YAŞAM - HABER

Pharrell Williams, hayatını anlatan bir LEGO filmi yapıyor

Ünlü müzisyen ve Louis Vuitton Erkek Giyim Kreatif Direktörü Pharrell Williams, hayatını LEGO'larla anlatan bir film çekiyor. 'Parça Parça' başlıklı alışılmadık biyografik film, Pharrell'in ‘her seferinde bir LEGO tuğlası’ olan hayat hikayesini anlatacak

profil
BT Ekip
6.02.2024
Pharrell Williams, hayatını anlatan bir LEGO filmi yapıyor

Son dönemin popüler ismi Pharrell Williams, geçtiğimiz günlerde  sosyal medya hesaplarından, kendi evrimini kayıt altına alacak LEGO formundaki, geleneksel olmayan bir biyografi olan ‘Parça Parça’ isimli filmin resmi posterini yayınladı. Williams, yeniden biçimlendirilmiş LEGO karakterinin Minecraft benzeri kostüm giydiği fotoğrafa, "Çocukken LEGO'larla oynamanın hayatımı anlatan bir filme dönüşeceği kimin aklına gelirdi. Bu, başkalarının da bunu yapabileceğinin kanıtı" diye yazdı.

Filmin arkasındaki yapım şirketi Focus Properties, projeden tam olarak ne beklenebileceğine dair şöyle fikir verdi: “Hayatını konu alan geleneksel bir film yapmakla ilgilenmeyen Pharrell, hikâyesini izleyicinin ilgisini çekecek şekilde anlatmaya koyuldu. Hayal gücü bedava! Onun benzersiz vizyonundan yola çıkarak geliştirilen ‘Parça Parça’, izleyicileri her şeyin mümkün olduğu bir LEGO dünyasına taşımak için türlere ve beklentilere meydan okuyor. ”

Yönetmen Morgan Neville ise şunları ekledi: “Beş yıl önce Pharrell Williams, hikayesini LEGO animasyonu aracılığıyla anlatmasına yardımcı olmam için bana geldi. Bunun, devam etmek istediğim bir yolculuk olduğunu bir saniyede anladığım nadir anlardan biriydi.”

Neville ayrıca Caitrin Rogers, Mimi Valdés, Sani Saxon, Jill Wilfert, Keith Malone ve Pharrell Williams ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Pharrell Williams, "Bu hikayeyi LEGO tuğlaları aracılığıyla anlatmak gibi çılgın bir vizyona sahip olduğumda, Morgan'dan daha iyi bir ortak hayal edemezdim. O bir efsane” diye konuştu.

Parça Parça, 11 Ekim 2024'te sinemalarda gösterime girecek. Filmin konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgili daha fazla ayrıntı henüz mevcut değil.

Önceki ve Sonraki
Haberler