YAŞAM - HABER

Rihanna ve A$AP Rocky, ikinci bebekleri Riot ve büyük oğulları RZA ile aile pozu verdi

İkinci bebekleri Riot yaklaşık iki ay önce dünyaya gelen Rihanna ve A$AP Rocky, oğulları RZA Athelston ve Riot Rose ile birlikte aile fotoğrafları çektirdi. Çift bu fotoğraflarla, yaklaşık iki aylık olan Riot Rose’u ilk kez tüm dünyayla paylaşmış oldu

Rihanna ve A$AP Rocky, ikinci bebekleri Riot ve büyük oğulları RZA ile aile pozu verdi

Rihanna ve A$AP Rocky'nin ikinci erkek çocukları Riot, ilk aile fotoğraflarıyla gün yüzüne çıktı. Dünyaca ünlü çift, Diggzy olarak bilinen ünlü moda fotoğrafçısı Miles Diggs ile yaptıkları fotoğraf çekiminde, iki küçük çocukları RZA Athelston ve Riot Rose ile ilk kez poz verdi. Çift, bu fotoğraf çekimiyle, yaklaşık iki aylık olan Riot Rose’u ilk kez tüm dünyayla paylaşmış oldu.

Geleneksel bir aile portresi çekimi yerine, iki ünlü sanatçı paparazzi tarzında bir çekimi tercih etti. Gece yapılan çekimde aile, bir Range Rover'un önünde görülüyor. Fotoğraflarda battaniyeye sarılı olduğu görülen Riot; pembe tulumu, aynı renkte şapkası ve Timberland botlarıyla görülüyor. Çiftin büyük oğlu 1 yaşındaki RZA da sarı kollu, kırmızı yakalı gri tişörtü, kot pantolonu ve siyah spor ayakkabılarıyla anne-babası ve kardeşine eşlik ediyor. Yeni yürümeye başlayan RZA, bazı karelerde ayakta dururken bazı karelerde de babasının omuzlarına görülüyor. Rihanna kot ceketi ve lacivert çizme-taytıyla poz verirken, A$AP Rocky de beyaz bir atlet, gümüş zincir ve kot pantolonla kareyi tamamlıyor.

Çift ayrıca minik bebeklerini evde battaniyenin üzerinde yatarken, pembe takımı ve beyaz, diz üstü çoraplarıyla da fotoğrafladı.

Rihanna'nın ikinci çocuğu, hamile stili çılgınlığında kayda değer bir duraklamanın ardından 1 Ağustos'ta dünyaya geldi. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, Şubat ayındaki Super Bowl konserinden başlayarak tüm yıl boyunca muhteşem kıyafetlerle hamilelik karnının büyümesini sergiledi. Savage x Fenty'nin yaratıcısı, Mayıs 2022'de doğan oğlu RZA'yı beklerken de benzer cüretkar bir tarza sahipti.

Önceki ve Sonraki
Haberler