YAŞAM - HABER

Jennifer Lawrence: ‘Donald Trump, tehlikeli bir mayonez kavanozu’

Oscar ödüllü güzel oyuncu Jennifer Lawrence, kapağı olduğu Vogue dergisine verdiği röportajda bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu açıklayıp ismini de Cy koyduklarını söyledi. Lawrence ayrıca röportajda, ABD eski başkanı Donald Trump için ‘tehlikeli bir mayonez kavanozu’ benzetmesini yaptı

Jennifer Lawrence: ‘Donald Trump, tehlikeli bir mayonez kavanozu’

Geçtiğimiz aylarda doğum yapan güzel oyuncu Jennifer Lawrence, Vogue dergisinin Ekim kapak yıldızı oldu. Lawrence, Tonne Goodman’ın stil danışmanlığında Erdem, Brandon Maxwell, Altuzarra ve Dior imzalı tasarımlarla Tina Barney'nin objektifine poz verdi. Güzel oyuncu, Abby Aguirre’ye verdiği röportajda geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen bebeğinin cinsiyetini ve ismini de açıkladı. 32 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu; bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu ve küçük oğullarına ressam Cy Twombly'den esinlenerek Cy adını verdiklerini söyledi.

Jennifer Lawrence, röportajda siyasetle ilgili konuşmaktan da kaçınmadı ve Cumhuriyetçi ailesine ne kadar kızdığını da anlattı: “Son beş yılda babamı ve ailemi affetmek ve anlamaya çalışmak için çok çalıştım. Aldıkları bilgiler farklı, hayatları farklı… Bunu aşmaya çalıştım ve gerçekten yapamıyorum. Yapamam. Ben artık politik olmayan insanlarla uğraşamam. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyorsun. Politik olmalısın. Çünkü siyaset insanları öldürüyor.” Lawrence ayrıca Donald Trump'ı da ‘tehlikeli bir mayonez kavanozu’ olarak nitelendiriyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler