YAŞAM - HABER

Prenses Diana’nın yazdığı mektup, 18 bin pound’dan açık artırmaya çıkıyor

1997 yılında hayatını kaybeden Prenses Diana’nın, 1989 yılında büyük oğlu Prens William’ın 7'nci doğum gününde motosikletiyle gösteri yapan polis memuruna yazdığı teşekkür mektubu açık artırmada satılacak. Prens William ve Prens Harry’nin de isimlerini yazarak imzaladığı mektup için istenen açılış ücreti 18 bin pound

Prenses Diana’nın yazdığı mektup, 18 bin pound’dan açık artırmaya çıkıyor

Prenses Diana’nın 1989 yılında el yazısıyla yazdığı ve o zamanlar küçük birer çocuk olan Prens William ile Prens Harry’nin isimlerini yazarak imza attıkları bir teşekkür mektubu, önümüzdeki günlerde açık artırmayla satışa sunulacak. 10 Ocak’ta düzenlenecek açık artırmada mektup için 18 bin pound’luk açılış fiyatı belirlendi.

21 Haziran 1989 tarihli, el yazısıyla yazılmış mektup; Diana tarafından, büyük oğlu William'ın 7. doğum günü için özel bir motosiklet gösterisi düzenlediği için kendisine teşekkür etmek amacıyla, Scotland Yard'ın seçkin Yakın Koruma Grubu’ndan Çavuş George Plumb'a gönderilmiş.

Resmi Kensington Sarayı antetli kağıda yazılmış mektup; Ağustos 1997'de trajik bir şekilde ölen Diana'nın imzasını ve William ile o zamanlar 5 yaşındaki Harry'nin isimlerini yazdıkları imzalarını içeriyor.

Diana mektupta şöyle yazıyor:

"Sevgili Çavuş Plumb, sizin ve ekibinizin, bugün William'ın doğum gününde buraya gelmeniz çok nazik bir hareketti. Gösterinin tüm o küçük insanlara ve annelerine verdiği zevki size anlatamam! Şu anda hepinizin ne kadar meşgul olduğunuzu biliyorum, bu yüzden siz ve arkadaşlarınızın, doğum günü kutlamalarına katılabilmeniz bizim için daha da önemliydi! Size, mümkün olan en sıcak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımla Diana, William, Harry."

Önceki ve Sonraki
Haberler