YAŞAM - HABER

Kate Middleton kendisini bir kez daha Sarah Burton'a emanet etti

Cambridge Düşesi Kate Middleton, 40’ıncı doğum günü için çekilen fotoğraflarda, Alexander McQueen’in yaratıcı direktörü Sarah Burton imzası taşıyan üç elbise giydi. Burton, Middleton’ın gelinliğini de tasarlamıştı. Düşes’in fotoğraflarında görülen tek aksesuar olan elmas küpeler ise Kraliçe’nin özel koleksiyonundan ödünç alınmış

Kate Middleton kendisini bir kez daha Sarah Burton'a emanet etti

Kate Middleton, 40’ıncı yaşgününü kutlamak için İtalyan fotoğrafçı Paolo Roversi tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde bir kez daha kendisini en sevdiği tasarımcıya emanet etti. Cambridge Düşesi Middleton’ın çekimlerde giydiği üç Alexander McQueen elbisenin arkasında, 2011 yılında Prens William ile evlenirken giydiği gelinliği de tasarlayan Sarah Burton yer alıyor.

Doğum günü çekimlerinde Kate Middleton’ı giydirmesi için Burton’ın seçilmesi şaşırtıcı değil. Alexander McQueen’in şu anki yaratıcı direktörü olan ünlü İngiliz tasarımcı; kraliyet hayatı boyunca Cambridge Düşesi’nin moda tasarımcısı oldu. Alexander McQueen portföyündeki tüm koleksiyonları denetleyen ve İngiliz modasının en parlak isimlerinden biri olan 48 yaşındaki Sarah Burton; 2012’de İngiliz İmparatorluğu Nişanı ve 2011’de İngiliz Moda Ödülleri’nde Yılın Tasarımcısı ödülünü aldı. Günlük stil ve resmi giyim üzerinde büyük bir etkiye sahip olan ünlü modacı; sadece Kate Middleton için değil, dünyanın birçok ünlü ismi için de tasarımlar yapıyor.

Kate Middleton’ın, Londra’daki Kew Gardens’ta çekilen doğum günü fotoğrafları arasındaki tek renkli karede kabarık kollu, cesur, kırmızı bir elbise giydiği görülüyor. Alexander McQueen’in Sonbahar-Kış koleksiyonundan benzer bir elbisenin satış fiyatı ise 3.450 Sterlin. Prens William’ın annesi Diana ve Kraliçe Elizabeth’in saltanatının ilk yıllarında giydiği gelinlik ve önlükleri yansıtan diğer iki karedeki elbiselerin Kate Middleton için daha samimi bir hava sunmak adına seçildiği düşünülüyor. Middleton’ın profilden göründüğü karede, Kraliçe Elizabeth ve Prenses Margaret’in tarihi görüntülerini yakalayan fotoğrafçı Cecil Beaton’ın çalışmalarından ilham alındığını söyleniyor. Cambridge Düşesi’nin üç karede de taktığı tek aksesuar olan elmas küpeleri ise Kraliçe Elizabeth’in özel koleksiyonundan ödünç alınmış.

Önceki ve Sonraki
Haberler