YAŞAM - HABER

Kraliçe Elizabeth artık ketçap kraliçesi!

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, kendi ketçap markasını kurdu. Norfolk’taki evi olan Sandringham malikanesinin çevresinde yetiştirilen ürünlerle yapılan Sandringham markalı ketçap ve kahverengi sos, çok yakında malikanenin internet sitesinde satışa sunulacak

Kraliçe Elizabeth artık ketçap kraliçesi!

Kraliçe Elizabeth artık ketçap kraliçesi! 95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi Elizabeth, kendi markasıyla çıkardığı ketçap ve kahverengi sosu piyasaya çıkarıyor. İngiltere’de yayın yapan Sun gazetesine göre; hurma, elma suyu ve baharatlarla tatlandırılan domates bazlı ketçap ‘kahvaltı için veya günün herhangi bir saati için ideal’ olarak tanıtılırken, sirke ve çeşitli baharatlar içeren kahverengi sos ise biftek sosuna benziyor.

Norfolk’taki Kraliçe’nin evi olan Sandringham malikanesinde bölgeden malzemeler kullanılarak oluşturulan çeşniler, yaklaşık 9 dolara satılacak. Lansman tarihi henüz belli olmayan ve Sandringham Estate’in internet sitesinde satışına başlanmayan her iki ürün de daha şimdiden merakla beklenmeye başladı bile.

Tam bir cin hayranı olan Kraliçe, 2020’de kendi içki markasını kurmuş ve cin üretmeye başlamıştı. İngiliz kraliyetinin tercih ettiği cin, Kraliçe’nin Londra’daki evi olan Buckhingam Sarayı’nın bahçelerinden toplanan malzemelerle yapılıyor. Alıç meyveleri, limon mineçiçeği, dut yaprağı ve defne yaprağı lezzetlerini tek bir lezzetli kokteyle dönüştüren bu cin; Royal Collection Trust’ın internet sitesinden 50 dolara satın alınabiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog