YAŞAM - HABER

Will Smith’in meşhur tokadı dövme oldu

Will Smith’in, En İyi Erkek Oyuncu seçildiği Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokat, insanların vücudunda hayat bulmaya başladı. Amerika’da pek çok kişi, tokat anını vücuduna dövme yaptırıyor

Will Smith’in meşhur tokadı dövme oldu

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve sinemanın en iyilerinin ödüllendirildi Oscar törenlerinde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla büyük bir skandala imza atan Will Smith, artık istese de bu olayı hafızalardan kazıyamayacak. Çünkü özellikle Amerika’da insanlar, Smith’in Rock’a tokat attığı anı dövmelerle kalıcı bir hatıraya dönüştürüyor.

Dövme sanatçısı Jon Arton, NewYork Post’a verdiği röportajda, yakın zamanda birisinin gelerek bacağına o meşhur tokat sahnesinin dövmesini yaptırmak istediğinde bunu komik bulduğunu ama ardından birkaç kişinin daha aynı istekle geldiğini söyledi.

Üç yıldır dövme sanatçısı olan ve aşırı gerçekçi portrelerde uzmanlaşan Arton, daha sonra düşününce bu istekleri geri çevirmemeye karar verdiğini ve bu dövmeleri yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Sadece Jon Arton değil, New Jersey’deki bir başka dövme sanatçısı Oscar Aguilar Jr. da aynı taleple karşılaşmaya başlamış. Aguilar Jr., TikTok’ta ve Instagram hesabında yayınladığı videoda, tokat sahnesinin dövmesinin bitmiş halini paylaştı. Videonun altına, ‘gereksiz’, ‘çocukça’ ve ‘aptalca’ tarzında yorumlar yapıldı. Ama dövme bir hayli de beğeni aldı.

Önceki ve Sonraki
Haberler