YAŞAM - HABER

Meghan Markle’dan ilginç sözler: Harry, babası prens Charles’ı kaybetmiş gibi hissediyor

Amerika’da yayınlanan The Cut dergisinin Eylül kapağı için poz veren Meghan Markle, dergiye verdiği röportajda eşi Prens Harry’nin babası Prens Charles’ı kaybetmiş gibi hissettiğini söyledi

Meghan Markle’dan ilginç sözler: Harry, babası prens Charles’ı kaybetmiş gibi hissediyor

Prens Harry’nin 41 yaşındaki eşi, Sussex Düşesi meghan Markle, The Cut dergisinin Eylül 2022 sayısının kapağını süslüyor. Dergi için fotoğrafçı Campbell Addy’ye poz veren Markle, kapak fotoğrafı için Tory Burch imzalı bir kıyafet giydi. Stilist Jessica Willis, Markle'ın kolsuz, balıkçı yaka üstünü Lanvin'den zümrüt renkli küpeleriyle eşleştirdi.

Meghan Markle, iç sayfalarda ise Bottega Veneta imzalı daracık siyah bir elbise ve 36.480 dolarlık Mikimoto incileri ile poz verdi. Bir başka karede ise Sophie Buhai tasarımı inci küpeler ve Chanel imzalı straplez tüvit elbisesiyle rustik bir bankta poz verdi. Ayrıca Proenza Schouler imzalı asimetrik beyaz blazer ceket ve uyumlu pantolonu, Manolo Blahnik imzalı sivri beyaz topuklu ayakkabıları ve 3.120 dolarlık, elmas işlemeli Mateo ‘Half Moon’ halka küpeleriyle objektif karşısına geçti. Fotoğraf çekimi, Markle’ın arkadaşı Victoria Jackson'ın Santa Barbara’daki çiftliğinde gerçekleşti.

Markle, dergiye verdiği röportajda ilginç bir ifadede de bulundu. Kendisinin babası Thomas Markle ile ilişkisinin sorulması üzerine Meghan Markle şu yanıtı verdi: "Harry bana, 'Ben de babamı bu süreçte kaybettim' dedi. Onların ilişkisi, benim babamla olduğu gibi olmak zorunda değil, ama sonuçta bu onun kararı." Sussex Düşesi, aile içi barış konusunda ise şunları söyledi: “Bence affetmek gerçekten önemli. Affetmemek çok daha fazla enerji gerektirir. Ama affetmek de çok çaba gerektirir. Benim de gerçekten aktif bir çaba sarf ettiğimi söyleyebilirim.”

Önceki ve Sonraki
Haberler