YAŞAM - HABER

Kate Moss, Diet Coke için dört yeni kutu tasarladı

Geçtiğimiz haftalarda Diet Coke’un kreatif direktörlüğüne getirilen Kate Moss, markanın 40’ıncı yıl dönümü için dört yeni teneke kutu tasarladı. Moss; denim, leopar, dantel ve kamuflaj desenli kutularda, yıllar içinde giydiği ve en sevdiği kıyafetlerden ilham aldı

Kate Moss, Diet Coke için dört yeni kutu tasarladı

Bir dönemin süper modellerinden ve stil ikonu Kate Moss, geçtiğimiz haftalarda Diet Coke'un yeni kreatif direktörü olarak açıklanmıştı. O zamandan beri Moss’un marka için neler yapacağı merakla bekleniyordu.

Diet Coke, 40’ıncı yıl dönümünü kutlamak için, ‘Sevdiğinizi Sevin’ kampanyasıyla, Moss tarafından tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen dört yeni teneke kutunun tanıtımını yaptı.

Kutuları tasarlarken markanın moda endüstrisiyle olan güçlü ilişkisinden ilham alan Moss, cüretkar stilini Diet Coke'un klasik estetiğiyle birleştirdi. Moss, teneke kutu tasarımlarında, ikonik fotoğraf çekimlerinden kırmızı halı etkinliklerine kadar son 40 yılda en sevdiği moda anlarını yansıttı. Denim, leopar, dantel ve kamuflaj tasarımları bulunan yeni teneke kutular, Moss'un imzası ve Rockins'teki arkadaşları tarafından tasarlanan monokrom bir portre ile tamamlandı.

Kate Moss yaptığı basın açıklamasında, şunları söyledi: "Yeni Diet Coke by Kate Moss Limited Edition Koleksiyonu’mu tasarlarken, yıllar içinde giydiğim ve en sevdiğim görünümlerden ve beni ne kadar iyi hissettirdiklerinden ilham aldım. Her tasarım sevdiğim bir anı yansıtıyor, her parça benim için özel bir hatıra taşıyor ve hepsi hala gardırobumda duruyor. Diet Coke'un 40’ıncı doğum günü kutlamalarının bir parçası olarak onları tekrar ziyaret etmek harika oldu."

Moss ve Diet Coke, kampanya için ünlü makyaj sanatçısı Isamaya Ffrench ve yönetmen Quentin Jones ile çalıştı. Jones, "Bu iki ikonun bir araya gelişini en güzel şekilde aktarmak ve Diet Coke'un 40’ıncı doğum gününü 80’ler, 90’lardan etkiler sunarak kutlamak istedik” dedi.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog