YAŞAM - HABER

Mariah Carey de Barbie bebek oldu!

‘All I Want for Christmas’ şarkısıyla Noel döneminin ikonlarından biri haline gelen ünlü şarkıcı Mariah Carey’nin, bu döneme özel Barbie bebeği yapıldı. Mariah Carey Barbie adı verilen oyuncak bebek, ünlü şarkıcının kendine özgü göz kamaştırıcı tarzını yansıtıyor

profil
BT Ekip
21.11.2023
Mariah Carey de Barbie bebek oldu!

Noel denince akla gelen ilk isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Mariah Carey, bu Noel için hayranlarına minik bir sürpriz yaptı. Mattel ve Mariah Carey, ‘All I Want for Christmas’ şarkısıyla Noel ikonu haline gelen ünlü sanatçıyı ölümsüzleştirmek için bir araya geldi ve ortaya Mariah Carey Barbie Bebek çıktı.

Mariah Carey Barbie Bebek, görünümüyle ünlü şarkıcının kendine özgü yeteneğini ve göz kamaştırıcı tarzını yansıtıyor. Oyuncak bebek; muhteşem bukleleri, ışıltılı gümüşi aksesuarları ve uyumlu kırmızı topuklu ayakkabılarla birlikte, etkileyici yırtmacıyla dikkat çeken ışıltılı, kırmızı bir elbiseye sahip.

Mariah Carey, Barbie bebeğinin yapılmasıyla ilgili duygularını şöyle anlattı: “Kendi Barbie'me sahip olmak, hayatımda bir kez görebileceğim bir rüya! Eğer geçmişte küçük kızıma bir gün bana benzeyen bir Barbie yaptıracağımı söyleseydim, sanırım çıldırırdı! Umarım dünyanın her yerindeki tüm koleksiyoncular ve hayranlarım, Noel sezonunu için hazırladığımız Mariah Barbie'yi çok sever.”

Fiyatı 75 dolar olan Mariah Carey Barbie Bebek, Mattel'in web sitesinden satın alınabiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler