GÜZELLİK - SAÇ

2019/20 Sonbahar-Kış gelin saçı trendleri

Kış gelinleri hangi saç modellerini tercih ediyor? Lucky Brides ekibinden saç tasarımcısı Başak Sülya 2019/20 Sonbahar-Kış gelin saçı trendlerini anlattı ve ipuçları paylaştı.

profil
BT Ekip
2.12.2019
2019/20 Sonbahar-Kış gelin saçı trendleri

Kış aylarında evlenecek olan gelin adayları için ön plana çıkan doğal ve romantik saç modelleri bu yılın trendleri arasında. Saçın hacimli ve sağlıklı olması bu romantik görünümü yakalayabilmemiz için yeterli.

Saça hacim verirken nelere dikkat etmelisiniz?

  • Öncelikle saça hacim kazandırmak için saç tellerini kalınlaştıracak medikal içeriği olan yüksek şampuanları tercih edebilirsiniz. Saçlarınızı yıkadıktan sonra nemini almak için havlu yerine daha yumuşak dokulu olan havlu kâğıt veya pamuklu kumaşlar kullanabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızı yıpratmadan elektriklenmesini engellemiş olursunuz.

Saçı kurutmadan önce saç diplerine uygulanacak olan dip köpüğü saçınızın daha dolgun ve hacimli görünmesini sağlar. Bunun yanında wax olarak bilinen ürünleri kullanmak saçınıza doku kazandırmak için vazgeçilmezdir. Tüm ürünleri uyguladıktan sonra saçı düşük kuvvette ve orta ısıda kurutmak saça hacim kazandırarak elektriklenmesini önler.

 

2019/20 Gelin Saçı Trendleri

Geçtiğimiz yıllarda açık saç trendini geride bırakan doğal romantik topuzlar bu yıl da balo salonlarında göreceğimiz trendler arasında. Daha düzenli ve klasik görünümler için ise maşa yardımıyla oluşturulmuş hacimli dalgalar ve orta yükseklikte toplanmış bir saç tercih edebilirsiniz. Daha doğal bir görünüm için ise kendi dalgasıyla yüksekte toplanmış bir topuz kullanabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki
Haberler