YAŞAM - HABER

Maybelline New York'tan Super Stay Active Wear Fondöten

Eşsiz formülüyle güzellik tutkunlarının yeni favorisi Super Stay Active Wear Fondöten, aktif yaşamınızda, hatta spor yaparken bile kusursuz görünmenize olanak sağlıyor. Maybelline New York Super Stay Active Wear Fondöten ile cildiniz kusursuz gözükürken nefes almaya devam ediyor!

profil
BT Ekip
13.04.2021
Maybelline New York'tan Super Stay Active Wear Fondöten

Cilde nefes aldıran hafif dokusuyla Maybelline New York Super Stay Active Wear Fondöten, hayatınızın en hareketli anlarında bile süper kalıcılık ve tamamen kusursuz bir görünüm sağlıyor. Cilde eşit bir şekilde uygulanan ve uygulanır uygulanmaz kusursuz bir görünüm sağlayan Super Stay Active Wear fondöten, hava gibi hafif his bırakan formülü sayesinde ağırlık hissi bırakmıyor. Günlük koşuşturmaya karşı dayanıklı ve maske kullandığımız bu günlerde dayanıklı yapısıyla bozulmayan Super Stay Active Wear fondöten, tüm beklentileri karşılıyor.

Ağırlık hissi bırakmayan Super Stay Active Wear, yüksek kapatıcılık ve 30 saate kadar* kusursuz görünüm sağlıyor. Tenin güzelliğini ortaya çıkaran Super Stay Active Wear, suya, tere, bulaşmaya ve transfere dayanıklı özelliklere sahip. Bu özellikleri sayesinde, cildinize verdiği kusursuz etki en hareketli anlarınızda, spor yaparken bile azalmıyor, bozulmuyor. Super Stay Active Wear fondöten yüksek kapatıcılığıyla mat bir bitiş sağlarken, kusursuz bir ten görünümüne kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Yağlı bir his bırakmayan Super Stay Active Wear Fondöten, kolay dağılımı ve ciltte sağladığı eşit görünüm ile konforlu bir his ve rahat bir kullanım sunuyor. Deneyenlerin %85,1’i kullandığı fondöteni Maybelline New York Super Stay Active Wear fondöten ile değiştirebileceğini söyledi.**

*Kişisel değerlendirme, 163 kadın
**Tüketici testi, 101 kişi

 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog