YAŞAM - HABER

Pınar Deniz, Magnum onur konuğu olarak Cannes’da

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen Magnum etkinliğine, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak güzel oyuncu Pınar Deniz katıldı

profil
BT Ekip
16.05.2024
Pınar Deniz, Magnum onur konuğu olarak Cannes’da

Güzel oyuncu Pınar Deniz, Magnum Türkiye’nin onur konuğu olarak gittiği Cannes’da La Croissette Plajı’nda bulunan Magnum Dipping Bar’da kendi Magnum’unu tasarladı. Deniz etkinliğe, Magnum Chill’in görsel dünyasını yansıtan, tasarımcı Eda Güngör’ün Museum Of Fine Clothing imzalı kıyafetiyle katıldı. ‘Haz peşindeysen’ mottosuyla Magnum bu yıl herkesi, kendinle baş başa olmanın hazzı ve yoğun çikolatayla Chill, her anı dolu dolu yaşamanın hazzı ve çarpıcı sorbeyle Euphoria ile farklı modlara hitap eden bir haz yolculuğuna davet ediyor.

16 Mayıs gecesi yani bu gece, dünyaca ünlü birçok yıldızın katılacağı Magnum partisinde ise bol ödüllü, aynı zamanda Grammy adayı olan Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Troye Sivan’ın ‘Honey’ parçasının özel remiks versiyonları canlı performansla ilk kez sunacak. Lansmanı yıldızlarla dolu gecede kutlayacak olan Troye, partinin ev sahipliğini yapacak. Partiye katılacak herkes, hissettikleri moda göre yeni remikslerden önce hangisini dinlemek istediklerine kendileri karar verecek. Haz peşinde koşan herkes Magnum’un bu özel etkinliğine Magnum YouTube kanalından yapılacak canlı yayınla katılabilecek. ‘Honey’ parçasının Magnum Chill ve Magnum Euphoria’dan ilhamla hazırlanan özel remiksleri ise yine bugün Spotify üzerinden yayınlanacak.

Magnum, haz peşinde koşanları TikTok, X ve Instagram'daki sosyal medya hesaplarında yayınlayacağı özel içerikler aracılığıyla gece boyunca yaşanan heyecanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler