EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Aralık’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

Aralık ayında Netflix'te yepyeni hikayeler izleyiciyle buluşuyor ve çok sevilen diziler yeni sezonlarıyla dönüyor. ‘Ne kuş tahtı doldurabilir, ne aslan kafesinin içine sığar… Belli ki olmamıştır… Daha çok su akması, dönüşümün devam etmesi gerekir…’ Başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'a yer veren ‘Kuş Uçuşu’, merakla beklenen yeni sezonuyla bu ay geri dönüyor. Medya dünyasında güçlü pozisyonlara sahip olan önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşak karşı karşıya geliyor ve ormanın değişmez kanunları adeta baştan yazılıyor. Geçtiğimiz ay altıncı sezonunun ilk kısmı yayınlanan ‘The Crown’, ikinci kısım bölümleriyle tüm hızıyla devam ediyor. ‘La Casa de Papel’ dünyasının üyelerinden Berlin ise sekiz bölümlük yeni dizisinde karanlık bir günü aydınlatacak iki şeyin; aşk ve servet değerinde bir soygunun peşine düşüyor. Tüm bunların yanı sıra, hayata ve sanata yazılmış bir aşk mektubu niteliğindeki ‘Maestro’ ve Zack Snyder imzalı yeni bilim kurgu evreninin ilk filmi ‘Rebel Moon - Part One: A Child of Fire’, izleyiciyle Aralık'ta Netflix'te buluşuyor

profil
BT Ekip
30.11.2023
Aralık’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

 2. Sezon (14/12/2023)

İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.


6. Sezon: 2. Kısım (14/12/2023)

Milletler Topluluğu'ndaki kalıcı değişiklikler, Kraliçe II. Elizabeth'i hayatı ve mirası üzerine düşünmeye iterek halefleri Charles ve William'ın yolunu açar.


(29/12/2023)

La Casa de Papel’deki olayların öncesinde geçen bu dizide altın çağındaki Berlin, en iddialı soygunlarından birini planlamak için Paris'te usta bir çeteyle bir araya gelir.


(07/12/2023)

Bir trajediyle hayatı altüst olan bir genç kız, küçük kasabada yaşayan vasisinin geniş ailesinin yanına taşınır. Orada hayatla, umutla ve dostlukla ilgili yeni dersler alacaktır.


(20/12/2023)

Love is Blind Brezilya’nın geçmiş sezonlarından simaları yeniden buluşturan bu özel bölümde gerginlikler ve çözümlenmeler yaşanırken eski aşklar tekrar alevleniyor.


(20/12/2023)

Bu büyük ve korkusuz aşk hikayesi, Leonard Bernstein ile Felicia Montealegre Cohn Bernstein'ın ömür boyu süren ilişkisini anlatıyor. Hayata ve sanata yazılmış bir aşk mektubu niteliğindeki Maestro, aileyi ve sevgiyi merkezine alan, duygu yüklü ve görkemli bir film.


(22/12/2023)

Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, zorba bir gücün ordusunun tehdidiyle karşılaşınca köylüler arasında yaşayan gizemli yabancı Kora (Sofia Boutella) hayatta kalmanın tek umudu haline gelir.


(08/12/2023)

Lüks bir kiralık evde hafta sonu kaçamağına giden ailenin tatili, siber saldırı sonucu tüm cihazlarının bozulması ve kapılarında iki yabancının belirmesiyle tekinsiz bir hal alır.


(15/12/2023)

Bir grup korkusuz tavuk, şüpheli işlerin döndüğü yakındaki bir çiftlikte korkunç bir tehditle karşı karşıya kalan diğer tavukları kurtarmak için birlik olur.


(12/12/2023)

Kevin Hart ve Chris Rock, eski günlerden mesleklerinin zirvesine uzanan bu kamera arkası belgeselinde kariyerlerine ve dostluklarına benzersiz bir bakış sunuyor.


2. Sezon (04/12/2023)

Athena, Phoebe ve Eden; çocukların gündelik sorunlarını ışıltılı, cesur ve harika yöntemlerle çözmelerine yardımcı olmak için geri dönüyor.


3. Sezon (07/12/2023)

Büyük teyzesini görmeye giden Hilda, perilere ilgi duymaya başlar. Ancak bu genç kaşifin perilerle arasında, sandığından daha güçlü bir bağ olabilir.


(10/12/2023)

Başarılı günleri geride kalmış bir yetişkin film aktörü, Hollywood'a dönüş planları yaparken Teksas'ta doğup büyüdüğü kentte yaşayanların gözüne yeniden girmeye çalışır.


13. Sezon (01/12/2023)

Ajansın yönetimini ele geçiren yeni patron; Archer ve ekibini, ölümcül yarışmalara girmeye ve suç işlemeye zorlar. 


(30/12/2023)

Bir aşk romanı yazarı, kayıp hazineyi arayan eksantrik milyarder tarafından kaçırılınca kapak modeliyle birlikte bir orman macerasına atılır.


(19/12/2023)

Trevor Noah'dan yeni bir stand-up komedisi.


Önceki ve Sonraki
Haberler