YAŞAM - HABER

Anneler ve çocukları, Buse Terim’in ev sahipliğinde #MinikGülüşlerKorumaAltında dedi

Sensodyne, diş hekimleriyle geliştirilen Sensodyne Promine çocuklar için diş macunları ve fırçalarını önceki gün KidZania’da bir etkinlikle tanıttı. Buse Terim’in ev sahipliğinde geçekleşen etkinlikte anneler diş sağlığı ile ilgili bilgilenirken, çocuklar da kendileri için düzenlenen atölyelerde ve diş kliniğinde doyasıya eğlendi

profil
BT Ekip
30.04.2024
Anneler ve çocukları, Buse Terim’in ev sahipliğinde #MinikGülüşlerKorumaAltında dedi

Sensodyne, yeni diş macunu Sensodyne Promine Çocuklar İçin lansmanını #MinikGülüşlerKorumaAltında sloganıyla KidZania’da düzenlediği davet ile gerçekleştirdi.

Buse Terim’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette Haleon Türkiye CEO’su Sumru Atalay’ın açılış konuşmasının ardından Sensodyne’in Kıdemli Marka Müdürü Samet Türkkan sahne alarak çocuklar için özel geliştirilen yeni ürünleri tanıttı. Davette, Sensodyne Promine Çocuklar İçin reklam filminin ilk gösterimi de yapıldı. Çocuklarda diş ve ağız sağlığı üzerine Diş Hekimi Dr. Ahmet Çoşkun ile de bir söyleşi gerçekleştirildi.

Davete katılan isimler arasında; Aslı Kızmaz, Nurdan Büyükhak, Merve Özkaynak, Mihre Mutlu ve Duygu Batum gibi isimler de vardı. Davetlilerin çocuklarıyla katıldığı etkinlikte farklı yaş gruplarına uygun resim, yüz boyama ve atölyelerin yanı sıra çocukların diş hekimliğini meslek olarak deneyimleyerek öğrendikleri bir de diş kliniği kuruldu. Etkinlik alanlarında bolca fotoğraf çektirerek eğlenen konuklar, ardından Sensodyne’in diş fırçalama şarkısı ve dans performansıyla eğlenceye devam etti.

0-2, 3-5 ve 6-12 yaş gruplarındaki çocukların ağız bakım ihtiyaçlarına göre özel olarak diş hekimleriyle geliştirilen Sensodyne Promine çocuklar için diş macunları ve fırçaları minik gülüşleri koruma altına alıyor. 

Önceki ve Sonraki
Haberler