İzem Armağan

18 Nisan 1991 yilinda Istanbul'da dogdu. Liseyi Ugur Koleji'nde bitirdikten sonra Oxford Kings College'da Ingilizce egitimi aldi. Ardindan egitimi için Viyana'ya gitti ve ‘University of Wien’de Ingiliz Dili ve Edebiyati okudu. Akademik egitimini tamamladiktan sonra hayalini gerçeklestirmek icin Londra'ya gitti ve Le Cordon Bleu'de ‘Diplome de Cuisine’ ve ‘Hospitality and Management ’ okudu. Seflik diplomasini alan Izem Armagan Dubai, Viyana, Istanbul, Milano gibi dünyanin cesitli ülkelerinde staj ve calisma imkani buldu. Istanbul'a döndükten sonra birçok projede yer aldi ve sektörün önde gelen isimleriyle birlikte çalisma imkani buldu. Bugün Blondiechef olarak calismalarina devam eden Izem Armagan'in Istanbul'da bir de restorani bulunmaktadir.

İzem Armağan
Blondiechef
INSTAGRAM
Pesto soslu ve mantarlı spaghetti tarifi
YEME - İÇME Pesto soslu ve mantarlı spaghetti tarifi
Kırmızı köz biberli penne tarifi
YEME - İÇME Kırmızı köz biberli penne tarifi
Spaghetti Alle Vongole tarifi
YEME - İÇME Spaghetti Alle Vongole tarifi
Şekersiz enerji topları
YEME - İÇME Şekersiz enerji topları
Mozzarella peynirli fırın makarna
YEME - İÇME Mozzarella peynirli fırın makarna
Çıtır mikado mantı tarifi
YEME - İÇME Çıtır mikado mantı tarifi
Ramazan pidesi ile farklı bir tarif
YEME - İÇME Ramazan pidesi ile farklı bir tarif
Fındıklı ravioli tarifi
YEME - İÇME Fındıklı ravioli tarifi
Yaban mersinli cheesecake tarifi
YEME - İÇME Yaban mersinli cheesecake tarifi
Krem peynirli tavuk tarifi
YEME - İÇME Krem peynirli tavuk tarifi
Çıtır sosis tarifi
YEME - İÇME Çıtır sosis tarifi
Yeni Zelanda'nın ünlü lezzeti: Pavlova
YEME - İÇME Yeni Zelanda'nın ünlü lezzeti: Pavlova
Adaçaylı Gnocchi tarifi
YEME - İÇME Adaçaylı Gnocchi tarifi
Fas Çorbası nasıl yapılır?
YEME - İÇME Fas Çorbası nasıl yapılır?
Balkabaklı karalahana salatası
YEME - İÇME Balkabaklı karalahana salatası
Yılbaşına özel pasta tarifi
YEME - İÇME Yılbaşına özel pasta tarifi
Devamını Göster