YAŞAM - HABER

Miu Miu Women’s Tales #27 prömiyerini Şanghay’da yaptı

Miu Miu Women’s Tales’in 27’nci filmi, Chui Mui Tan’ın yönettiği ‘Senin güzelliğinin de korkunun da yansıması benim’in prömiyeri Şanghay’da yapıldı

Miu Miu Women’s Tales #27 prömiyerini Şanghay’da yaptı

Chui Mui Tan tarafından yönetilen Miu Miu Women’s Tales serisinin 27’ncisi ‘Senin güzelliğinin de korkunun da yansıması benim’ adlı film, Şanghay’da prömiyerini gerçekleştirdi. Prömiyer, şimdiye kadar birçok olağanüstü film eserine ev sahipliği yapmış olan eski Şanghay Film Stüdyosu’nun Edebiyat Yaratımı Bölümü olan 52 Yongfu Yolu’nda gerçekleşti. Miu Miu Women’s Tales’ın tematik unsurları ile karakteristik Şanghay mimarisi karşılaştırılarak etkileyici bir ambiyans oluşturuldu. Gösterim mekanı, yönetmeninin hikayeyi davetlilerle paylaşması ve tartışması için özel olarak tasarlandı. Gösterimden sonra prömiyeri kutlamak için birçok ünlü davetlinin bir araya getirildiği bir akşam yemeği partisi düzenlendi.

Film, moda ve kültür alanında yüzlerce davetlinin katıldığı akşamda davetliler arasında yönetmen Tan Chui Mui, Women’s Tales 27’nin başrol oyuncusu Sdanny Lee, tiyatro yapımcısı Jo Kukathas, şarkıcı Jean Seizure, aktris Zhiny Ooi, Miu Miu marka elçisi Zhao Jinmai, aktör Zhang Yuhao, yazar Mao Jian, sanat medya profesyoneli ve küratör Cao Dan, yazar Dan Bao, sanatçı Fei Yining, film yapımcısı Yang Jing, yönetmenler Yang Lina, Cheng Liang, Luo Dong, senaristler Jiao Huajing, Qin Wen, Su Qiqi gibi seçkin isimler yer aldı.

Prömiyerden sonra, yönetmen Tan Chui Mui ve yazar Mao Jian, Women’s Tales 27 hakkında özel bir konuşma gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki
Haberler