YAŞAM - HABER

Madonna’nın oğlu Rocco’nun resimleri binlerce Pound’a satılıyor

Armut dibine düştü ve Madonna ile Guy Ritchie’nin oğulları Rocco Ritchie de sanatçı oldu. Ama o ne annesi gibi şarkıcı, ne da babası gibi yönetmen oldu; resme yöneldi. Londra’da ‘Rhed’ mahlasıyla resimler yapan genç sanatçının eserleri binlerce Pound’a satılıyor

Madonna’nın oğlu Rocco’nun resimleri binlerce Pound’a satılıyor

Madonna ve Guy Ritchie'nin oğulları Rocco’nun, Rhed takma adıyla yaptığı resimler büyük beğeni topluyor. Rocco Ritchie, Londra'daki Tanya Baxter Contemporary adlı galeri tarafından temsil ediliyor ve resimleri binlerce Pound'a satılıyor.

Galerinin web sitesinde genç ressamın tanıtımı şu sözlerle yapılıyor: “Rhed; kültürel geçmişi çeşitli ve sıra dışı olan, gelişmekte olan genç bir sanatçı. Çocukluğu, ona eklektik ve çeşitli bir sanatsal arka plan sunan New York ve Londra arasında geçti.”

Galerideki ilk sergisini Temmuz 2018'de açan genç ressamın tanıtımı şöyle devam ediyor: “Artık Londra'da yaşıyor ve Londra Sanat Üniversitesi’ne bağlı Central Saint Martins'te eğitim görüyor. Dışavurumcu coşku ve sokak enerjisiyle yeni bir brikolaj sanatı türünü benimsedi. Başlarda grafiti sanatıyla uğraşması şaşırtıcı değil ve çalışmalarında kesinlikle Basquiat ve Banksy'den ipuçları var.”

Geçtiğimiz yaz galeride küçük bir sergi açan Rocco Ritchie’yi, annesi Madonna ve babası Guy Ritchie de yalnız bırakmamıştı. Hatta İngiliz basını, 2008'de ayrılan eski sevgililerin, Madonna'nın evlatlık çocukları Mercy ve Davis ile birlikte orada olduklarını yazmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Miami'deki Art Basel’de resimleri için özel bir akşam yemeği düzenlenen genç ressamın eserleri, Artsy'de 24.000 Pound’a kadar listeleniyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler