YAŞAM - HABER

Ronaldo, erkek bebeklerinin doğumda öldüğünü açıkladı

Sevgilisi Georgina Rodríguez biri erkek, biri kız ikiz bebeklere hamile olan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo; erkek bebeklerinin doğum sırasında hayatını kaybettiğini açıkladı. Kız bebeğin ise sağlıklı olduğu bildirildi

Ronaldo, erkek bebeklerinin doğumda öldüğünü açıkladı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, ikiz bebeklerinden birinin doğum sırasında öldüğünü açıkladı. Ronaldo ve çocuklarının annesi sevgilisi Georgina Rodríguez, sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklamada, “Oğlumuzun vefat ettiğini en derin üzüntümüzle duyurmak zorundayız. Bu, her ebeveynin yaşayabileceği en büyük acıdır” dedi.

Kız bebeklerinin hayatta kaldığını belirten çift, “Yalnızca kızımızın doğumu bize biraz umut ve mutlulukla yaşama gücü veriyor” diye devam etti. Çift, hastanede kaldıkları süre boyunca kendilerine yardımcı olan doktor ve hemşirelere teşekkür edip yas tutarken mahremiyet de talep etti. Acılı çift, açıklamalarını “Sevgili oğlumuz, sen bizim meleğimizsin. Seni daima seveceğiz” diyerek sonlandırdı.

37 yaşındaki Manchester United yıldızı ve 28 yaşındaki Rodriguez, Ekim ayında ikiz bebek beklediklerini açıklamıştı. İlerleyen tarihlerde bebeklerinin birinin erkek, birinin kız olduğunu paylaşan Rodriguez ve Ronaldo’nun 3 yaşında Alana adında bir kızları var. Rodriguez, Ronaldo’nun daha önceki ilişkilerinden dünyaya gelen 11 yaşındaki Cristiano Jr. İle 4 yaşındaki ikizler Mateo ve Eva’ya da annelik yapıyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog