EĞLENCE - ÜNLÜLER

2021 yılının en yakışıklı erkeği Paing Takhon seçildi

1990 yılından beri düzenli olarak belirlenen ‘Dünyanın En Yakışıklı 100 Yüzü’ açıklandı. Listede ilk sırada, geçtiğimiz yıl üç yıl hapis cezasına çarptırılan Myanmarlı model ve aktör Paing Takhon yer aldı. Yakışıklı oyuncu Chris Hemsworth listede ikinci, Güney Koreli ünlü şarkıcı Kim Tae-hyung ise üçüncü oldu

2021 yılının en yakışıklı erkeği Paing Takhon seçildi

Amerika merkezli internet sitesi TC Candler, 2021 yılı için ‘Dünyanın En Yakışıklı 100 Yüzü’nü belirledi. 1990 yılından beri düzenli olarak belirlenen liste; halk tarafından sunulan milyonlarca önerinin dinlenmesi ve araştırılmasıyla bağımsız eleştirmenler tarafından hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Jamie Dornan, Michael Fassbender, Michiel Huisman ve Jason Momoa gibi isimlerin ‘en yakışıklı’ seçildiği listede bu yıl Cristiano Ronaldo, Chris Hemsworth ve Harry Styles gibi isimler kıyasıya rekabetetti. Ancak ‘2021’in en yakışıklısı’ unvanı, yeni bir yüze gitti: Geçtiğimiz yıl üç yıl hapis cezasına çarptırılan Myanmarlı model ve aktör Paing Takhon.

Yakışıklı oyuncu Chris Hemsworth listede ikinci, Güney Koreli ünlü şarkıcı Kim Tae-hyung üçüncü, ABD’li yıldız Timothée Chalamet dördüncü, Güney Koreli bir diğer şarkıcı Jeon Jung-kook ise beşinci sırada yer aldı. Ronaldo’nun 86’ncı, F1 pilotu Charles Leclerc’in 99’uncu, ‘Örümcek Adam’ın yıldızı Tom Holland’ın ise 58’inci sırada yer aldığı listede Türkiye’den ise iki isim var: 28’inci sırada Can Yaman ve 31’inci sırada Barış Murat Yağcı.

Listenin birincisi Paing Takhon, geçen Şubat ayında Myanmar'da gerçekleşen askeri darbeye karşı kitlesel bir gösteride yer alması nedeniyle üç yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra manşetlere çıkmıştı.

Takhon’un menejeri, yaptığı yazılı açıklamada şunları söylemişti: “Askeri darbeyi şiddetle kınıyoruz. Devlet danışmanı Daw Aung San Suu Kyi, Devlet Başkanı U Win Myint, sivil hükümet bakanları ve seçilmiş parlamento üyelerinin derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz.”

Haberlere göre, Takpon’un milyonlarca takipçisi olan Instagram ve Facebook hesapları, Nisan ayında tutuklanmasından kısa bir süre sonra kapatıldı.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog