İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Nisan ayında burçları neler bekliyor?

Önemli bir aya giriş yaptık. Mart ayında Terazi burcunda yaşadığımız Ay Tutulması ile tutulma mevsimine girmiştik. Bu ay da 8 Nisan tarihinde Koç burcunda bir Güneş Tutulması yaşayacağız. Dolayısıyla değişimler yavaş yavaş kapımızı çalmaya başlayacak. Tutulmalar önümüzdeki altı aylık süreçte öncelikli olarak ikili ilişkilerimiz alanında ve sonrasında bireysel doğum haritalarımızın aldığı etkiler doğrultusunda bizleri yenileyecek. Bu ay tutulmasından en çok Koç, Terazi, Oğlak, Yengeç ve yükselen burçları bu alanda konumlananlar etkilenecek olsa da yine bireysel doğum haritalarımızda bu burçların hakim olduğu alanlarda değişim kaçınılmaz olacaktır. Bununla birlikte en ünlü paparazzi gezegenimiz Merkür, 2 Nisan’da geri hareketine başladı. Dolayısıyla bu ay işlerimiz bir miktar ağır aksak ilerleyebilir ya da içsel olarak motivasyonumuzu toparlamakta zorlanabiliriz. Neyse ki Koç döngüsündeyiz ve bahar geldi. Doğa bizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır

profil
Astrolog Burcu Özen
4.04.2024
Nisan ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 19 Nisan saat 16:59’a kadar Koç burcunda seyahat edecek ve sonrasında Boğa burcu seyahati başlayacak. 19 Nisan sonrası gökyüzünde daha sakin bir enerji hakim olacak, maddi değerlerimiz önem kazanacak.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, Koç burcunda. 2 Nisan–25 Nisan tarihleri arasında yine Koç burcunda geriliyor olacak. Bu da demek oluyor ki, iletişim kazalarına açık bir dönem bizi bekliyor. Yeni bir konuya başlamamakta, alım–satım yapmamakta, imza atmamakta vs. fayda var. Özellikle teknolojik aletlerimize sahip çıkalım ve dosyalarımızı yedeklemeyi unutmayalım. 
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 5 Nisan’a kadar Balık burcunda ve bu tarih sonrasında Koç burcuna geçiş yapacak. Demek ki 5 Nisan sonrası aşk, ilişkiler, duygular ve maddi değerler anlamında daha girişimci ve heyecanlı olacağız.
  • Mücadele gezegeni Mars, 30 Nisan’a kadar Balık burcunda seyahat edecek. Dolayısıyla kendimizi bu ay bir miktar tembel hissedebiliriz. 
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter halen Boğa burcunda, hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn ise halen Balık burcu seyahatine devam ediyor. Hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Kova burcu seyahatine devam ediyor olacak.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz ki bu sefer Yeni Ay ayrıca bir Güneş Tutulması. 8 Nisan 2024 tarihinde saat 21:21’de 19 derece Koç burcunda Yeni Ay ve Güneş Tutulması, 24 Nisan 2024 tarihinde saat 02:47’de 04 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Nisan ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Sizler için önemli bir ay sevgili Koçlar. 8 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması, önümüzdeki altı aylık zaman diliminde hayatınızda birçok konunun değişeceğini ifade ediyor. Yine bu ay iletişim gezegeni Merkür, burcunuzda gerilemeye başlıyor. Bunlar da demek oluyor ki, Nisan ayı boyunca daha sakin ve sabırlı davranmanız gereken bir zaman dilimi. Özellikle bazı çevresel şartlarınızdaki değişimler nedeniyle psikolojik olarak gerginlikler olası. Destek almanız bu süreçte iyi olabilir. Bununla birlikte bu ay mümkünse yeni başlangıçlar yapmayın derim. Eskiden gelen projelerinizi tekrar değerlendirebilirsiniz ya da bazı yeni eklemeler olabilir ama net kararı 25 Nisan sonrasına bırakın. Kişisel bakımınıza önem vereceğiniz bir ay gibi de duruyor sevgili Koçlar. Eğer bir estetik yaptırma planınız varsa, yine bu ayı es geçmenizi tavsiye ederim. Güzel haber olarak maddi değerleriniz anlamında bazı fırsatları bu ay yakalama şansınız olacak gibi duruyor. 

8 Nisan tarihinde burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayattaki hedefleriniz ile ilgili yeni kararlar alabilir ve bir değişime gidebilirsiniz. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı yatırımlar ya da kredi kullanımları olası. Yine ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa bu dönemde yaptırmak iyi olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar. 


Sevgili Boğalar, 

Bu ay sizler için yenilenme zamanı. Birçok yeni farkındalıklar yaşama potansiyeliniz çok yüksek. Birçok kadersel konuya ve gelişmelere de şahit olabilirsiniz. Özellikle 5 Nisan itibariyle ikili ilişkileriniz anlamında bazı yeni gelişmeler olası. Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız ile ilgili yeni kararlar almak durumunda da kalabilirsiniz. Uzun zamandan beri hayatınızda olan kişilerin bugüne kadar size söylemediği ve hatta özellikle gizlemek durumunda kaldığı konuları öğrenebilir, ilişkinizi sonlandırabilirsiniz mesela. Özellikle 19 Nisan sonrası kişisel görüntünüzde bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Merkür gezegeninin 02–25 Nisan tarihleri arasında geri hareketinde olduğunu aklınızdan çıkartmamanızı tavsiye ederim. Bu ay itibariyle özellikle 27 Mayıs’a kadar kilo kontrolünüzü de iyi yapmanızı tavsiye ederim sevgili Boğalar.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayatınızla ilgili çok yeni ve geri dönülmez kararlar alabilirsiniz. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, bir ortaklık yapınız varsa sonlandırabilir ya da evliliğiniz ya da partneriniz ile olan ilişkinizde bir form değişikliğine gidebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay oldukça sosyal olacaksınız ve çokça aktivite, çeşitli organizasyonlar içinde yer alacaksınız gibi duruyor. Özellikle 5 Nisan sonrası hayatınıza yeni insanlar girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hatta bir grup veya bir sivil toplum kuruluşunda görev almaya dahi başlayabilirsiniz. Bu ay kariyeriniz anlamında bazı gel gitler ya da sıkışmalara da şahit olabilirsiniz. Yeni organizasyon değişiklikleri nedeniyle hakkınızın yendiğini düşünebilir ve fevri kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiye etmem zira gezegeniniz Merkür, 2–25 Nisan tarihleri arasında geri hareketinde olacak. İşlerin yoluna girmesini beklemek ve eğer gerekirse daha sonra aksiyon almak çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Özellikle iş hayatınız ile ilgili konularda Nisan ayı boyunca sabırlı olmanız gerekiyor sevgili İkizler.

8 Nisan tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde sosyal anlamda oldukça yoğun zamanlar yaşayacaksınız. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay özellikle seyahat, eğitim, kariyer, yurt dışı bağlantılı işler, ticari ve hukuksal konulara dikkat çekiyor. Özellikle 5 Nisan sonrası kariyeriniz ile ilgili birçok fırsat kapınızı çalabilir. Yeni bir pozisyona geçebilir ya da bir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Ancak eğer bir anlaşma, sözleşme yapacaksanız, 2–25 Nisan tarihleri arasında Merkür gezegeninin geri hareketinde olduğunu unutmayın. Bununla birlikte yine bu ay daha önce planlanmamış bir yurt dışı gezisi gündeme gelebilir ya da uzunca zamandan beri almak istediğiniz eğitime başlayabilirsiniz. Bu ay bir hukuki dava da gündeminize düşebilir sevgili Yengeçler. Bu bir iş konusu olabileceği gibi, bir ev ve yerleşim konusuna dair de olabilir. Özellikle 19 Mart sonrası sosyal gruplar açısından oldukça şanslı bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak. Bazı sosyal aktivitelerde görev alabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ve iş hayatınız ile ilgili radikal kararlar almanız olası. Bazı yenilenmeler olacaktır. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde aşk ve ilişkiler anlamında bazı sonlanmalar olabilir. Bunun yanında bebek haberi bekleyen Yengeç burçları bu güzel haberi sevdikleri ile paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay özellikle yurt dışı, krediler, borçlar ve kariyer alanlarınıza dikkat çekiyor. Yeni bir eğitim almak, yeni bir şeyler öğrenmek için özellikle 5 Nisan sonrasında gökyüzünde sizler için çok uygun etkiler var. Özellikle 19 Nisan sonrası kariyer ve iş hayatınız ile ilgili konulara daha çok yoğunlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir sevgili Aslanlar. Bunun yanında bir yatırım yapma fikri nedeniyle kredi kullanımı fikri de doğabilir. Özellikle böyle bir niyetiniz varsa, 2–25 Nisan tarihleri arasındaki Merkür gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim. Yine bu ay bir anda bir yurt dışı seyahat programı da güdeme gelebilir, dolayasıyla Merkür gerilemesinde uçak otel vb. gibi detayları iki kere kontrol etmenizi tavsiye ederim sevgili Aslanlar. 

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yurt dışı seyahatlerinizde bir artış olabileceği gibi, hukuki bir konu ile yüz yüze de kalabilirsiniz. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konuları gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Bir ev değişikliğine gidebilir ya da evinizde uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz tadilatı yapabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, 

Bu ay evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık, sağlık, yatırımlar ve yurt dışı alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 19 Nisan sonrası hesapta olmayan bazı yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir ya da yeni bir eğitim fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Eğer bir yatırım yapma ya da ortaklık ile ilgili konularınız var ise 2 Nisan ve 25 Nisan tarihleri arasında gezegeniniz olan Merkür’ün geri hareketinde olduğunu her daim aklınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. İkili ilişkileriniz ve özellikle evliliğiniz ile ilgili bazı stresli zamanlardan geçme olasılığınız oldukça yüksek sevgili Başaklar. Dolayısıyla psikolojik olarak sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda olacaktır. Bazı yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay mümkünse hiçbir konuda fevri karar vermenizi ve yeni girişimlerde bulunmanızı tavsiye etmem. Mümkünse sabırla Mayıs ayını bekleyim derim sevgili Başaklar.  

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yakın çevre, kardeşler ya da akrabalarınıza dair bazı konular ile daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık, yatırımlar ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Öncelikle bu ay gerek evlilik, gerekse ikili ilişkiler anlamında önemli kararlar alabilirsiniz sevgili Teraziler. Bazı yanlış anlaşılmalar, aksaklıklar ya da kararsız kalabileceğiniz konular gündeminize gelebilir. Eğer çok önemli ve almanız gereken kararlar varsa, mümkünse Mayıs ayına bırakmanız sağlıklı olacaktır zira Merkür, 2 Nisan-25 Nisan tarihleri arasında doğum haritanızın tam da bu konuları etkileyen alanlarında geri gidiyor. Sağlıklı ve sabırlı düşünmeniz önemli. Bunun yanında bu ay bazı yatırım fırsatları olabileceği gibi bazı hesapta olmayan harcamalar da gündeme gelebilir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Günlük iş alanınızda da oldukça yoğun ve hareketli zamanlar geçireceğiniz bir aya girdiniz. Bazı ağır aksak giden durumlarla karşılaşabilirsiniz ama geçici olduğunu bilin. Bunun yanında sağlığınıza da ekstra dikkat etmenizi bu ay özellikle tavsiye ederim sevgili Teraziler. 

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde evlilik, ortaklık ve ikili ilişkileriniz ile ilgili çok yeni gelişmeler yaşamanız olası. Hatta bekar Teraziler bir evlilik kararı da alabilirler. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı yeni para girişleri ve maddi kaynaklarınızda artışlar olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay sizler için özellikle sağlık, aşk, evlilik, ikili ilişkiler ve çocuklarla ilgili alanlara dikkat çekiyor. Özellikle Merkür gerilemesinin olduğu 2–25 Nisan tarihleri arasında sağlığınıza, özellikle tansiyon, migren ya da boyun ağrılarınıza çok dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ertelemiş olduğunuz bazı sağlık kontrolleri varsa bu ay içinde yaptırmak çok güzel olacaktır. 5 Nisan itibariyle günlük çalışma alanınızda bazı yeni yapılanmalar ya da organizasyon değişiklikleri nedeniyle oluşacak yoğunlukları yine sabırla karşılamanız ve geçici olduğunu bilmeniz önemli. Farkındalığınız yüksek olsun. Bu ay özellikle aşk ve ilişkiler anlamında da bazı gergin ve çatışmacı enerjiler hakim. Çok fevri kararlar almanızı tavsiye etmem. Eğer evliyseniz ya da bir iş ortaklığınız varsa, özellikle 19 Nisan sonrası yeni fırsatlar ve yeni gelişmeler yaşamanız olası sevgili Akrepler.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ile ilgili yeni gelişmeler ve yeni başlangıçlar olası. 24 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki hemen hemen her konu ile ilgili bazı değişimlere gitme güdünüz yükselecek. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar, 

Bu ay özellikle ev, yerleşim, aşk ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Bekar Yay burçları için güzel haberim şu ki, aradıkları aşk özellikle 5 Nisan itibariyle kapılarını çalabilir. Ancak 2 Nisan–25 Nisan tarihleri arasında Merkür gerilemekte, dolayısıyla bu tarihler arasında ilişkinin tam adını koymadan flörtün tadını çıkartmak daha akıllıca olacaktır. Bu arada ilişkisi olan Yay burçlarının da bu ay olası yanlış anlaşılmalara ve tartışmalara yine yukarıdaki tarihler aralığında dikkat etmeleri önemli. Bu ay ev ve yerleşim konularına dair gündemler de bir miktar canınızı sıkmanıza sebep olabilir sevgili Yaylar. Bir anda bir ev değişikliğine gitme fikri de olası. Bunun yanında yine bu ay aile büyüklerinize dair konularla bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınız ile ilgili olarak yoğunluklar bu ay daha çok olacak gibi dursa da, bazı yeni organizasyon değişiklikleri nedeniyle özlük haklarınızda iyi yönde değişimler de olası.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobilerinize dair yepyeni başlangıçlar olabilir. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bugüne kadar haberiniz olmayan konularla yüzleşebilir ve yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Bu ay aşk, ilişkiler, ev, yerleşim, aile, yakın çevre, kardeşlerinize dair konulara dikkat çekiyor. 5 Nisan sonrası beklenmedik bir şekilde ev, hatta şehir değişikliği kararı alabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Bekar Oğlaklar için güzel haber şu ki, özellikle 19 Nisan sonrası uzun zamandan beri bekledikleri aşk kapılarını çalabilir. Ancak 2 Nisan–25 Nisan arasında gerileyecek olan Merkür düze dönene kadar, ilişkinize bir isim koymamanızı ve flörtün keyfini sürmenizi tavsiye ederim. Bunun yanında evli olup uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Oğlak burçları bu ay bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Eğer bir ticari faaliyetiniz varsa ya da mesela kardeş, kuzen gibi yakın çevrenizle birlikte bir iş yapıyorsanız, bu ay bazı aksaklıklar ya da yanlış anlaşılmalar olabilir, sakin kalmanız önemli. Geçici bir dönem olduğunu bilin. 

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair çok yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir ev değişikliği olabileceği gibi, şehir ya da ülke değişikliği dahi olabilir. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevrenizde artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz birçok ilişki ya da dostluğu sonlandırabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Bu ay özellikle ev, yerleşim, kazançlarınız, ticari hayatınız, kardeş ve yakın çevreniz gibi alanlara dikkat çekiyor. Özellikle bu ay ev ve yerleşime dair yeni konular gündeminize gelebilir. Bu bir ev değişikliği olabileceği gibi bir ev yatırımı da olabilir sevgili Kovalar. 19 Nisan itibariyle bu konulara daha çok eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer bir ticari faaliyetiniz var ise bu ay bazı aksaklıklar, ertelemeler söz konusu olabilir. Yine yeni yapacağınız anlaşma sözleşmeler varsa, özellikle 2 Nisan–25 Nisan tarihleri arasında geri hareketinde olan Merkür gezegenini unutmamanızı tavsiye ederim zira bu dönemler imzalar çok tavsiye edilmez. Bu ay özellikle 5 Nisan sonrası kardeşleriniz ya da çok yakın çevrenize dair konularla daha fazla ilgilenmeniz ve destek vermeniz gerekebilir. Ayrıca Nisan aynı harcamalarınızı kontrol altına almanızı da vurgulayan bir ay sevgili Kovalar. Ayağınızı bu ay yorganınıza göre uzatın derim.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kardeşlerinizin hayatı ile ilgili bazı yeni gelişmeler olası. Hatta birlikte bir yeni ticari iş yapma fikri de gündeme gelebilir. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyeriniz ile ilgili yeni gelişmeler ve değişimler olası. Bir sektör değişikliğine dahi gidebilirsiniz sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Bu ay özellikle maddi konular, ticari hayatınız, yakın çevre, kardeşler, yurt dışı seyahatler ve eğitim alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Nisan sonrası para kaynaklarınıza dair bazı yeni gelişmeler ve fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında bu fırsatlar yaşanırken bazı aksaklıklar ya da kısıtlanmalar olabilir; geçici olduğunu bilin. Yine bu ay genelinde ama özellikle 19 Nisan sonrası anlaşma ve sözleşmeler anlamında da gelişmeler olası. 2 Nisan–25 Nisan tarihinde geri hareketinde olan Merkür gezegenini unutmamanızı ve mümkünse imzaları 25 Nisan sonrasında atmanızı tavsiye ederim. Bu ay hayatınızdaki diğer konular ile ilgili bazı psikolojik sıkışmalar ya da zorlanmalar da olabilir sevgili Balıklar. Rahatlamak için kendinizi spor, meditasyon vs. gibi destekleyici konulara yönlendirmeniz iyi olacaktır. 

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki birçok konu ile ilgili yeni kararlar alabilir, çok yeni farkındalıklar geliştirebilirsiniz. 24 Nisan’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yurt dışı seyahatlerinizde artışlar olası. Yine bir anda bir yerleşim konusu da gündeminize gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler