bile kavrayıp kolayca şekil veriyor.


Kirpikleri hem uzun hem hacimli göstermeye yardımcı oluyor. 12 saate kadar kalıcı. Ağırlık hissetmeden, canlı, uzun ve hacimli kirpiklerinizle gözlerinizdeki ışıltıyı ortaya çıkarabilirsiniz.


Lifting etkisi yaratan bu maskara, kum saati ve yuvarlak fırçaların birleşimiyle yenilikçi bir tasarıma imza atıyor. Kirpikleri tek tek ayıran, kıvıran ve gözleri daha büyük gösteren bir yapıya sahip. Üstelik daha uzun, kalın ve hacimli bir görünüm veren bu maskara; ağırlık, dökülme ya da bulaşma yapmıyor.


İçeriğindeki gül yağı, Hint yağı, mavi kantaron yağı ile topaklanmaya ve kurumaya dayanıklı olan bu maskara, ultra-yoğun hacim sunmasına rağmen kirpiklerde ağırlık yapmıyor.


Tek bir dokunuşla anında uzunluk, kıvrıklık, belirginlik ve hacim elde etmeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda içeriğindeki hyaluronik asit ile zayıf kirpikleri güçlendiriyor.


Panthenol, ipek ve kolajen içeren formülü ile kirpikleri uzatıyor ve hacim veriyor. Zengin içeriği ile kirpikleri güçlendiriyor, besliyor ve aynı zamanda bakım yapıyor.


Yelpaze şeklindeki çift taraflı farklı tasarımlı fırçası ve yoğun görünümü ile ön plana çıkan maskara, kirpikleri tek tek ayrılmış bir forma ulaştırıyor ve hiç olmadığı kadar dolgun gösteriyor.


Özel sıkılabilir tüpü ve lifli fırçası ile kirpikleri tek tek ayırıyor ve hacim kazandırıyor. İçerisinde bulunan hidrolize buğday proteinleri, yosun özleri, pantenol, selüloz lifleri ile kirpikleri sağlıklı ve mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. 


Çok fonksiyonlu ergonomik fiber fırçası, kirpiklerde ultra hacim ve kıvrım sağlarken, kirpikleri tek dokunuşta dipten uca doğru uzatıyor. Sekiz saat boyunca etkisi ilk sürüldüğündeki gibi kalıyor.



Kirpiklere sıra dışı hacim ve kıvrıklık sağlayan bu maskara ile fırçanın üzerinde bulunan yedi hazne, maskaranın kökten uca hacim vermesini sağlıyor ve özellikle gözün iç köşelerindeki en kısa kirpikler de dahil her bir kirpiğe ulaşılmasını mümkün kılıyor.


Kalın fırçası ile yoğun hacim ve kıvırma etkisi yaratan karbon siyahı rengindeki maskara, kirpikleri sertleştirmeden hacim kazandırıyor, aynı zamanda kıvırarak uzun gösteriyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler