YAŞAM - HABER

'Shotgun Wedding' filmi için Jennifer Lopez'e 28 gelinlik dikildi!

Jennifer Lopez, başrolünü Josh Duhamel ile paylaştığı ‘Shotgun Wedding’ için yeniden gelin oldu. Aksiyon dolu film için Lopez’e aynı gelinlikten tam 28 tane dikildi

'Shotgun Wedding' filmi için Jennifer Lopez'e 28 gelinlik dikildi!

Jennifer Lopez, başrolünü yakışıklı oyuncu Josh Duhamel ile birlikte paylaştığı Amazon Prime'ın ‘Shotgun Wedding’ filmi için yeniden gelinlik giydi. Lopez’in filmde giydiği gelinlik, ünlü tasarımcı Galia Lahav imzasını taşıyor.

Gelinlik için Lahav, Jennifer Lopez'in filmdeki karakteri ‘Darcy’ için çarpıcı bir gelinlik yaratmak için filmin kostüm tasarımcısı Mitchell Travers ile yakın iş birliği yaptı. Filmin hikayesi mükemmel bir düğünden kaotik bir maceraya doğru ilerlerken, özel tasarım gelinliğin birçok kez kopyalanması gerekiyordu. Bu nedenle ünlü sanatçının filmdeki karakteri için aynı gelinlikten toplam 28 tane yapıldı. Tüm gelinliklerin yapımı bir ay sürdü. Ekip; uzman teknikler ve özenle tedarik edilen kumaşlar kullanarak her bir gelinliğin değiştirilebilmesini, yırtılabilmesini ve göz alıcı aksiyon kahramanlarına layık bir üniformaya dönüştürülebilmesini sağladı.

27 Ocak’ta Amazon Prime'da gösterime giren ve bir aksiyon romantik komedisi olarak tanımlanan ‘Shotgun Wedding’, ailelerini düğünlerine davet eden ‘Darcy’ (Lopez) ve ‘Tom'un (Duhamel) hikayesini konu alıyor. Filmde, düğün bir anda basılıyor ve gelin ve damatla birlikte tüm konuklar rehin alınıyor. Hayatları tehlikede olan ‘Darcy’ ve ‘Tom’, rehinecileri alt etmek için savaşıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler