GÜZELLİK - MAKYAJ

2019/20 Sonbahar-Kış makyaj trendleri

Bu kış makyaj trendleri arasında güçlü bakışlar öne çıkıyor. Lucky Brides ekibinden makyaj uzmanı Halime Biçer 2019/20 makyaj trendleri hakkında bilgi verdi.

profil
BT Ekip
28.11.2019
2019/20 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
  • Geçtiğimiz yıllarda karşımıza çıkan kontür ve kusursuz ten uygulamaları bu yıl yerini romantik gözlere ve doğal ten uygulamalarına bırakıyor. Özellikle gözlerde tercih edilen toprak tonları kış aylarında daha derin ve etkileyici bir görünüm yakalayabilmek için vazgeçilmez. Romantik görüntünün altını çizmek için gerekli olan ise gözlerinizin şeklini ortaya çıkaracak kahve tonlarındaki eyeliner uygulamaları. 2019-2020 kış sezonunda siyah yerine kahve tonlarında eyeliner tercih ederek son yıllarda artan doğallık trendini yakalayabilirisiniz.

 

  • Bu yıl da her zaman olduğu gibi güçlü bakışlar elde etmek için takma kirpik kullanabilirsiniz. Daha seyrek ve kısa kirpikler kullanmanız etkileyici bakışlarınızın sade ve doğal görünmesini sağlayacaktır.

 

  • Ten makyajında cildinizin dokusuyla daha iyi bütünlük sağlayacak su bazlı veya hafif fondötenler tercih edebilirsiniz.  Doğal ve içten parlayan bir tenden daha etkileyici ve romantik bir görünüm olamaz.

 

  • Allık ve bronzer gibi ürünlerde toz ürünlerin aksine kremsi yapıdaki ürünler tercih edilirse ten makyajı ile daha iyi bütünleşeceğinden doğal görünümünüzü tamamlayacaktır.

 

  • Son olarak makyajınızın daha iyi görünmesi için özellikle kış aylarında kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi sağlamanız çok önemli. İyi bir cilt bakımı, nemlendirici ve cilt tipinize uygun bir baz kullandıktan sonra uygulanan makyaj cildinizde uzun süre tazeliğini koruyacaktır.
     

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki
Haberler