YAŞAM - HABER

Burberry, Harrods'ı knight blue rengine dönüştürüyor

Burberry, ünlü alışveriş merkezi Harrods'ı bir ay boyunca, yeni imza rengi olan knight blue’ya dönüştürüyor. Lüks alışveriş merkezi, Şubat ayı boyunca farklı noktalarında bu iş birliğine özel seçenekler sunuyor

profil
BT Ekip
4.02.2024
Burberry, Harrods'ı knight blue rengine dönüştürüyor

Ünlü kaşifleri giydirmekten maceraperestler için ekipman üretmeye kadar, doğa ve açık havayı her zaman DNA'sının bir parçası haline getiren Burberry, Harrods iş birliği ile markanın tarihi mirasını sergiliyor.

İş birliği kapsamında; Harrods'ın ünlü yeşil tenteleri, check desenle yeniden tasarlanırken, pencereler gergi ipleri, dökümlü su geçirmez kumaşlar ve karabinalar gibi açık havadaki doğa aktivitelerinden ilham alan kamp bileşenleriyle süslendi.

Harrods'ın dış cephesi geceleri, Kreatif Direktör Daniel Lee tarafından tanıtılan ve markanın yeni imza rengi olan knight blue rengiyle aydınlatılıyor.

Şubat ayı boyunca, knight blue rengiyle bankların bulunduğu özel piknik alanının yanı sıra 5. kapı'da yer alan Burberry yiyecek kamyonunda sunulan İngiliz hamur işleri ve sıcak içeceklerden oluşan mönü ziyaretçilerin içini ısıtıyor.

Harrods'ın içinde ziyaretçiler, özel yapım şövalye şişe açacağı ve sıcak su şişesi de dahil olmak üzere klasik İngiliz doğa yürüyüşü aksesuarları sunan Burberry Kamp Köşesi'ni keşfediyor. Kamp köşesinde ayrıca, ‘Open City’ yardım derneği ile iş birliği içinde Knightsbridge'in sınırlı sayıda üretilen yön bulma haritası ve kaşifler arasında popüler bir şekerleme olan Romney's Kendal Mint Cake yer alıyor.

Pop-up alanlarının yanı sıra, ziyaretçiler özel dış giyim alanını keşfederek Burberry'nin zengin tarihinde büyülü bir yolculuğa çıkıyor. İkonik Burberry trençkotlarından oluşan bir koleksiyonun sergilendiği bu alan, markanın saygın mirasını ve geçmişini eksiksiz bir şekilde sergiliyor.

Burberry ve İngiltere’nin ikonik alışveriş destinasyonu Harrods arasındaki ortaklık, Harrods'ın 175. yıldönümü kutlamalarının açılış anına işaret ediyor. Bu önemli yıldönümü, Harrods'ın ünlü Knightsbridge adresinde açılmasından bu yana geçen 175 yılı kutluyor.

Burberry, yıldönümünü kutlamak için, her biri minyatür el işlemeli bir fular takan, yalnızca Harrods'da satışa sunulan 175 adet imzalı ayıcık tasarladı. Buna ek olarak Burberry, knight blue renginde sınırlı sayıda üretilen Burberry piknik battaniyesi ve kampçılıktan ilham alan benzersiz bir ürün seçkisi içeren özel bir Harrods sepeti hazırladı.

Burberry, Harrods'ın dünya çapında üne sahip geleneksel yeşil üniformalarını Daniel Lee'nin İlkbahar 2024 koleksiyonunda tanıttığı knight blue rengi check desen ile yeniden yorumluyor. Harrods'ın yeşil üniformaları bir moda evi tarafından ilk kez tasarlandı.

Burberry Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Akeroyd, iş birliğiyle ilgili şöyle konuştu: "Burberry'nin dünyanın en tanınmış mağazası Harrods'ı yeniden dönüştürmesi, İngiliz lüksünün iki ikonunu keşif ve açık hava odaklı bir kutlamada bir araya getiriyor. Daniel, Harrods'ta İngiliz eğlence ve macera ruhumuzu kucaklayan benzersiz bir Burberry deneyimi yaratıyor. Moda severleri, modern İngiliz lüksünün bu dünyasında büyülenmeye davet etmekten heyecan duyuyoruz."

Burberry Kreatif Direktörü Daniel Lee ise şunları söyledi: “Dünyanın en ünlü lüks mağazalarından biriyle iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Harrods'a özel ürünlerden oluşan bir kapsül koleksiyon tasarlayarak ve mağazada bir deneyim yaratarak iki ikonik İngiliz markasını bir araya getiriyoruz. Bu ortaklık keşif mirasımızdan ilham alıyor."

Burberry, bu iş birliğine özel bir de kapsül koleksiyon hazırladı. Ziyaretçiler, 6. kapı ve 9. kapıda bulunan iki yeni pop-up alanında ve Harrods web sitesinde, Şubat ayı boyunca Harrods'a özel 40'tan fazla Burberry tasarımından oluşan kapsül koleksiyonu keşfetme fırsatı buluyor. Kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim ve aksesuarlardan oluşan ürün yelpazesinde nappa deriden üretilmiş yeni Knight çanta, Chess ve Rocking Horse çantaların yeni versiyonları, yeni bir renk seçeneğiyle Box spor ayakkabı ve özel gözlük modelleri yer alıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler